2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kızlar,
Yeme düzeni değişeniniz var mı ? Ben kahvaltıda ekmek yemezdim. Şimdi aynı porsiyon aynı malzemeleri hazırlıyorum ama 2 3 gündür bi dilim de olsa ekmek yemez isem doymuyorum
Ben et pek yiyemiyorum canim. Onceden sulu yemek veya sebze yemegi cok fazla yapmazdim simdi daha cok onlara yöneldim.
Makarna onceden ayda 1 yaparsam yapardim simdi haftada 1 yapiyorum

Takvimin bildirimine göre artık sol tarafa yatma faslim başlamış benim kızlar arada sağa yatıyordum gerçi canim yanıp her seferinde dönüyordum ama neyse

Normalde hiç sağa yatamam hamilelikte sağ böbrek büyümesi olmuştu birde zaten sola yatmak gerekiyordu ama inatla hep sağ tarafıma dönmek istiyordum. Arkama destek koyuyordum yine dönüyordum

Kızlar soğuk aldim iki gündür kesilmeyen ve boğazımı tahriş eden bir öksürüğüm var gece yatamiyorum gündüz duramıyorum doğal yolla nasıl geçirebilirim tarifiniz varmı

Günaydın kızlar,
Yeme düzeni değişeniniz var mı ? Ben kahvaltıda ekmek yemezdim. Şimdi aynı porsiyon aynı malzemeleri hazırlıyorum ama 2 3 gündür bi dilim de olsa ekmek yemez isem doymuyorum

Badem, ceviz,fındık gibi kuru yemişler olunca insan o zaman ekmeği aramıyor. Birde yumurta. Ben hamilelikten önce 2 öğünde bunu uyguluyordum ama sonra hiç birini canım istemedi ekmek istiyordu

Kızlar soğuk aldim iki gündür kesilmeyen ve boğazımı tahriş eden bir öksürüğüm var gece yatamiyorum gündüz duramıyorum doğal yolla nasıl geçirebilirim tarifiniz varmı
geçmiş olsun cnm zencefil kökü ve limon kaynatıp ıcmenı tavsıye ederım

Ya hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama gerçi içeriğinde riskli malzeme yok. Ben sürekli tazeler yaparım boğaza çok iyi geliyor. Zencefil ve limonu dilimleyip üstüne bal ekliyorum buzdolabında sulanıyor ondan ara ara kullanıyoruz.

İlk gebeligimde yumurta asla yiyemezdim bu zamanlarda ama simdi yiyebiliyorum cok şükür:)

Kızlar bugün ikili test yaptırdım. Yüksek ihtimal erkek dedi doğru olma ihtimali ne acaba
Canım değişen oluyor ama belli olmaz tabi
Senin doktorun yüksek ihtimal dediğine göre değişme ihtimalı yok gibi bir şey
Selam kızlar bnde aralıkta hamile kaldım sag salim kucağımıza alalım inşallah cinsiyetler beli değil dimi Agostos annelrrinin :)
Merhaba. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Öğrenen annelerimiz var. İlk sayfada yer alan bilgilerden bakabilirsiniz. Yazanlar dışında ihtimal dahilinde cinsiyet söylenenlerde var ama onları kesinleşince yazacağız.
İsterseniz bilgilerinizi gönderin. Sizi de listeye ekleyeyim

Kızlar bir sorum olacak,
Yarın doktor kontrolüm var, tiroid için de kan vereceğim ve 2 li test için de. Randevum 9'da ve aç karna gideceğim.

Burada çok okudum hep, ultrasona tok girenler, girmeden çikolata yiyenleer :) Acaba aç karna çok mu hareketsiz olur bebiş
Bir de 1 aydır görmüyorum ya, zaten çok meraktayım..

Ben aç girdim canım herhangi bir sorun olmadı. Hareketliydi baya

Bence biseyler ye ultrasondan once canim. Ben gecen bikac saat bisey yememistim oyle girdim hareket etmiyordu kuzum uyuyordu herhal 10 gun sonra tekrar gidicem o zaman çikolata yicem oncesinde

Bence biseyler ye ultrasondan once canim. Ben gecen bikac saat bisey yememistim oyle girdim hareket etmiyordu kuzum uyuyordu herhal 10 gun sonra tekrar gidicem o zaman çikolata yicem oncesinde
Yaa, ama aç da gitmem gerekiyor neyse çantama atayım bir şeyler yine de, tahlil önce olursa arada yerim hemen

Bu arada multivitamin olarak ocean mummy uygun gördü doktorumuz.
Cinsiyetimizde %90 erkek

Ben çook sevindim Kız olsaydı da çok sevinecektim
Benden haberler böyle
Yaa ben de erkek dicektimm bir baktım yazmışsın hayırlı olsun demekki erkek olunca net görülüyor. İnşallah benim kız değişmez

Cuma günü Ben aç karna gittim 2 saat hastane de sıra bekledim doktor kalp atışını bi türlü dinleyemedi çok hareketli durmuyor dedi. Son aylar da nst ye girerken genelde aç girmeyin çikolata yiyin diyorlar

Cuma günü Ben aç karna gittim 2 saat hastane de sıra bekledim doktor kalp atışını bi türlü dinleyemedi çok hareketli durmuyor dedi. Son aylar da nst ye girerken genelde aç girmeyin çikolata yiyin diyorlar
Demek ki bizim aç-tok olmamız çok fark etmiyormuş bunu öğrenmiş oldum tecrübelerinizle :)
Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…