• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayy evettt ne emeklerle doğurdum ben onu siz sapur supur öpün diye mi?? Bende eve kimseyi kabul etmedim misafir olarak da kv böyle yapacağını bilemedim kiii
Benim kvalidemde iyidir isde yapar Allah var ama bir anne gibi olmuyor yapsa bile sana atıştırmalık düz şeyler yapar seni düşünerek yapmaz benim annem süt yapıcı şeyleri sorup sorusturarak yemeklerimi hazirlardi mesela.. afedersin kabız olmayim diye kompostom olurdu gider gelir ara ogunumu hazirlardi.. mümkün değil aynı olmuyorlar

Teyzosları buda benım mınnosun saçları🧿🥹😍juno yatagı kullanan varmı?ben bunda yatırıyorum hep.ay kızlar bıde bısey sorcam gunde 3 kez falan çişiyle üzeri ıslanıyor gobek bagına gelmesın dıye alttan bezledıgımız ıcın.durmadan uzerını degıstırıyoruz sizinde basınıza gelıyormu bu,bugun 2. Kere topuk kanı alacaklarmıs dr a goturcez:(
Cinsiyeti erkek mi erkekse pipisinin idrar gelen yerini belkide yukarı doğru tutuyorsunuzdur 😆yani erkekse de sünnetli sünnetsiz değişir belki durum onuda bilmiyorum tabi yada yönünü tayin edemeyecek kadar kucukmu oluyordu onuda hatırlamıyorum ama 🤣

Ama vajinasında hasar kalan ordan ameliyat olanlar falan da çok yaygın artık o da düşündürüyor ya da ilişkide falan daha çok acı çeken vs. Bana da orası daha hızlı iyileşir gibi geliyor sezeryan sanki çok derinmiş de hiç iyileşmicekmiş gibi düşündürüyo ama sezeryan olanlara da bakıyorum çok hızlı iyileşiyor. Deri altında kesi ve dikiş o da hızlı iyileşir ki aslında. İnsanlar bıçaklanıyor başka ameliyatlar oluyorlar o da hızlı toparlıyor sanki. Dediğin gibi bebeğin kilosu baş çevresi falan da önemli. Benim de baş çevresi bi tık büyük demişti. Kilosu da en son 3250 ydi doğuma 2 hafta kala o 2 haftada kaç daha alır bilemiyorum. O yüzden normali pek gözümde kestiremiyorum ya🤦🏻‍♀️
Fikrimce her sezeryan gitgide zorlaşıyor çünkü hep aynı yerden kesi aciliyor ilkinde bende mutlu mesuttum ilk 3 4 günün ardından ikincide nispeten iyiydim ama 3. De zorlandım evet dik duruyosun arkanda çocuklar var vs ama ilkinde bu sıkıntıyı çekiyor olsa idim çok nazlanirdim 🤣

Yaa ne kadar merhametli düşünceli imiş eşin ne güzel yanında olmuş 🥰 tam destek biri mutlaka olmalı yanında insanın o an çok önemli sağlam biri aynı zamanda,
İlkinde benim annem ağlıyor baygınlık geçiriyordu yanımda şimdi gelmesini istemiyorum diyemiyorum ama eşimde oğlunu çok özlemiş heralde ben evde kalayım bebekle oynarım sen annenle git diyor manyak evde yemek mi yapacak bebeğin altınımı değiştirecek ne işe yarayacaksa 😂sinir etti beni
Benden tavsiye anneyi asla hastane kapısından bebek doğana kadar almayın çok fena etkileniyorlar ve etkiliyorlar bence 😅😅ben almadım evde kızımla bekledi iyiki de öyle olmuş bi tane kadın benden sonra doğuma girdi kadın içerde doğuruyor bağırıyor anne koridorda fenaydı yani anneler çok etkileniyor

Merhaba kızlar bugün 36+2 yim cumartesi gittiğimde kilosu 3800 boyu 49 cm 40 haftalık görünüyor dediler sancım vs çıkmadı.ama pazartesi sabah sol böbrek agrısı ile uyandım gaz sancısı sandım.gündüz gayet iyiydim ama gece yine başladı ve sabaha kadar devam etti doktora gittiğimde Nst te sancı çıktı.ama doktor beklicez sancıyı engellemek in bu haftadan sonra birşey yapmıyoruz 10 gün sonra tekrar gel ama hazrlıklı ol dedi.kanama su gelme vs olmazsa tabi o güne kadar.eğer o günde bir risk görmezse bayram sonrası sezeryan düşünüyor.doktor kontrolü nden sonra eve geldiğimde iyiydim ama yine akşam olunca sol böbrek tarafımda ağrı yaşadım ve yine sabaha kdr geçmedi.bol su içiyorum sürekli tuvaletteyim ama kabızlık var sanki gaz bile çıkaramıyrm.yaşadıgım bu ağrı doğum agrısımı yoksa başka birşeymi tekrarım gitmeliyim sizce

Günaydınlar hanımlar nasılsınız ? umarım herkes iyidir . Bugün sabah erken kalktım uyku tutmadı iki defa wc gittim az önce tuvaletten sonra akıntı geldi hissettim geri döndüm baktım sarı renkli normalden daha kıvamlı idi sizce bunun bir anlamı var mı 36+2 bebeğim 3,300 kilo

Fikrimce her sezeryan gitgide zorlaşıyor çünkü hep aynı yerden kesi aciliyor ilkinde bende mutlu mesuttum ilk 3 4 günün ardından ikincide nispeten iyiydim ama 3. De zorlandım evet dik duruyosun arkanda çocuklar var vs ama ilkinde bu sıkıntıyı çekiyor olsa idim çok nazlanirdim 🤣
3 sezeryan bence de zorlar zaten. Ama yaş 30 u geçtikten sonra kaslar falan da esnekliğini kaybediyor 1 ya da maksimum 2 çocuk düşünen biri için de normal doğum daha zor geliyor sanki🙈 nazlanmak umrumda olmaz ya canım yanmasın yeter 😄

Kızlar merhabalar ben de sezaryenle 40. Haftada bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bugün 3. Günümüz dün akşam az az süt üretimim başladı gibi ama süt de değil kolostrum da değil bildiğiniz şeffaf bir şey bu normal mi acaba bir de ne zaman artar bebeğimi doyuramamaktan çok korkuyorum

Kızlar merhabalar ben de sezaryenle 40. Haftada bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bugün 3. Günümüz dün akşam az az süt üretimim başladı gibi ama süt de değil kolostrum da değil bildiğiniz şeffaf bir şey bu normal mi acaba bir de ne zaman artar bebeğimi doyuramamaktan çok korkuyorum
Ben daha önce hiç doğum yapmadım tecrübe etmedim ama gebe okuluna gittim orada bize ilk başta sütün böyle gelebileceği söylendi sonra kolostrum sütü daha sonra da emzirirken gelen sütlerin iki aşamalı geldiği anlatıldı yani ilk gelen süt (önsüt) sıvı sulu biraz emzirme sonrasında gelen süt yağlı kıvamlı besleyiciliği yüksek olan süttür dendi o yüzden 3-5 dk emzirip bırakmayın bebeklerinizi bir memeden en az 15 dk emmesini sağlamaya çalışın ki besleyici süt de gelsin meme tam boşalsın meme boşalmazsa Yeni süt de üretmez vücut dediler bildiklerim bu kadar.

Ben de 40 a kadar değişik bir akıntı düzeniniz oldu mu diye merak ediyorum 36+2 de tuhaf bir akıntı yaşadım kıvamlı ve sarı ondan endişeliyim

Ben daha önce hiç doğum yapmadım tecrübe etmedim ama gebe okuluna gittim orada bize ilk başta sütün böyle gelebileceği söylendi sonra kolostrum sütü daha sonra da emzirirken gelen sütlerin iki aşamalı geldiği anlatıldı yani ilk gelen süt (önsüt) sıvı sulu biraz emzirme sonrasında gelen süt yağlı kıvamlı besleyiciliği yüksek olan süttür dendi o yüzden 3-5 dk emzirip bırakmayın bebeklerinizi bir memeden en az 15 dk emmesini sağlamaya çalışın ki besleyici süt de gelsin meme tam boşalsın meme boşalmazsa Yeni süt de üretmez vücut dediler bildiklerim bu kadar.

Ben de 40 a kadar değişik bir akıntı düzeniniz oldu mu diye merak ediyorum 36+2 de tuhaf bir akıntı yaşadım kıvamlı ve sarı ondan endişeliyim
Çok teşekkür ederim bol bol emzirmeye çalışıyorum. Evet benim olmuştu sarı ve kıvamlıydı hatta enfeksiyon zannedip doktora gittim nişanım da gelmişti benim kanlı, ondan birkaç gün sonra bu dediğim sarı kıvamlı akıntı geldi hem de çokçs

Ben de sinir oldum. Nasıl bulunmaz yani...

Sürekli uyur vaziyetteyse, ağzında tutup emmiyorsa ondan da olabilir canım. 15.günde kilo kontrolüne gidince belli olur durumu. İnşallah sütün yeter, güzel güzel kilo alır🙏
Sağol canım evet sarılıktan dolayı sanırım fazla uyuyor uyandırmaya çalışıyoruz sürekli 10. Gününde tekrar çağırdı doktorumuz bakalım o zamana kadar doğum kilomuza ulaşırız inşallah 🙏🏻 🌸

Kizlar sezeryan olunca 2 gun sonra mi cikartiyorlar ertesi gun mu ? Ben cuma gunu kismetse olacagim doktor pazar taburcu edicem dedi
Sezeryanda iki gün hastanede kalabiliyorsun ben 1.5 gün gibi kaldım kalmak iyi bu arada bebekle ilgilenen o kadar hemşire oluyor ki eve gidince soracak kimseyi bulamıyorsun geleli ilk gebelşkse tecrübesizsen 2 gününü de kal bence çok güzel yönlendiriyorlar kafan rahat oluyor benek açısından da bende kalırdım da ben zaten Salı gecesi acil gittiğim için perşembe günü de 3-4 gibi çıktım ☺️

Günaydınlar hanımlar nasılsınız ? umarım herkes iyidir . Bugün sabah erken kalktım uyku tutmadı iki defa wc gittim az önce tuvaletten sonra akıntı geldi hissettim geri döndüm baktım sarı renkli normalden daha kıvamlı idi sizce bunun bir anlamı var mı 36+2 bebeğim 3,300 kilo
Googleden nişan diye aratıp görsellere bakınca oradan nişan olup olmadığına karar verebilirsiniz. Nişan gibi geldi bana. Haftasına göre bebişinizin kilosu çok iyi maşallah🧿

O nişan oluyor sarımsı ise ondan sonra doğum 1-2 günse se olabiliyor bir haftayı da buluyor başka bir belirti ve ağrı yoksa sorun yok

Normal zaten önce damla damla geliyor sezaryende özellikle ikinci üçüncü gün baya iniyor el pompası ile sağmak vs arttırıyor ama yine de ilk sütü emsin çok faydalı diye söylüyorlar orada tartıl yetmiyorsa mama verirler ama ilk iki üç gün yetmemesi sütün olmadığı değil tam inmediğinden korkma emzirdikçe gelecek çok kafana takarsan sağarak şnmesine yardımcı olabilir sağdığını kaşık biberon ya da şırınga ile verebilirsin ben el pompası ile sağarak indirmiştim 3. Gün oğlumda

Back
X