• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu arada multivitamin olarak ocean mummy uygun gördü doktorumuz.
Cinsiyetimizde %90 erkek 🐣
💃💃
Ben çook sevindim 🙏 Kız olsaydı da çok sevinecektim 🥰
Benden haberler böyle 🤩
Ben demıstım sana en bastan berı:)
Çok sevındımm:)
Doktorun en ıyı multıvıtamını vermıs bende onu kullanıyorum :)

Doktordan geldik biz kızlar
Herşey normal şükür ki. Kanımı da verdim. Tartıldım hala 60 kiloyum ki üstümde mont ve bot vardı yani eksideyim hala. Ama çok acıksam da iştahım yok sık ama az yiyorum ondan kilo almamışım.
Burun kemiğimiz var, nt 1,7 ölçüldü. Umarım sağlıkla dünyaya gelir 🙏
Cinsiyet tahmini aldık ama söylemeden önce sizin diyeceklerinizi merak ediyorum 😂
Bana erkek gibi geldi.

Bu arada multivitamin olarak ocean mummy uygun gördü doktorumuz.
Cinsiyetimizde %90 erkek 🐣
💃💃
Ben çook sevindim 🙏 Kız olsaydı da çok sevinecektim 🥰
Benden haberler böyle 🤩
Ayyy cevabı vermişin ya bende tahmin yürütmüştüm neyse tutturmuştum . Sağlıkla gelsin tosbik beyefendi💙

Kızlar bı sorum olucak
Dun aksam buyuk abdestımı yaparken kanlı oldugunu gordum ve cok korktum acaba onden mu geldı dıe ama ole degıldı peceteyle konteoö ettıgımdede on ve arkadan gelen bısey degıl sadece buyum abdestımın ıcınde bellı olam cınstendı neden ole oldu anlamadım herhangı bır zorlama basur vs durumu yok

Şimdi iyi gibiyim yolun etkisiydi sanırım☺
Dedim ve az önce öğür öğür canım çıktı😭ne zaman iyiyim desem böyle oluyo,kasıklarımda ağrıyo çok şiş karnım bir de🤔5şubat bi gelse randevumuz o gün

Kızlar bı sorum olucak
Dun aksam buyuk abdestımı yaparken kanlı oldugunu gordum ve cok korktum acaba onden mu geldı dıe ama ole degıldı peceteyle konteoö ettıgımdede on ve arkadan gelen bısey degıl sadece buyum abdestımın ıcınde bellı olam cınstendı neden ole oldu anlamadım herhangı bır zorlama basur vs durumu yok
Kabızlık durumunda olur genelde ama yok diyorsun canım önemli bişey deildir ama yine de doktoruna bi sor istersen

Doktordan geldik biz kızlar
Herşey normal şükür ki. Kanımı da verdim. Tartıldım hala 60 kiloyum ki üstümde mont ve bot vardı yani eksideyim hala. Ama çok acıksam da iştahım yok sık ama az yiyorum ondan kilo almamışım.
Burun kemiğimiz var, nt 1,7 ölçüldü. Umarım sağlıkla dünyaya gelir 🙏
Cinsiyet tahmini aldık ama söylemeden önce sizin diyeceklerinizi merak ediyorum 😂

Ilerki sayfalara bakmadım erkek hissettim

Takvimin bildirimine göre artık sol tarafa yatma faslim başlamış benim kızlar 😑 arada sağa yatıyordum gerçi canim yanıp her seferinde dönüyordum ama 😂 neyse

Back
X