Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada multivitamin olarak ocean mummy uygun gördü doktorumuz.
Cinsiyetimizde %90 erkek
Ben çook sevindim Kız olsaydı da çok sevinecektim
Benden haberler böyle
Doktordan geldik biz kızlar
Herşey normal şükür ki. Kanımı da verdim. Tartıldım hala 60 kiloyum ki üstümde mont ve bot vardı yani eksideyim hala. Ama çok acıksam da iştahım yok sık ama az yiyorum ondan kilo almamışım.
Burun kemiğimiz var, nt 1,7 ölçüldü. Umarım sağlıkla dünyaya gelir
Cinsiyet tahmini aldık ama söylemeden önce sizin diyeceklerinizi merak ediyorum
Cinsiyetimizde %90 erkek
Benden haberler böyle
Kızlar bı sorum olucak
Dun aksam buyuk abdestımı yaparken kanlı oldugunu gordum ve cok korktum acaba onden mu geldı dıe ama ole degıldı peceteyle konteoö ettıgımdede on ve arkadan gelen bısey degıl sadece buyum abdestımın ıcınde bellı olam cınstendı neden ole oldu anlamadım herhangı bır zorlama basur vs durumu yok
Kızlar bı sorum olucak
Dun aksam buyuk abdestımı yaparken kanlı oldugunu gordum ve cok korktum acaba onden mu geldı dıe ama ole degıldı peceteyle konteoö ettıgımdede on ve arkadan gelen bısey degıl sadece buyum abdestımın ıcınde bellı olam cınstendı neden ole oldu anlamadım herhangı bır zorlama basur vs durumu yok
Doktordan geldik biz kızlar
Herşey normal şükür ki. Kanımı da verdim. Tartıldım hala 60 kiloyum ki üstümde mont ve bot vardı yani eksideyim hala. Ama çok acıksam da iştahım yok sık ama az yiyorum ondan kilo almamışım.
Burun kemiğimiz var, nt 1,7 ölçüldü. Umarım sağlıkla dünyaya gelir
Cinsiyet tahmini aldık ama söylemeden önce sizin diyeceklerinizi merak ediyorum
Cinsiyetimizde %90 erkek
Benden haberler böyle
Takvimin bildirimine göre artık sol tarafa yatma faslim başlamış benim kızlar arada sağa yatıyordum gerçi canim yanıp her seferinde dönüyordum ama neyse