• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen sen de dene mutlaka. Birde arabanızın bagajı büyük değilse katlandıkları zaman boyutu önemli. Pregonun videosunu izledim az önce. Katlanınca baya büyük.
Kraftın bu modeli yeni çıkmış sanırım. Hiç videosu yok😌

Arabanın bagajı baya büyük sıkıntı yaşamayız ben arkada olcam için önce de taşırız sıkıntı yaşamayız aynen kraft boylamasına kapanıyor uzun oluyor oda ikiside çok rahat sığar bagaja önlük sorunum yok arabayı değiştirmediğimiz sürece 😊 bende bakayım bulursam atayım

Aynen sen de dene mutlaka. Birde arabanızın bagajı büyük değilse katlandıkları zaman boyutu önemli. Pregonun videosunu izledim az önce. Katlanınca baya büyük.
Kraftın bu modeli yeni çıkmış sanırım. Hiç videosu yok😌

Aynen videosu yok kraftin pregonun modular modelide güzelmiş o biraz daha pahali bunlara göre indirime girerse onada bakayım bi 😂 karar veremicem bu gidişle

Kızlar sağlık ocağı aradı mı sizi, beni aradılar gelebilir misiniz diye. Benimde evime çok yakın. İlaç verdiler bana. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz diye. Decavit adlı bir multivitamin ve collegen isimli d vitamini ile ferrum fort kan hapı. Bu ilaçları bileniniz ya da kullanan var mı ? Doktora yazdım daha dönmedi , en son engellicek beni zaten whatsapptan😁
Decavit ile birlikte d vitamini ve ferrum alma konusunu ne yaptınız? Doktorunuz ne dedi?

Bana cumartesi günü doktorum decavit ve feramat yazdı. Aynı zamanda kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlara bugün baktım D vitaminim 3ng/ml ye düşmüş. Olması gereken ise en az 20 :(

Kızlar canım sıkıldı gece gece :KK43:
Cumartesi verdiğim kan tahlili sonucuna az önce baktım.
A88550F2-BD64-42FF-94B2-77A1DFFB05C6.jpeg
Hamilelikten önce 25 olan değerim şimdi 3’e düşmüş. Her gün mutlaka süt ve yumurta tüketiyorum :KK43:

Decavit ile birlikte d vitamini ve ferrum alma konusunu ne yaptınız? Doktorunuz ne dedi?

Bana cumartesi günü doktorum decavit ve feramat yazdı. Aynı zamanda kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlara bugün baktım D vitaminim 3ng/ml ye düşmüş. Olması gereken ise en az 20 :(

Ben vereyim kuzum benimki 70 😂 doktor bana hiç bise başlayamadı henüz bitek omega verdi onada başlamadım daha

Eki Görüntüle 2584121
Hamilelikten önce 25 olan değerim şimdi 3’e düşmüş. Her gün mutlaka süt ve yumurta tüketiyorum :KK43:
Benim de 7,5 idi ilkinde. Senin dahada düşük.
Yumurta falan fayda etmez canım ya d vitaminin vücutta aktif olması için güneş lazım. Bu da kış vakti pek mümkün değil. Doktorun mutlaka takviye verir görüş canım.

Eki Görüntüle 2584121
D vitamini ozellikle gunes isigiyla sentezleniyor vucutta. O yizden kis aylari dusebiliyor. Doktor ilac yazdiysa hizla yukselenir.

Çift yönlü ikiside tenteleride hemen hemn aynı galiba kraftin fermuarli yatınca uzaması için pregoya bakmadım kraft boylamasına kapanıyor prego katlanır şekilde düz se tek elle kapanıyor prego kraft tek elden fazla galiba abi yaptı ben izledim sadece bi ablada bakıyordu en iyisi ayın 10nunda ikisinide elimle deneyim ağırlığına bakmadım kapanınca onada bakayım 😂
Ben de bu travel sistemlerden aldim ilk oğlum cok gec yürüdü araba hep yanimizdaydi bagaka sigmiyor ve on koltuğa sadece iskeletini sigdirabiliyoruz ust aparat bagaja.. ağır ve bir süre sonra yorucu oluyor daha hafif semsiye gibi kapananlardan almanızı tavsiye ederim. Bunlar yagmurda soğuk havada guzel ama bahsettigim dezavantajlari da göz önünde bulundurmak iyi olur diye düşünüyorum.

Benim de 7,5 idi ilkinde. Senin dahada düşük.
Yumurta falan fayda etmez canım ya d vitaminin vücutta aktif olması için güneş lazım. Bu da kış vakti pek mümkün değil. Doktorun mutlaka takviye verir görüş canım.
D vitamini ozellikle gunes isigiyla sentezleniyor vucutta. O yizden kis aylari dusebiliyor. Doktor ilac yazdiysa hizla yukselenir.

Daha sonuçlarımı gösteremedim. Özellikle bu durumla ilgili bir şey yazmadı.
Evde d vit damla vardı şimdi onla idare ettim.
Gece gece 3 görünce beynimden vurulmuşa döndüm.
Mesajlarınız için teşekkür ederim❤️

Eki Görüntüle 2584121
Ampul olanlardan alin 1 kerede icin 1 ay sonra tekrar ölçütürün can sıkacak ne var bunda. Kış mevsimindeyiz cok normal.

Daha sonuçlarımı gösteremedim. Özellikle bu durumla ilgili bir şey yazmadı.
Evde d vit damla vardı şimdi onla idare ettim.
Gece gece 3 görünce beynimden vurulmuşa döndüm.
Mesajlarınız için teşekkür ederim❤
Ne demek canım ☺️
ama telaş yapma vitamin senin için önemli
Bebek ihtiyacı olan tüm vitaminleri sünger gibi çekiyor bize de depoyu tekrar doldurmak kalıyor. 😍

Saçlarımı kestirdim kizlar, tavsiye ederim :) müthiş rahatladim
Bende kestim benim saçlarım baya uzundu çok dökülmeye başlayınca kestim bide saç vitamini hep alır derler eskiler ne kadar doğru bilmiyorum 🤷‍♀️ ama bebiş için kestim şuan çok pişmanım bu Halime hiç alışamadım 😔😔😔kökü bende diyip avutuyorum kendi miiii

Bana cumartesi günü doktorum decavit ve feramat yazdı. Aynı zamanda kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlara bugün baktım D vitaminim 3ng/ml ye düşmüş. Olması gereken ise en az 20 :KK43:
Bana kullanabilirsin dedi. Yan etkisi olursa haber verirsin dedi. Daha olmadı 2 kere kullandım daha.

Back