• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bugün benim minnoş iliğime kadar emdi. Normalde biraz emer uyurdu. Bugün bir türlü doymadı. İçim kurudu resmen, o kadar yoruldum ki
Bu arada biz de yapışığız ama bir hafta oldu doğumdaki kilosuna gelemedi sütüm yaramıyor mu anlamadım sarılık da 12 hiç düşmemiş 🤦🏻‍♀️

Ay yakmiyosa güzel cesaret edemiyorum sürmeye.... Bi de afedersiniz katı yemeğe basladim ve bugün biraz sıkıntı yaşadım hafif ağrım oldu sanki :((( suan tekrar ishal olmak için kefir kayısı tüm tuşlara basıyorum jsbdjsjdjdbdjd

Ben almadim kv ayağı için almıştı gönderdi sağolsun denicem işte 🥹🥹🥹
Sari kantaronu bende kullanıyorum doktorum kendisi önerdi çok rahatlatıyor. Kabızlık için de bol bol aç karnına kayısı suyu iç ben öylelikle atlattım süreci

Sari kantaronu bende kullanıyorum doktorum kendisi önerdi çok rahatlatıyor. Kabızlık için de bol bol aç karnına kayısı suyu iç ben öylelikle atlattım süreci
Kayısıyı bırakmıştım baslamak farz oldu zaten jvgjjghjjh kefir içtim peşine karnım guru guru oldu zaten ikisini de devamlı içeyim en iyisi....

Kesin yakmiyor dimi bak size güveniyorum hgfjjfgjhhjhhjj

Kayısıyı bırakmıştım baslamak farz oldu zaten jvgjjghjjh kefir içtim peşine karnım guru guru oldu zaten ikisini de devamlı içeyim en iyisi....

Kesin yakmiyor dimi bak size güveniyorum hgfjjfgjhhjhhjj
İç iç bana sadece kayısı fayda etti. Ay valla beni yakmadı tam tersi ferahlattı ama bilemiyorum seni de yakmaz insaAllah

Ya bu duruma çok üzüldüm ve sinir oldum neyseki Funda pozitif ve iyi 🙏🏻🤦🏻‍♀️ 🌸
Ben de sinir oldum. Nasıl bulunmaz yani...
Bu arada biz de yapışığız ama bir hafta oldu doğumdaki kilosuna gelemedi sütüm yaramıyor mu anlamadım sarılık da 12 hiç düşmemiş 🤦🏻‍♀️
Sürekli uyur vaziyetteyse, ağzında tutup emmiyorsa ondan da olabilir canım. 15.günde kilo kontrolüne gidince belli olur durumu. İnşallah sütün yeter, güzel güzel kilo alır🙏

Şunu merak ettim doğum olmayınca ya da daha fazla irileşmeden falan suni sancıyla başlatılıyor ya bu da bebek için zararlı değil mi yani kalp atışlarını falan etkilemiyor mu o da sonuçta doğal gelmiyor bi müdahale değil mi?
Benim iki bebeğimde de normal sancım olmadı suni sancı ile doğum yaptım 40 bulmadan genelde müdahale etmiyolar hatta ilkinde 41 haftalıkken başlattilar her doğum kişiye göre değisir herkesin kendi fikri ancak kadın yaratılış olarak normal doğuma hazırlıklı oyüzden sizde nasıl istiyorsanız o şekilde dogumunuzu gerçeklestirin bu başkalarını dinlemeyin ben ilk kizimi 24 saatte doğurdum çok fazla dikişim oldu hatta dedim bir daha asla normal doğurmam ama ikinciyide normal doğurdum unutuluyo herşey benimle birlikte yarım saatte doğurup gidenide gördüm yani bu tamamen kişiye bağlı herkesin ya sezeryani yada normal doğum yapan hakkında yorum yapmasına aklım almiyo herkes nasıl istiyorsa o şekilde olsun

Back
X