- 11 Temmuz 2024
- 1.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.183
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada biz de yapışığız ama bir hafta oldu doğumdaki kilosuna gelemedi sütüm yaramıyor mu anlamadım sarılık da 12 hiç düşmemişBugün benim minnoş iliğime kadar emdi. Normalde biraz emer uyurdu. Bugün bir türlü doymadı. İçim kurudu resmen, o kadar yoruldum ki
Sari kantaronu bende kullanıyorum doktorum kendisi önerdi çok rahatlatıyor. Kabızlık için de bol bol aç karnına kayısı suyu iç ben öylelikle atlattım süreciAy yakmiyosa güzel cesaret edemiyorum sürmeye.... Bi de afedersiniz katı yemeğe basladim ve bugün biraz sıkıntı yaşadım hafif ağrım oldu sanki(( suan tekrar ishal olmak için kefir kayısı tüm tuşlara basıyorum jsbdjsjdjdbdjd
Ben almadim kv ayağı için almıştı gönderdi sağolsun denicem işte![]()
Dualarım seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yatisim yapıldı bebiş hareketi az ama genel sağlık durumu iyi perşembeyi beklemiyoruz acil durum olmazsa yarın sabah 8 30 da sezeryan'a alıniyorum dualarınızi eksik etmeyin insallah![]()
Heyecandan uyuyamam kiMaviesra canım benim hadi gözünaydın sağlıcakla doğurmak nasip olsun inşallah bu gece güzelce uyuyup dinlenmeye çalış yarın yoğun mesai var
![]()
Heyecandan uyuyamam kiMaviesra canım benim hadi gözünaydın sağlıcakla doğurmak nasip olsun inşallah bu gece güzelce uyuyup dinlenmeye çalış yarın yoğun mesai var
![]()
Teşekkürler canım benimDualarım seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Kayısıyı bırakmıştım baslamak farz oldu zaten jvgjjghjjh kefir içtim peşine karnım guru guru oldu zaten ikisini de devamlı içeyim en iyisi....Sari kantaronu bende kullanıyorum doktorum kendisi önerdi çok rahatlatıyor. Kabızlık için de bol bol aç karnına kayısı suyu iç ben öylelikle atlattım süreci
İç iç bana sadece kayısı fayda etti. Ay valla beni yakmadı tam tersi ferahlattı ama bilemiyorum seni de yakmaz insaAllahKayısıyı bırakmıştım baslamak farz oldu zaten jvgjjghjjh kefir içtim peşine karnım guru guru oldu zaten ikisini de devamlı içeyim en iyisi....
Kesin yakmiyor dimi bak size güveniyorum hgfjjfgjhhjhhjj
Hayırlısı diyorum Sabah süreyim şimdi mentalim hazır değilİç iç bana sadece kayısı fayda etti. Ay valla beni yakmadı tam tersi ferahlattı ama bilemiyorum seni de yakmaz insaAllah
Azıcık ucundan dene bakalım sabahHayırlısı diyorum Sabah süreyim şimdi mentalim hazır değil![]()
Bağımlısı olup saça saça kullaniyormusum sbbbdbdjdbdAzıcık ucundan dene bakalım sabah![]()
Hahah hiç sanmam iğrenç kokuyorBağımlısı olup saça saça kullaniyormusum sbbbdbdjdbd
Ben de sinir oldum. Nasıl bulunmaz yani...Ya bu duruma çok üzüldüm ve sinir oldum neyseki Funda pozitif ve iyi![]()
![]()
Sürekli uyur vaziyetteyse, ağzında tutup emmiyorsa ondan da olabilir canım. 15.günde kilo kontrolüne gidince belli olur durumu. İnşallah sütün yeter, güzel güzel kilo alırBu arada biz de yapışığız ama bir hafta oldu doğumdaki kilosuna gelemedi sütüm yaramıyor mu anlamadım sarılık da 12 hiç düşmemiş![]()
Benim iki bebeğimde de normal sancım olmadı suni sancı ile doğum yaptım 40 bulmadan genelde müdahale etmiyolar hatta ilkinde 41 haftalıkken başlattilar her doğum kişiye göre değisir herkesin kendi fikri ancak kadın yaratılış olarak normal doğuma hazırlıklı oyüzden sizde nasıl istiyorsanız o şekilde dogumunuzu gerçeklestirin bu başkalarını dinlemeyin ben ilk kizimi 24 saatte doğurdum çok fazla dikişim oldu hatta dedim bir daha asla normal doğurmam ama ikinciyide normal doğurdum unutuluyo herşey benimle birlikte yarım saatte doğurup gidenide gördüm yani bu tamamen kişiye bağlı herkesin ya sezeryani yada normal doğum yapan hakkında yorum yapmasına aklım almiyo herkes nasıl istiyorsa o şekilde olsunŞunu merak ettim doğum olmayınca ya da daha fazla irileşmeden falan suni sancıyla başlatılıyor ya bu da bebek için zararlı değil mi yani kalp atışlarını falan etkilemiyor mu o da sonuçta doğal gelmiyor bi müdahale değil mi?
Doğru söyle üretici değilsin dimi jsbdjdbdjdjjddhjdHahah hiç sanmam iğrenç kokuyormecbur olmasam o kokuyu hiç çekmem ama ciddi anlamda ferahlık hissi veriyor dikisime sanki nefes aldırıyor gibi, ne övdüm ama
![]()
Aynı yerden bakılıyor sonuçtaBence ayrı şeylerçatı kemikle alakalı diğeri rahim ağzıyla diye düşünüyorum
![]()
Sıvı alımı için bir engel yok bildiğim kadarıyla. Hastanede sezaryen sonrası hemen komposto getirdiler. Katı beslenme için gaz çıkması bekleniyor.Kızlar sezaryenden ne kadar sonra kefir falan içebiliyoruzzz?