Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın,Günaydın kızlar,
Yeme düzeni değişeniniz var mı ? Ben kahvaltıda ekmek yemezdim. Şimdi aynı porsiyon aynı malzemeleri hazırlıyorum ama 2 3 gündür bi dilim de olsa ekmek yemez isem doymuyorum![]()
Doymamam beni şaşırtıı canım ya. Omletime ruşeym koymuştum ondan ekstradan bide ekmek isteyince canım şaşırdımGünaydın,
Bence olumlu bir değişim olmuş sizinki, özellikle tam buğday ekmeğini abartmadan tüketmemiz lazım :)
Burada iştahı olmayan zorla yemek yiyen çok arkadaş var, dediğiniz gibi abartmadan devam etsin inşallah :) Böylesi daha güzeldir diye düşünüyorum.Doymamam beni şaşırtıı canım ya. Omletime ruşeym koymuştum ondan ekstradan bide ekmek isteyince canım şaşırdımNese inş çok abartmadan bu iştah devam eder yoksa halim duman.
Dıyet lıstelerınde bıle omlet yanında bır dılım ekmek verılıyor bende o sekılde yıyorum gayet saglıklı kılo yapmazDoymamam beni şaşırtıı canım ya. Omletime ruşeym koymuştum ondan ekstradan bide ekmek isteyince canım şaşırdımNese inş çok abartmadan bu iştah devam eder yoksa halim duman.
iyotsuz demişimdir . iyotlu dediysem yanlış yazmışımdır
şmdi baktımda iyotsuz demişim :) zaten günlük kullandıgımız normal tuzlar iyotlu :)iyotsuz demişimdir . iyotlu dediysem yanlış yazmışımdır![]()
Ben de bu travel sistemlerden aldim ilk oğlum cok gec yürüdü araba hep yanimizdaydi bagaka sigmiyor ve on koltuğa sadece iskeletini sigdirabiliyoruz ust aparat bagaja.. ağır ve bir süre sonra yorucu oluyor daha hafif semsiye gibi kapananlardan almanızı tavsiye ederim. Bunlar yagmurda soğuk havada guzel ama bahsettigim dezavantajlari da göz önünde bulundurmak iyi olur diye düşünüyorum.
Benım benzetme degıl ama ıcıme sana hep dogan erkektı.. baya kocaman olmus masallahDoktordan geldik biz kızlar
Herşey normal şükür ki. Kanımı da verdim. Tartıldım hala 60 kiloyum ki üstümde mont ve bot vardı yani eksideyim hala. Ama çok acıksam da iştahım yok sık ama az yiyorum ondan kilo almamışım.
Burun kemiğimiz var, nt 1,7 ölçüldü. Umarım sağlıkla dünyaya gelir
Cinsiyet tahmini aldık ama söylemeden önce sizin diyeceklerinizi merak ediyorum![]()
Günaydın Kızlar![]()
Gunaydın:)
Günaydın kızlar,
Yeme düzeni değişeniniz var mı ? Ben kahvaltıda ekmek yemezdim. Şimdi aynı porsiyon aynı malzemeleri hazırlıyorum ama 2 3 gündür bi dilim de olsa ekmek yemez isem doymuyorum![]()
Günaydın kızlarGünaydın kızlar hafta sonu yoktum geldim ne var ne yok herkes iyidir insallah cok mesaj birikmiş hepsini okuyamadım =)
erkek gibi sankiDoktordan geldik biz kızlar
Herşey normal şükür ki. Kanımı da verdim. Tartıldım hala 60 kiloyum ki üstümde mont ve bot vardı yani eksideyim hala. Ama çok acıksam da iştahım yok sık ama az yiyorum ondan kilo almamışım.
Cinsiyet tahmini aldık ama söylemeden önce sizin diyeceklerinizi merak ediyorum![]()
Ay minnoşa bak senDoktordan geldik biz kızlar
MaşallaahDoktordan geldik biz kızlar
Süper o zamanBana kullanabilirsin dedi. Yan etkisi olursa haber verirsin dedi. Daha olmadı 2 kere kullandım daha.
Ben kız gibi hissettimDoktordan geldik biz kızlar
%90 kesin gibiBu arada multivitamin olarak ocean mummy uygun gördü doktorumuz.
Cinsiyetimizde %90 erkek
Ben çook sevindimKız olsaydı da çok sevinecektim
Benden haberler böyle![]()
Ekle canım pipiyi gördü bu gözler değişeceğini pek sanmam%90 kesin gibi
Ekleyeyim mi oğluşunu listeye![]()