2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet boyu uzun olanlar için gerçekten sıkıntı o yüzden gidip yerinde baktım ben de. Ben 1.68 eşim 1.70 o yüzden bizi kurtardı
Hayırlı olsun canim Sadece bi konuda aydinlatmak isterim benim oglum 3 yasinda ve hala trawel kullaniyoruz. O bilgi yanlış verilmiş
Sağol canım evet kullanma kullanılıyor tabiki baktığında daha büyük daha rahattır ama pratiklik olarak düşündüğünde çok zor geldi. Bir de bana avm gibi yerlerde kullanmak için lazım, çok fazla yürümüyorum genelde arabayla gidiyorum, o yüzden daha rahat olcak ama yürümeyi seven anneler için travel daha kullanışlı olabilir
Kızlar 12+ ve 13+ da olanlara iki sorum olucakti :)
1-Sık idrara cıkma bitti mi?
2-Herkesin cinsiyet belli oldu mu?
Benim bitti idrara sık çıkmam yani şöyle gece ya kalkmıyorum artık ya da bir kez kalkıyorum ama şöyle ki hamilelik öncesine göre daha çok gidiyorum ve çok tutamıyorum ama bu aralar idrarda kokuyla alakalı sıkıntı yaşıyorum. Yani yanmam yok akıntım hiç yok fitil ve toz ilaç kullandım ama garip bir koku var. Hormonlardan mı anlamadım yarın sorcam.

Cinsiyet içinde 11+5 de gittiğimde doktor tahminde bulunurum ama cinsiyet partisi yapacağın için kesinleşsin dedi. Benim o durum bazı nedenlerden iptal olunca yarın gidicez. 13+5 oluyorum bakalım öğrenecek miyiz

Kızlar 12+ ve 13+ da olanlara iki sorum olucakti :)
1-Sık idrara cıkma bitti mi?
2-Herkesin cinsiyet belli oldu mu?
Sık idrara çıkma bitmedi aksine arttı benim Tersim galiba ben
Cinsiyet belli olmadı çünküüü doktora gidemedim henüz
Erkek bebis bekleyen arkadaslar gogus uclariniz da koyulasma oldumu
Oğlumda o koyulaşma 7-8. Aydan sonra olmuştu tahmini olarak..
Bunda henüz bir koyulaşma gözlemlemedim ama dolgunlaştı. Cinsiyet henüz bilmiyorum

Hoşgeldin
Benim favorim olana baktın mı hiç? Onda sonradan bastona dönmeye gerek yok diye biliyorum. İnglesina Trilogy

canım hipertroidi olmuş gebelıkte cıkar genelde kadınlarda benım ablamda da gebelıkte cıktı ilaç kullanmaya basladı ama doğumdan sonra da düzelmeyınce atom almıstı senin düzelir . Kesin karadenizden bi bağlantın var karadeniz'in yarısından fazlasında var olmayanlarda da hamılelıkte cıkıyo hiç dert etme tedavisi var :)

Hoşgeldin
Benim favorim olana baktın mı hiç? Onda sonradan bastona dönmeye gerek yok diye biliyorum. İnglesina Trilogy
Baktımm canım bakarken de aklıma sen geldin hatta sen o kadar seviyorsunki aklıma kazındı bir ara eşimlede konuştuk bunu mu alsak diye fiyatı 5.800dü travel olarak. Diğerlerine göre biraz daha küçük ve bastona yakın gerçekten. Ama yine de o izlediğimiz videodaki kadar rahat olmuyor. Sana tavsiyem git bir yerde kendin gör ve dene. Öyle indirimleri takip et. Bir mamas&papas baktım o aman allahım o kadar büyükki yanında biri daha olması lazım Ama uçak gibi yalan yok Sana tavsiyem gerçekten içine sinen model ise kesinlikle al. Zaten performans olarak istediğin arabalar hep o fiyatlarda. Ben de doona ile birlikte bir tane daha alıcam. Aynı fiyata gelecek.

Canlı canlı göremedim maalesef.. Bebek arabası bakmak için Diyarbakır tarafına gitmemiz lazım uzak geliyor
Videolara göre içime sinen ama tabi denemekte lazım ben beceremezsem açıp kapatmayı hiç bir anlamı kalmaz Doona da çok güzel gözüküyor. Dediğin gibi canlı görünce daha net karar veririz diye düşünüyorum.

Aynen kuzum kendin dene mutlaka ben de bir yaşında fln inglesina zippy light alabilirim
Onu o zaman düşünürüz

Onu da düşünmedim değil.
Ama çift yönlü olmamasından dolayı eledim
Evet canım bastonlar hep tek yönlü sanırım yani varsa da ben bilmiyorum ama doğumdan itibaren kullanacaksan eğer önemli çift yönlü olması

İnşallah annesi sağlıklıdır merak etme. Çikolata ve meyve suyu al mutlaka:)
Bugün ben 1 paket çikolata yedim. Ona rağmen uyuyordu. Öksürerek uyandırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…