2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen canım
Ben birazda işten çıkacağım için şimdiden halletmek istiyorum hiçbir şeyde aklım kalmadan.
Bebek epey masraflı şey

Aynen canım
Ben birazda işten çıkacağım için şimdiden halletmek istiyorum hiçbir şeyde aklım kalmadan.
Bebek epey masraflı şey
Tabi öyle para kenara atılmıyor valla illa bi yer çıkıyor ama bebek ihtiyaçlarını alıp kenara atabilirsin,unisex bişeyler bakarım bende gerçi kızdan oğlandan da kaldı bişeler ama az daha ilerlesinde haftalar inşallh

Merhaba herkese, ağustos sonu eylül başı beklendiği için her iki grubu da takip ediyorum:) Sizlerin tecrübe ettiği bir sorum var.

9. Hafta sonrası gittiğiniz kontroller ne zamana denk geldi ve bu kontrollerde neleri kontrol etti doktorunuz? Sonuçlarınız nasıl çıktı?

Neyse ki geçmiş,oluyor bu ağrı arada sırada illa ki,ah o düşünceleri bi atsak artıkrahat ol canım sıkıntı yoktur

Merhaba canım,benim lekelenmem var diye tam 9+0 da gittim sadece bebek iyi dedi açıklama yapmamıştı,haftaya 5şubatta kendi doktoruma gidicem bu haftalarda sadece kalbi atıyor mu yerleşimi iyi mi kanama alanı var mı diye kontrol ediliyor,11-12.haftalarda 2li testlerle başlıyor testler vs

Günaydın anneler.. her gün yatmadan 2 adet prilam dr. bulantı ilacı içiyordum dün akşam içmedim bakalım bugün nasıl bir gün olacak
Gunaydin bende ondan kullaniyorum nasil faydasi oldumu sana gunde kac tane aliyorsun. Ben yatmadan 2 tane bazen gunde 1 tane daha cok kusuyorum

Günaydınn
Bugun kontrole gittik. Aslında 2li testimiz yapılacaktı ama bebişin pozisyonu uygun değilmiş. Doktor, istersen yarım saat bekle bir daha bakalım dedi. Zaten yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızdım sonuç olarak yaptırmadım.
Cinsiyet için henüz çok erken olduğunu söyledi.
Benim kıpırdak minnoşum bu teyzeleri

Ya aslinda annem ve kayinvalidem yanimizda olacak canim onlar zaten birimiz Arasa bakalim birimiz yaninda olalim diyor ama iste ben Arastan hic ayrilmadim simdiye kadar bilmiyorum nasil olucak ama o gece de yanimda olsun istiyorum. Onceligim bu olucak sanırım ama mumkun olmuyorsa yapacak bisey yok o zaman o gece esiminde oglumla evde olmasini isterim. Ben annemle hastanede olurum artik yenidogan bebegimizle. Esim kv ve Aras evde olurlar. Sabahinda hemen gelirler. Esim yanimda olsa guzel olurdu ama Aras yalniz hisseder kendini sonra beni goremedigi icin zaten uzulecek. Bilmiyorum ya. Ya ben krese bile veremiyorum daha oglani ayrilmak icin hazir degilim diye Aras hazir ama ben degilim

benimde uygun değildi ama doktor yürütüp yürütüp baktı.sen tam kaç hafta kaç günlüksün canım.çok tatlı canım maşallah

Kız doguyor icime

Öyle oluyor çocuklar hazır ama anneler çok duygusal aslında bende ayrılmadım hiç çocuklarımdan zor olacak tahmin edebiliyorum yine ama bu sefer oğlumun yanında ablası olacak nereye bırakırsam içim daha rahat olacak kızım 13,oğlum 5yaşındaSaat kaçta olur bbek bilinmez ama belki eşiniz uyutur ve yanınıza gelebilr,ben ikisinide gece yarıları doğurdupum için doğumlar hep gece gelir gibi geliyorşimdilik sağlıkla ilerleyelim de düşünürüz yine bunları

Oyyy maşallh kuzuya

Günaydın kızlar, aşırı halsizlik ve bulantı ile okul döneminde nasıl başa çıkabilirim sizce? Her türlü fikir tavsiye tecrübe itinayla dinlenir...

Maşallah canım.

Masallah kiz gibi hossettim bende erkek yapısı daha belirgin oluyor.

Kizlar çin takvimi tutan varmi yada baska tahmin sekli duyan merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…