• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben suan 9+4 um kusma gunde 1 kere oluyor ama saatler suren mide bulantısı oluyor. O mide bulantısıni cekmektense 3-4 kere kusmayi tercih ederim sanırım. Ama azalicak insallah bikac haftaya oyle dusunmek istiyorum ❤️ İstahimda fena degil şükür. İyi yonlerinden bakmaya çalışıyorum. 2 hafta oldu minigi gormeyeli ozledim 😁 yarin Perşembe, Cumartesi hasret gidericez insallah ❤️

Kızlar kaynımın düğün günü belli oldu salon tutmuşlar ağustos 9,karnım burnumda mı olur ne olur belli değil🤦🏻‍♀️offf offf😂
Aa ama bence senin dogum zamanına gore tutulmasi gerekiyordu canim. Benimde kaynimin dugunu var bu yaz. Agustosta olmasi sozkonusu bile degil. Bence yanlis yapmislar sahsi dusuncem. Dun kayinpederim bile yinelediki Agustostan once olmasi gerek dogum zamanina gore tutulsun yer diye. Bebek bu ne zaman gelcegi belli olmaz ki 🤷‍♀️ Ayarlanabilcek tarih onlarinki bence dikkat edilmeliydi

Yarın randevumuz var çook heyecanlıyım.
Umarım iyidir miniğim, keyfi yerindedir.
Birkaç kere bel ağrısı sorulmuş benim bel-kalça kemiği ağrım var doktorum gayet normal dedi.
Kalsiyum-magnezyum gibi değerlerimde normaldi zaten.
Mide bulantısı aç kalınca oluyor. Maalesef sabah kusmalarım hala bitmedi.
Koku hassasiyetide devam ediyor. Benden durumlar böyle 🤰🏻

Yarın 12+2 oluyoruz. İlk önce herşeyin normal olduğunu duyarsam cinsiyet tahmini isteyeceğim. Cinsiyeti tek öğrenmek isteme sebebim alışveriş yapabilmek.
Cinsiyette Şunu istiyorum veya bunu istiyorum kesinlikle diyemiyorum hala. Bu sefer sağlıkla kavuşmak istiyorum sadece 🙏

Bende de şimdiden doğum yaptığım günün gecesi ne olacak derdi var. 2 gece hastanede kalacağım sonuçta ilk kez kızımdan ayrı kalıcam 😣 Nasıl etkilenecek, hasta gibi olursam gün içindede getirtmem diyorum hastaneye beni öyle görmesin die . Şimdiden o zamanı düşünmem saçma ama napim etkilensin üzülsün ya da kendini yalnız hissetsin istemiyprum .
Yaa canim bu benimde aklimda nasil yapicaz bilmiyorum 🤷‍♀️ 3.5 yasinda olcak oglum dogum zamanimda Allah izin verirse. Hastaneye sorucam buyuk odalari varsa onu tutmak istiyorum o gece Arastan ayrı olmak istemiyorum 😕 nasilsa kotu durumlarimi gostermezler epidural alicam kendimde olucam uyuyorken falanda gormez. Ben o gece oglumdan ayri olmak istemiyorum🤷‍♀️ Tecrubeli olanlar nasil yapti acaba sormak lazim

Merhabalar,

Bu hafta 1 şubatta ultrasona gideceğim de acaba 14 haftada cinsiyetleri belli olur mu?
Oğlumda 12+5 haftalıkken öğrendim canım💙
Pozisyonu uygunsa, saklamazsa ve biraz da doktorun tecrübesi varsa bu haftalarda tahminleri çoğunlukla tutuyor. 14 ve sonrasında daha net olur tabi🥰
Merhaba kızlarr bayagadır gıremedım bulantı kusmalar mahvetti uc gundur iyiym bulantı hapını ıctım artık hayattan sogumustm😁😁 ikili test yaptırdım ben gecen hafta onun sonucunu bekliyorum yüksek ihtimal erkek dedi içime dogan hep erkekti bastan beri🥰🥰
Gözün Aydın canım🧿 Sonuçlarında çok güzel gelsin inşallah😇
Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim başlangıçta adet tarihine göre 4 gün gerideydi bu hafta sat göre 1 gün ileri gelişme gösterdiğini söyledi dr. Kıpır kıpırdı ultrasonda çok sevimli görünüyordu. 2 li test yaptırmadım detaylı da yaptırmayacağım. Dr ile görüştüm zorunlu olmadığını ense ve burun kalınlığının normal olduğunu söyledi. İlk bebeğimde prof dr yaptı ama ne cinsiyetini ne hastalığını tespit edemedi. Bu yüzden Allaha emanet devam edicem aylık kontrollere. Herkese hayırlı haberler dilerim. Düzenleme. Cinsiyet kız olabilir dedi. Çıkıntı göremiyorum ama bir ay sonra net söylerim dedi.
Bence detaylı ultrason yaptırmalısınız. Bu tür testlere sadece down sendromu diye bakmayın. Mesela oğlumda diyafram hernisi vardı ve ultrason ile tespit edildi. Doğumda bebeğe hemen müdahale edilip entübe edilmesi gerektiği için planlı sezaryan oldum. Ve tek ecmo cihazı Hacettepe de olduğu için doğumum Ankara’da oldu. Ve ne yazık ki ecmo cihazına da ihtiyaç duyuldu.
Bir sürü bilmediğimiz veya aklımıza gelmeyen komplikasyonlar olabilir ve bunların önceden tespiti çok önemli. Ben bilmeden yenidoğan yoğunbakımı olmayan bir hastanede doğum yapmış olsaydım belki oğlum doğduğu gibi melek olacaktı.. Ve ben vicdan azabından ölecektim. Ne oldu şimdi diyorum ki elimden geleni yaptım içim rahat takdir Allah’ın..
Ben suan 9+4 um kusma gunde 1 kere oluyor ama saatler suren mide bulantısı oluyor. O mide bulantısıni cekmektense 3-4 kere kusmayi tercih ederim sanırım. Ama azalicak insallah bikac haftaya oyle dusunmek istiyorum ❤ İstahimda fena degil şükür. İyi yonlerinden bakmaya çalışıyorum. 2 hafta oldu minigi gormeyeli ozledim 😁 yarin Perşembe, Cumartesi hasret gidericez insallah ❤
Özlenmez mi annesi..
Hadi bakalım siznde az kalmış 💜

Yaa canim bu benimde aklimda nasil yapicaz bilmiyorum 🤷‍♀️ 3.5 yasinda olcak oglum dogum zamanimda Allah izin verirse. Hastaneye sorucam buyuk odalari varsa onu tutmak istiyorum o gece Arastan ayrı olmak istemiyorum 😕 nasilsa kotu durumlarimi gostermezler epidural alicam kendimde olucam uyuyorken falanda gormez. Ben o gece oglumdan ayri olmak istemiyorum🤷‍♀️ Tecrubeli olanlar nasil yapti acaba sormak lazim
Benim öyle bir tecrübem olmadı bir oğlum var şuanki olursa inş ikinci çocuğum olucak ama eltimden biliyorum yakın zaman da doğum yaptı o kadar kötüydü ki inanın bazı durumlar da insan kendinden başka kimseyi düşünemiyormuş dedim bide çocukların o durumda annesini görmesi iyi değil bence sürekli iğne vuruluyor tansiyon serum benim Eltimin çocukları görür görmez ağladılar ne oldu anne sana çokmu hastasın diye annesinin iyi olduğuna ikna etmem bir saaat falan sürdü kardeşlerine hiç bakmadılar bile ikinci gün annesi iyi gördükten sonra gidip baktılar ben kısmet olursa görürsem o günü oğlumu anneme bırakmayı düşünüyorum herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için bu arada gece 4 ben yine uyanık neden böyle oluyor bir türlü anlamadım 😩😫😖

Günaydın anneler.. her gün yatmadan 2 adet prilam dr. bulantı ilacı içiyordum dün akşam içmedim bakalım bugün nasıl bir gün olacak 🤷🏼‍♀️
cnm ya ilaç bi işe yaramıyor bence içsende aynı içmesende en iyisi içme bence ben oyle yapıyorum ve aksam yemeği yemıyorum dün aksam yemedım çekirdek çay falan tükettim fırına patates attım öyle kusmadım ama sabah bi lavobaya koştum bööööykk :D

cnm ya ilaç bi işe yaramıyor bence içsende aynı içmesende en iyisi içme bence ben oyle yapıyorum ve aksam yemeği yemıyorum dün aksam yemedım çekirdek çay falan tükettim fırına patates attım öyle kusmadım ama sabah bi lavobaya koştum bööööykk :KK70:
Evet canım bende onu anlamak için dedim bi bırakayım.. zaten sabahları çok rahatım açken çok rahatım dediğin gibi ne olursa akşam oluyor çay çok güzel bastırıyor ama 😀

Git canim şuan çok gerildim bende doktorumun eşine yazdım durumu anlattım yanlış anlamadım diye hamilr olduğumu belirttim bana kalkmış mehmet akide başvur diyor salaklık bende insan yerine koyup size gelmek istiyorum dedim kendini beğenmiş egoist ay çok sinirlendim ukala

canım olayı da tam anlamadım ama
kadın doğumcunun eşine mi yazdın ilk kardiyaloğunun eşine mi yazdın?
o da seni buna giy diye başından mı savuşturdu?

Sizin doğum Temmuz sonu gibi değil mi ? Hayırlısı olsun siz sağlıkla doğurun da ..
yok canım ağustosu sonundan yakalıyorum😁yeter ki sağlıkla o zamanlara geleyim de aynen
Hamile kalmadan önce diyordum zayıf kalayım karnım.cok çıkmadın hatta az belli olsun diye ama okdr çok kustumki şimdi diyorum aman alayım kilo umrumda değil yeterki yiyim içeyim artık 😐
ben kilolu hamile kaldım😶hayatımda bu kiloyu hiç görmemiştim ve hiç diyet tarzı bişi yapmadım iştahım aşırı açık deil bende hiç kilo almamışım ama eminim çok alırım oğlumda 28kilo aldım🙈iştah 4.aydan sonra çok açılıyor bak sen de öyle olursun kusmak çok zor ama kusacağıma almayı tercih ederim bende
Aa ama bence senin dogum zamanına gore tutulmasi gerekiyordu canim. Benimde kaynimin dugunu var bu yaz. Agustosta olmasi sozkonusu bile degil. Bence yanlis yapmislar sahsi dusuncem. Dun kayinpederim bile yinelediki Agustostan once olmasi gerek dogum zamanina gore tutulsun yer diye. Bebek bu ne zaman gelcegi belli olmaz ki 🤷‍♀️ Ayarlanabilcek tarih onlarinki bence dikkat edilmeliydi
eylül dendi başta ben eylülde gelemem diye temmuz ayarlayalım dediler ve temmuzdaki bütün salonlar tutulmuş,eylülde olsa gerçekten gidemezdim doğum 31Ağustos çıkıyor şimdilik tabi ne zaman gelir belli değil bebişlere belli olmaz,hamileyken sıkıntı olmazsa katılabilirim en azından biraz otururum,haziranda olmadı bir sürü sıkıntı kız tarafına uymafı yani böyle canım yoksa kp bana hayatta kıyamaz akşam geldi konuşmaya benimle
Yarın randevumuz var çook heyecanlıyım.
Umarım iyidir miniğim, keyfi yerindedir.
Birkaç kere bel ağrısı sorulmuş benim bel-kalça kemiği ağrım var doktorum gayet normal dedi.
Kalsiyum-magnezyum gibi değerlerimde normaldi zaten.
Mide bulantısı aç kalınca oluyor. Maalesef sabah kusmalarım hala bitmedi.
Koku hassasiyetide devam ediyor. Benden durumlar böyle 🤰🏻

Yarın 12+2 oluyoruz. İlk önce herşeyin normal olduğunu duyarsam cinsiyet tahmini isteyeceğim. Cinsiyeti tek öğrenmek isteme sebebim alışveriş yapabilmek.
Cinsiyette Şunu istiyorum veya bunu istiyorum kesinlikle diyemiyorum hala. Bu sefer sağlıkla kavuşmak istiyorum sadece 🙏
yani bugün miniğini görcen😻😻benimde cinsiyet merakım hiç olmadı Allahtan sadece sağlık istiyorum ne verirse kabulüm,alışveriş için iyi olur tabi son aylar insanın hali kalmıyor
Canım 3.ye hamileyim biliyorsundur belki,oğluma hamileyken kızımı ne yapıcam stresi yemişti beni o dönemler kv pek iyi değildim yani ona hiç bırakmamıştım o zamanda bırakamazdım mecbur anneme bırakmalıydım e o da doğumumda yanımda olacaktı sonra ablama işinden rapor aldırttım doğuma onu çağırdım kızımı ananesine bıraktım ama hep aklımdaydı kuzum,bence hastane ortamı çocuğa göre değil büyük oda da olsa,1günlük bırakacağın yer yok mu,annem beni kardeşimi doğurmaya gideceği zaman karşı komşusuna bırakmış mecbur çünkü Bingölde kimsesi yokmuş ve ben 13 aylıkmışım😂
Sen hayırlısıyla doğum yap kuzucuğa bulursunuz bi yer inşallah💕

Back