hoşgeldin nilişko .kızımın adı nilKızlar iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza . Cinsiyeti öğrenen var mı ? Benim çarşamba kontrolüm var ikili tarama yapılcak merak ediyorum acaba söyler mi diye .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin nilişko .kızımın adı nilKızlar iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza . Cinsiyeti öğrenen var mı ? Benim çarşamba kontrolüm var ikili tarama yapılcak merak ediyorum acaba söyler mi diye .
testini yaptırman gerekiyor canım.kedinin kumunu eşin temizlesin sen elini sürme yemek yapma dedi bana doktor.ama benim kedim yok.ama çok seviyorum kedileri.kızımda çok seviyor ama evde olmaz diyorum çünkü koltuklarım siyah ve biraz temizlik takıntılıyım malesefArkadaşlar bizim sahiplendigimiz bir kedimiz var 1.5 yıldır bizimle ..
Anne babası ev kedisi ,evde doğmuş bizim kuzu Aşıları tam ve bütün bakımıyla hamileliğimin başından beri Eşim ilgileniyor.
Yalnız bu Toksoplazma beni korkutuyor.
Doktorumun haberi yok ve test yaptırmadım
Bu konuda ki fikrinizi öğrenmek istiyorum.
ay ne sevimliler ya.oda hamile olmasın senle birahahha çok güldüm yaaaaaaa
tombik kedi yerimmm![]()
Saglik ocagi degil ama devlet hastanesi yapiyor canimBen de diğer tüm testleri yaptirmiştım..Dediğin gibi Rubella ve toksoplazmaya baktiririm olmadı özele gider yaptırırım..Sağlık ocağı bize çok yakın diye sormuştum![]()
Evet çok seviliyorlar ailece böyle bağlanacağımizi düşünmüyordum:)testini yaptırman gerekiyor canım.kedinin kumunu eşin temizlesin sen elini sürme yemek yapma dedi bana doktor.ama benim kedim yok.ama çok seviyorum kedileri.kızımda çok seviyor ama evde olmaz diyorum çünkü koltuklarım siyah ve biraz temizlik takıntılıyım malesefsokakta oluncamıncırıyorum valla.kızım her hafta okul harçlığını biriktirip mama alıyor.ona hayvan sevgisi için çok iyi aslında
Sağol canım..Burda Devlet hastanesinden gelen doktorların olduğu bir poliklinik var oraya da sorarım olmazsa ..Saglik ocagi degil ama devlet hastanesi yapiyor canim
ben devlette yaptırdım izmirdeyim ben.Sağol canım..Burda Devlet hastanesinden gelen doktorların olduğu bir poliklinik var oraya da sorarım olmazsa ..
Sen nasılsın iyi misin canım?
bana doktor kum temizleyen yem yapmasın dedi ,o sebeple söyledim.ay benim yerimedd mır mır sevin.çok tatlı ya canım çektiEvet çok seviliyorlar ailece böyle bağlanacağımizi düşünmüyordum:)
Yarın gidip yaptırayım testi.
Temiz bir kedi beslenmesi falan düzenli, çiğ hicbir şey yedirmiyoruz ama ne olur ne olmaz.
Eşim sağ olsun destek..Yemekleri ben eldivenle yapıyorum arada eşime yaptırıyorum.Kısmet bakalım sağlıkla gelsin bebelerimiz![]()
Büyük alisveris olarak almam gereken hicbisey yok canim. Besik, bebek arabasi ,puset bu tarz olan hersey var. Oglum 3 yasinda oldugundan onlar hazir. Yada atesolcer vs. Ama kiyafete cinsiyeti ogrendikten sonra yavas yavas baslarim. Oglumdan da var.Alışveriş için ben de aşırı sabırsızlanıyorum, siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz![]()
Valla eşim kumu temizliyor ,bugün de evi temizledi o yüzden yemekler bendenbana doktor kum temizleyen yem yapmasın dedi ,o sebeple söyledim.ay benim yerimedd mır mır sevin.çok tatlı ya canım çekti![]()
Sende sagol canimSağol canım..Burda Devlet hastanesinden gelen doktorların olduğu bir poliklinik var oraya da sorarım olmazsa ..
Sen nasılsın iyi misin canım?
Valla eşim kumu temizliyor ,bugün de evi temizledi o yüzden yemekler benden
Çabucak bıkmasın:)) Daha doğuma 6 ay var kısmetse
Severim canım ,mırıldamak için her fırsatı değerlendiriyor:))
sen kaç haftalıksınValla eşim kumu temizliyor ,bugün de evi temizledi o yüzden yemekler benden
Çabucak bıkmasın:)) Daha doğuma 6 ay var kısmetse
Severim canım ,mırıldamak için her fırsatı değerlendiriyor:))
Maşallah maşallah o zamanSende sagol canimiyiyim cok sukur. 15 tatilden dolayi esimin tarafa geldik Siledeyiz
Simdilik bi problem yok kanamam bitti gelmiyor. İnsallah iceride de hersey yolundadir. Cuma gunu randevum 10+0 olucam o zaman.
Sende iyi misin?![]()
İnsallah canimMaşallah maşallah o zaman
Cuma günü daha güzel haberlerle inşallah:))
Canım ben 12 haftalık oldum.Sağlikla devamı gelir inşallah..Hepimizinsen kaç haftalıksın![]()
amin inşallah sanada maşallahCanım ben 12 haftalık oldum.Sağlikla devamı gelir inşallah..Hepimizin![]()
Evet belki bebekten sonra, çocuklar biraz büyüyünce yani senin büyük kuzun mama su koyma yaşına gelince ınstagramda sahiplendirme sayfaları var bir tanesini kurtarırsınvalla canım çekti eşimi yollayım bir kedi bulsun sokaktan bari
bende bugün evi sildim süpürdüm ama yoruldum
Sağol canım❤amin inşallah sanada maşallah![]()