- 25 Kasım 2014
- 26
- 21
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım 9 yaşındaEvet belki bebekten sonra, çocuklar biraz büyüyünce yani senin büyük kuzun mama su koyma yaşına gelince ınstagramda sahiplendirme sayfaları var bir tanesini kurtarırsın❤
Canım nasılsın? Prilam işe yaramadı mı? Bende içiyorum 1 kez kusuyorum ama sanki vücut ilaca alışıyor etkisi azalıyor gibievet halsızlık zaten rutın ama kusma cok kötü ben her aksam en az 2 kere kusuyorum ve ıcım hıcbıse almıyor hamilelerin canı bşeyler çeker ya benım canım hiçbişe çekmiyo mesela zorla yemek yiyorum .
Canımm çok gecmıs olsunn hemen ıylessin fındık lokumuBende bikaç gündür yoktum anca girebikdim yeni yeni bakıyorum. Kızçem hastalandı şükür iyileşiyor şimdi . Ama kızım hasta olunca gebeliği fln unuttum Allahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
bana emedur ve metpamid verdilr ama ikiside işe yaramadı hatta ılac aldıkan sonra kendımı daha kotu hıssettım bulantım arttı ve mıdemı aşırı ekşitti. Hiçbişe kullanmıyorum anlayacağın cuma gunu aksam 7kere kustum c tesı ıyıydım pazar gene basladı nedense aksamları kusmaya baslıyorum ben öğüre öğüre hemde . alıştım diyebilirim ama kusmaktan midem ağrıyor.Canım nasılsın? Prilam işe yaramadı mı? Bende içiyorum 1 kez kusuyorum ama sanki vücut ilaca alışıyor etkisi azalıyor gibi
Karıstırdım o zaman ben prilam kullanıyorsun sanıyordum :) evet bende akşamları fena oluyorum hani ilk çocuğum kız olmasa bu kesin kız derdim çünkü çok zorladı bulantılar falan Allah yardımcımız olsunbana emedur ve metpamid verdilr ama ikiside işe yaramadı hatta ılac aldıkan sonra kendımı daha kotu hıssettım bulantım arttı ve mıdemı aşırı ekşitti. Hiçbişe kullanmıyorum anlayacağın cuma gunu aksam 7kere kustum c tesı ıyıydım pazar gene basladı nedense aksamları kusmaya baslıyorum ben öğüre öğüre hemde . alıştım diyebilirim ama kusmaktan midem ağrıyor.
Bana binsureligine tek işe yarayan dramamine serum.hapi hiç işe yaramıyor.ama kızımda serumlardan kırk kilo aldım ve maalesef veremedim .ondan serum almamaya calisiyorumbana emedur ve metpamid verdilr ama ikiside işe yaramadı hatta ılac aldıkan sonra kendımı daha kotu hıssettım bulantım arttı ve mıdemı aşırı ekşitti. Hiçbişe kullanmıyorum anlayacağın cuma gunu aksam 7kere kustum c tesı ıyıydım pazar gene basladı nedense aksamları kusmaya baslıyorum ben öğüre öğüre hemde . alıştım diyebilirim ama kusmaktan midem ağrıyor.
Sabah kusmak bence daha iyi kusup rahatlıyorsun güne devam . Ama akşam oluyor eziyet biran once yataga gireyim diye bakıyorum erken yatıncada gecelerı uyanıyorum uyku duzenıde bitti anamKarıstırdım o zaman ben prilam kullanıyorsun sanıyordum :) evet bende akşamları fena oluyorum hani ilk çocuğum kız olmasa bu kesin kız derdim çünkü çok zorladı bulantılar falan Allah yardımcımız olsun
ben 4 kilo verdim ama ins toparlarım dye beklıyorum . Dramamin denemedim ama cok bulantım yok zaten sadece kusmam geliyor akşamları bi öksürüom öksürürken öğürme ile kusturuyor .Bana binsureligine tek işe yarayan dramamine serum.hapi hiç işe yaramıyor.ama kızımda serumlardan kırk kilo aldım ve maalesef veremedim .ondan serum almamaya calisiyorum
çalısınca daha ıyı oluyor canım bende bır hafta raporluydum evde olunca halsızsın zaten hıcbıse yapasın gelmıyor yatayım uzanayım hıcbıse yapmayınca vucutta hamlanıyo. Çalışırken iş ile vucudunu cok dinleyemiyorsun bulansada idare ediyosun yani :)gunaydin hanımlar baştan beri kusması olup sonra rahatlayan varmı .kaçıncı haftada rahatladiniz?15 tatilde başladı bitiyor ben hala aynıyım ise nasıl başlayacağım bilmiyorum
Evet bakılıyorSağlık ocağı tsh değerine bakıyor mu?
Her şey gönlünüzce olsun.Güzel haberlerle...Herkese günaydın yarın kontrolüm varr çok heyecanlıyım umarım her şey yolundadır ve doktor progestan iğnesi vermez artık her yerim morardı yürümekte zorlanıyorum artık ama olsun herşey onların sağlık olması için olduğundan katlanıyoruz![]()
Farkındayım aslında canım annemde burda herşeyi o yapıyor ben yatak lavabo bunalimdayim artık.kapimi çalan da yok .böyle zamanlar ne arkadaş ne tanıdık kalıyor kizimdada yaşadım gurbetteyim eşimin memleketi.calismak iyi de anasınıfı öğretmeniyim ordada sürekli çıkarıyorum çocuklarla ilgilenemiyorum halsizim çok.çalısınca daha ıyı oluyor canım bende bır hafta raporluydum evde olunca halsızsın zaten hıcbıse yapasın gelmıyor yatayım uzanayım hıcbıse yapmayınca vucutta hamlanıyo. Çalışırken iş ile vucudunu cok dinleyemiyorsun bulansada idare ediyosun yani :)
ah cnm onu sorma ben aile apartmanında oturuyorum bir sürü eltim var kaynanam var ama birtek kaynanam soruyor nasılsın dıye daha bır kere sormadı hiçbiri dostunda akrabanında hayırlısını versın Allah . Geçecek inşallah kendini motive et iyi olacağım de . Geçecek de . Geçmeyecek diye negatif enerji verme kendine mesela ben öyle yapıyorum :) Uyuyacağım geçecek diyorum .Farkındayım aslında canım annemde burda herşeyi o yapıyor ben yatak lavabo bunalimdayim artık.kapimi çalan da yok .böyle zamanlar ne arkadaş ne tanıdık kalıyor kizimdada yaşadım gurbetteyim eşimin memleketi.calismak iyi de anasınıfı öğretmeniyim ordada sürekli çıkarıyorum çocuklarla ilgilenemiyorum halsizim çok.
Oooo cok zor olmalıah cnm onu sorma ben aile apartmanında oturuyorum bir sürü eltim var kaynanam var ama birtek kaynanam soruyor nasılsın dıye daha bır kere sormadı hiçbiri dostunda akrabanında hayırlısını versın Allah . Geçecek inşallah kendini motive et iyi olacağım de . Geçecek de . Geçmeyecek diye negatif enerji verme kendine mesela ben öyle yapıyorum :) Uyuyacağım geçecek diyorum .
Evet herkes diyor oo rahatsın sen çalısıosun her gün birinde yemek yersın falan yok anam ne yemeği nasılsın dıye soran bile yok . Kumanın gemisi yürür eltinin yürümezmiş .Aynen o misal. Neyseki annemle aynı mahalledeyım akrabalarım aynı mahallede bi telefonuma bakıyorlar. =)Oooo cok zor olmalı![]()
Ben anneme 20km kayınvalıdeme 35km uzaklıktayım evlendıgımden berı hep ozenmısımdır her ısımı kendım ogrendım kendım yaptım haftada 1gun anneme 1gun kayınvalıdeme gıdıyorum yemege onun dısında kendımız yapıyoruz cok sukur esımın hıc ole yemek beklentısı fln yoktur kendısı yapar hazır yerız bazende temızlıkte haftada bır bayanla anlastım valla canım hıcbır sey yapmak ıstemıyor annem,kayınvalıdem yakın olsa hergun orda yerdım yemegı fln:)))sızınkıler cıdden tuhafmıs ya hamılesın sen hergun bırının davet etmesı lazımEvet herkes diyor oo rahatsın sen çalısıosun her gün birinde yemek yersın falan yok anam ne yemeği nasılsın dıye soran bile yok . Kumanın gemisi yürür eltinin yürümezmiş .Aynen o misal. Neyseki annemle aynı mahalledeyım akrabalarım aynı mahallede bi telefonuma bakıyorlar. =)