• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok şükür. Tam 13. Haftada bugün dedi doktorum. Nifty testini yaptırmışız iyi ki yoksa daha bir süre göstermeyecekmiş bu kız bize kendisini dedi☺️ Kolları, bacakları oynuyor epey hareketli, dizlerini falan büküyor☺️ Darısı güzel haberlerle hepinize olsun🙏🏻Oradan da diyetisyen randevum vardı o da güzel geçti kilo almamışım. Benden haberler böyle🥰
Çok mutlu oldum.Masallah🧿 ..Darısı bizim başımıza🙏

Dayanamayıp bebişe zıbın aldım 😍
CA6EB013-60FE-43EB-B1BA-060499697509.png

Kızlar iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza . Cinsiyeti öğrenen var mı ? Benim çarşamba kontrolüm var ikili tarama yapılcak merak ediyorum acaba söyler mi diye .

Kızlar iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza . Cinsiyeti öğrenen var mı ? Benim çarşamba kontrolüm var ikili tarama yapılcak merak ediyorum acaba söyler mi diye .
Yüksek ihtimal olanı söyleyebilirler, kesin sonuç 1 ay sonra inşallah

Alışveriş için ben de aşırı sabırsızlanıyorum, siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz😝😝

Off gerildim... bir kaç gündür mantar gibi bir akıntı vardı koyu ve sarı-yeşil renklerde. Az önce kahverengi gibi bir akıntı gördüm ne bu şimdi napıcam ben off

Back