• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?
Amin canım inşallah 🤗 ben 9.haftadayım 2 hafta önceki aşırı hassasiyet azaldı, şimdilik rahatım elhamdülillah

Bende derdim tavik gibi hemen çıksa yumurtadan😆😂😂

O da çok kısa ya. Ya ne bileyim. Halim şu karikatürden hallice. :halay:

gezdirmiyorsun.jpg

Dun gece 4 gibi 3-4 damla pembe kanamam oldu ilk defa. Bugun bi tip merkezine gitmeyi dusunuyorum bi sknti var mi diye suan kanamam yok ama korkum beni mahvedecek😔
bir çok kişi yaşadık bunu canım,evet zor bi durum bende dün ilk kez yaşadım kahveydi benim ama çok yoğundu,seninde sıkıntı yoktur ilk 3aylık dönem içinde çok sık görülüyormuş,güzeş haberlerle gel inşallah💙benim azönce yine gelmiş ama yine kahve
mesainin bitmesine 2 saat var ve benim deli gibi uykum geldi bilee :uykucu:
Sabret kuzum azıcık kalmış eve gidince güzelce uyur dinlenirsin🥰

İnşallah canım. Bebeğin gelişimine göre bugün 10+0'dayım. Sağlıkla gelsin de, gerisi mühim değil.
onlar yetişiyor allah onu ayarlıyor canım merak etme ,kızımda hep 5 gün geriden geliyordu .boyu uzundu o yüzden hep zayıf görünüyordu.1 yaşında etleri kat kattı.pişiyordu😂şimdi ise afeti devran😎😎😎😎😎😂maşallah,

onlar yetişiyor allah onu ayarlıyor canım merak etme ,kızımda hep 5 gün geriden geliyordu .boyu uzundu o yüzden hep zayıf görünüyordu.1 yaşında etleri kat kattı.pişiyordu😂şimdi ise afeti devran😎😎😎😎😎😂maşallah,

Öyle, başlangıçta benimki de 4 gün geriden geliyordu, geçenki kontrolümde öne geçmişti. Acaba diyorum gelişimi hızlı olunca bulantı 12'den daha önce biter mi? Benimki kendimi avutmak

Yaaaa ben o kat kat elleri yerim yeeeriiim, bir de baldırları kimbilir ne güzeldir o yaşlarında ya.
Maşallah, Allah bağışlasın. :nazar:

İnşallah canım. Bebeğin gelişimine göre bugün 10+0'dayım. Sağlıkla gelsin de, gerisi mühim değil.
bazen boyu uzun bebekler anne karnında geri gibi görünüyor🥰onu allah biliyor ,ben ne erken doğumlar ,ne hasta bebekler gördüm.allah herşeyi öyle güzel ayarlıyorki.bu arada sende benim gibi bir derdim vara çok uğruyorsun.dert sahibi olcaz😅

Öyle, başlangıçta benimki de 4 gün geriden geliyordu, geçenki kontrolümde öne geçmişti. Acaba diyorum gelişimi hızlı olunca bulantı 12'den daha önce biter mi? Benimki kendimi avutmak

Yaaaa ben o kat kat elleri yerim yeeeriiim, bir de baldırları kimbilir ne güzeldir o yaşlarında ya.
Maşallah, Allah bağışlasın. :nazar:
kızım 9 yaşında 😂küçük bir ergen artık kendileri,sevdirmiyor😂🤣

Kizlar selam,iyisiniz insallah
Benim bulantilar gecti gibi ara ara cok az oluyor insallah boyle devam eder ama hala tiksinmelerim var oglumda da vardi 7ci aya kadar surmustu
Kahve kanamam devam ediyor 29u doktora gidicem bakalim ne oluyor

Canım testi tekrarladı mı doktorun bu süreçte, kendi istemdi ama ben içim rahat etsn diye çarşamba devlet hast. yaptırcam inş
Ben hamile kaldigimdan 2defa yaptirdi doktorum toxoplazma testini ilkini hamile kaldigimi ogrendigim hafta digerini bu yakinlarda

bir çok kişi yaşadık bunu canım,evet zor bi durum bende dün ilk kez yaşadım kahveydi benim ama çok yoğundu,seninde sıkıntı yoktur ilk 3aylık dönem içinde çok sık görülüyormuş,güzeş haberlerle gel inşallah💙benim azönce yine gelmiş ama yine kahve

Sabret kuzum azıcık kalmış eve gidince güzelce uyur dinlenirsin🥰
ya eve gidince kaçıyo uykum şuraya bi çekyat olaydı varya ne uyurdummmm :)

bazen boyu uzun bebekler anne karnında geri gibi görünüyor🥰onu allah biliyor ,ben ne erken doğumlar ,ne hasta bebekler gördüm.allah herşeyi öyle güzel ayarlıyorki.bu arada sende benim gibi bir derdim vara çok uğruyorsun.dert sahibi olcaz😅

Aaa, bak geçenki muayenemde doktorum haftasına göre uzun boylu maşallah demişti. Bu açıdan hiç düşünmemiştim.
Canım benim uzmanlığım Çin üzerine. Çin de 10 gün Bahar Bayramı tatilinde. İşe gelmeden evden idare edilebilecek düzeyde yani. Lakin imza vs için gelmek zorundayım. Zaten az önce yemek sonrası sızıp kalmışım. Vakit geçsin diye BDV'de takılıyorum. Ama seçiyorum dertleri (tövbe yarabbim). Öyle her şeye yorum yapmıyorum. :KK70:

herkes gazlıymış ya :KK70: ben de utanıyordum rahatladım şimdi :KK70:
Ahh ahh .. Artık bu konuda utanma duygumu kaybettim😂
Dun gece 4 gibi 3-4 damla pembe kanamam oldu ilk defa. Bugun bi tip merkezine gitmeyi dusunuyorum bi sknti var mi diye suan kanamam yok ama korkum beni mahvedecek😔
Bir şey yoktur canım ama sen yinede git. İçin rahatlar. Güzel haberlerini bekliyoruz.
ay çok tatlı olcaklar ya kürdan bacaklar özgür😂😂😂😂😂😂tam öpmelik
Şu mesajı okuyunca gözlerim açıldı, hemen gelsin o zamanlar😍😍

Geçmiş olsun canım. İnşallah sorun yoktur sende de. Bizi habersiz bırakma, canını da sıkma n'olur. Bak hemen herkeste kanama oldu, sorun çıkmadı. :KK16:

Back