2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben hamile kaldigimdan 2defa yaptirdi doktorum toxoplazma testini ilkini hamile kaldigimi ogrendigim hafta digerini bu yakinlarda
Valla bende çok takıyorum doktorum pek rahat bugüne kadar nasıl yaşıyorsan aynen devam edeceksin diyor sadece bende ondan habersiz yaptırcam inşallh haklı çıkar

Amin. Senin işin kolay. Benim yeğen gibiyse, sana hiçbir iş bırakmaz annesi.
yok çok hamarat ve temizlik düen takıntılı kendisiküçük bir ana gibidir birde herşeyi bilir,bıngıldağa dokunulmaz çişli olursa pişer.başak burcuda değil kime çekti bilmemodasının halısını yan çevirirsen kavga çıkar o derece

Bizimki de böyle, bilirkişi diyorum ben ona. Tamam senin yardımcın hazır. Arada senin bakımını sorgulayabilir, beğenmeyebilir ama anasın sen, mecbur idarece edeceksin.

Bizimki de böyle, bilirkişi diyorum ben ona. Tamam senin yardımcın hazır. Arada senin bakımını sorgulayabilir, beğenmeyebilir ama anasın sen, mecbur idarece edeceksin.
mecbur canım napayım.temizliğimide beğenmiyor,kendisi bir üzerinden geçiyor,şura pis gibi anne şimdi evi süpürmem lazım kalkcam dün süpürcektim yapmadım ,anne hadi kalksana dünde süpürmedin ev pis çok diyoreşim bile karışmaz kızımın ruhu daralıyor.

ben kızıma” bayan ben bilirim “diyorum

Maşallah de canım, maşallah de. BDV'de neler okuyoruz.

Valla bende çok takıyorum doktorum pek rahat bugüne kadar nasıl yaşıyorsan aynen devam edeceksin diyor sadece bende ondan habersiz yaptırcam inşallh haklı çıkar
Aslinda bende cok takiyordum ama artik biraz rahat birakiyorum kendimi
ilk hamilelikte hayatimda ilk defa evde kus besliyordum o zamana kadar hayvanlarla cok yakin iliskim yoktu tabi benim anlayisim yoktu kuslarin tuyleri kokulari benim toxoplazmayi baya yukseltmisti bide baska virusu doktorumhamilelik buyuk ihtimal bunlardan durdu soylemisti ondan sonra onlari ger iade ettim dahada hayvanlarla iletisimim yok.
Cocukluktan ama alisiksan hayvanlara sorun olmuyor direncin oluyormus
Simdide doktorum hayvanlardan uzak durmami soyledi bide bildigin et,iyi yikanmamis sebze falan

kuş toksoplazma yapmıyor canım köpek kedi koyun diye biliyorum doktorum kediyi söyledi bna sadece

kuş toksoplazma yapmıyor canım köpek kedi koyun diye biliyorum doktorum kediyi söyledi bna sadece
Bilmiyorum ki canim kuslarin tuylerinden oluyormus cunki baya yumurta koymuslardi 10tane falan olustu tum hun pisletiyorlardi odayi

Ben subatin 17si gidicem 19u dogum gunum
Insallah guzel haberlerle doneriz dogum gunu hediyyemiz olur
Benim doğum günü hediyem bebeğimin kendisi oldu 16 Aralık doğum günüm hamile olduğumu o gün öğrendim hiç unutmam mesela büyüyünce ona da anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…