2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım illa biticekti ne güzel erken bitmiş . İnşallah başlamaz bir daha:)

Kız sebin yüzüne takildim bebek arabasına bide onun baston modeli var o çok hoşuma gitti ama 5900 herkes okdr vermeye değmez diyorlar 😐 haklılar da bise diyemiyorum bi ara gezip ona benzer bise almayı istiyorum zaten benim için markası önemli değil şekli çok hoşuma gitti

Bu kese şeklinden cinsiyet tahmini 6-7. hafta ultrason görüntüleri için mi geçerliydi kızlar?😊

Benim de bugün kontrolüm vardı.
Ikili test zamanı ama çok kararsız kaldım.
Kardeşlerim yaptırmadı. Güvenilir değil aldırmayı düşünmüyorsan boşuna yapma diyen çok. Ama kalpte vs sorun varsa anne karnında tedaviye başlanıyor yaptır diyen de var. Cok emin olamadım.

Kafam bir milyon oldu :)
Kan mi veriliyor sadece ultrasonla mı yoksa?

Sonuclarınızın iyi çıkmasına sevindim.
Sağlıkla gelsin ınsallah.

Benim ultrason görüntüm de bugün belirsiz çirkin. Bir önceki daha netti. 15 gün önce olmasına rağmen. Cihazdan kaynaklı belki de..

Bu kontrol hiç icime sinmedi zaten.

Çok sık ultrasona girmenin bebeğe zararı var mıdır bilginiz var mı kızlar?

Evet ultrason bebeğe zararlı canım. Özellikle kalp sesi dınlemek. İkili testte önce doktor bakıyor ultrasonla sonra ultrason odasına gönderıyor ense kalınlıgını bakılması için. Sonra o sonucla doktora gidiyorsun ordan kan testine gönderıyor. 10 gune de onun sonucu cıkıyormus. Ben yaptırın derim yine siz bilirsiniz tabi.

Son düzenleme:
Yanaklı bir kız gibi😍
Ayy inşallah kızdır ya sağlıklı olsun da yanaklı yanaksız fark etmez diyomuşum 😂 birşey daha merak ettim ya daha 10+3 haftalık bugün ultrasonda gördüm de bildiğin oynuyordu sıpa ya erkekler daha erken hareketlenmiyo muydu sanki

Kız sebin yüzüne takildim bebek arabasına bide onun baston modeli var o çok hoşuma gitti ama 5900 herkes okdr vermeye değmez diyorlar 😐 haklılar da bise diyemiyorum bi ara gezip ona benzer bise almayı istiyorum zaten benim için markası önemli değil şekli çok hoşuma gitti
Şeklinden ziyade benim önem verdiğim şeyleri içeriyor.
-Tek elle açıp kapama
-Diğer benzeri modellere göre kapandığında çok ywr kaplamama
- Tentesi yeterli büyüklükte
- Çift yönlü kullanabilme
Daha ne olsunn😍😍

Ama kese yuvarlak ve fasulye gibi olunca kız olur derler muz gibi uzunsa erkek deniyor canım 😊

Bilmiyorum ben kuzum kk yazilanlara okudum öyle gördüm hep Bende fasulyeyi erkek diye biliyordum 🤣bu fasulyemi muz mu 🤣🤣

Eklentiler

• 20200122_191032.jpg
    20200122_191032.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 36
Ayy inşallah kızdır ya sağlıklı olsun da yanaklı yanaksız fark etmez diyomuşum 😂 birşey daha merak ettim ya daha 10+3 haftalık bugün ultrasonda gördüm de bildiğin oynuyordu sıpa ya erkekler daha erken hareketlenmiyo muydu sanki
Deme öyle miymiş . Benim bebişte 10 haftalıkken kıpır kıpırdı erkek mi 😂😂

Benimki 9+4 kıpır kipirdi eli ayağı hiç durmuyordu en son gitmemde pek oynamadı sıpa iki kere kaydırdı kendini yukarı ağsa doğru 🤣🤣

Bilmiyorum ben kuzum kk yazilanlara okudum öyle gördüm hep Bende fasulyeyi erkek diye biliyordum 🤣bu fasulyemi muz mu 🤣🤣
Bende tam anlayamadım ama nub teorisi diye bi sayfa var oraya atsana resmi canım ikra meyra var orda tahmin ediyo çoğu da tutuyo seninki 11 haftalık anlar bence 😊 ama bana erkek gibi geldi sanki seninki

Deme öyle miymiş . Benim bebişte 10 haftalıkken kıpır kıpırdı erkek mi 😂😂
Erkekler kızlara göre daha çabuk gelişip hareketleniyomuş ben oğlumun hareketlerini mesela 11 12. haftada hissetmiştim kuzenim kıza hamileydi 18 20 haftaya kadar hissetmemişti 😊

Şeklinden ziyade benim önem verdiğim şeyleri içeriyor.
-Tek elle açıp kapama
-Diğer benzeri modellere göre kapandığında çok ywr kaplamama
- Tentesi yeterli büyüklükte
- Çift yönlü kullanabilme
Daha ne olsunn😍😍

Ben travel sistem ama baston modelleri istiyordum tam oturtmali o sekilde bakcam bide boyu uzu ünlülerin resimlerine baktım bebek arabasıyla yüksek geldi bana benim boyum kısa olduğu için 🤣🤣

Ben travel sistem ama baston modelleri istiyordum tam oturtmali o sekilde bakcam bide boyu uzu ünlülerin resimlerine baktım bebek arabasıyla yüksek geldi bana benim boyum kısa olduğu için 🤣🤣
Allah seni😂 Her açıdan düşünüyorsun yani😂

Back