2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugün bu aklıma geldi. Canım hiç yemek, temizlik yapmak vs istemiyor. Evde bir çocuğum olsa rezil olacaktı galiba.
Allah sizlere kolaylık versin

aynen ben de bir çocuğum daha olsa zorlanırdım diyorum ama insanlar 2. çocukta daha cevval oluyorlar.
ne yemek yapıyorum, zaten yapmazdım, işte yemekten sonra bulaşıklar haftada bir çamaşır ev süpürmesi eşimle beraber.
zaten koltuk sandalye eşim çekiyor.
ben de arada illa yapıyorum da belim çok ağrıyor temizlik günü :KK61:

Canım bilmezmiyim ayni sorunları yaşıyoruz senle ,oğlumda evet çok rahattım yeyip içip yatıyordum yemekler dışardan söylüyorduk ama şimdi hergün ona öyle şeyler yediremem hem sıkılıyor oyun arkadaşı oluyorum yatdığım yerden
Dün gezmek dediğimde sadece hastane içinde ve çıkışda dışarda yemek yedik orda bitti
Bencede Rabbime emanet hiçkimsenin umudu yokken kızımı korudu inşallah izin verir kucağımızada alırız ☺️💜
Senin kanama var mı yine?
Amin insallah canim ❤️
Benim şimdilik kanamam yok disari gelen ama en son gecen hafta gittigimde icimde vardi az da olsa var demisti. Buna ragmen yasak demisti ayaga kalkmam.
Bide ilk gebeligimden biliyorum kanamam oldu diye her gittigimde bana soruyordu yurudun mu yoksa sen diye ki yurumuyordum. Evi bile supurmek yasak diyordu. O yuzden simdide temkinli davraniyorum

Bugün bu aklıma geldi. Canım hiç yemek, temizlik yapmak vs istemiyor. Evde bir çocuğum olsa rezil olacaktı galiba.
Allah sizlere kolaylık versin

Sağolasın canim. Ben simdi koye geldim tatil oldu diye ama dönüşte hersey beni bekler. Temizligi cok arada yapabilirim. 2-3 haftada 1 kiz kardesim gelir dip kose halleder cok bas edemezsem bi ablayla anlasirim arada mutfak dolabi kapi cam temizlgi icin. Ama evde cocuk olunca yemek mecbur yapiyorsun artik sulu yemek falan yaparim 2 gun idare eder bizi. Arada da disarda yedik mi haftada bikac tamamdir

Amin insallah canim ❤
Benim şimdilik kanamam yok disari gelen ama en son gecen hafta gittigimde icimde vardi az da olsa var demisti. Buna ragmen yasak demisti ayaga kalkmam.
Bide ilk gebeligimden biliyorum kanamam oldu diye her gittigimde bana soruyordu yurudun mu yoksa sen diye ki yurumuyordum. Evi bile supurmek yasak diyordu. O yuzden simdide temkinli davraniyorum
Allah yardımcın olsun canım 🤲🏻benim usm gelen ay ama dün doktor consultasiyaya yeniden cagırdı gelen hafta gidicem bakalım neler söyliycek

Bana vermedi ilaç ve midem sürekli rahatsız benim de. Sürekli tiksinme halindeyim ama bir yandan da yiyorum. Yemesem ayrı bulanıyor, yesem ayrı bulanıyor :KK43: Ofiste çok zor oluyor böyle..

Bulantı olayı bende yok direk kusma var 🤣🤣bilmiyorum valla ben aldım baş edemem çünkü

24 kasım son adet tarihim ben pek anlamıyorum bu ultrasondan 🤦‍♀️ 7 haftaya uyumlu dedi sadece ama önceki ultrason kağıdına göre hesaplandığında 7+4 filan çıkması lazımdı anlam veremedim. Bu da ilk ultrason görüntüsü 7 ocak sanırım tam 2 hafta önce

Kuzum bak dün doktorla konuştuk doktor dediki bebek hi hafta eşimde dediki hızlı büyüyor doktor öyle bişey yok bebek hızlı büyümez bu haftalarda gerçek yaşını gösterir dedi sizin bebeginiz erken dollenme dedi yani onun demesine göre benim son adet tarihim 27 ekim üstüne gordum heralde Bend e hiç bise anlamadım normalde 5 kasımda adet oldum ama benimki erken dollnmr olduğu en baştan beri belliydi ben sadece bi kez kan verdim adetin 3. Veya 4.günü değerim 3600 felan çıkmıştı sana daha önce de söyledim tarihlerine göre ya ilerleyen haftalarda yerine gelecek yada doktor açıklamasını yapması lazımdı 😑

Hamile hissedemiyorum 😪 ne bunalttı ne kusma ne ağrı hiç bir şeyim yok kafaya takıyorum sürekli doktora gitmek istiyorum tedirgin oluyorum. Biliyorum çok zor geçirenler var lütfen yanlış anlamayın bir tane yazı okumuştum küçük bulantılar bebeğinizin size merhaba demesidir diye nasıl bir şey diye düşünürdüm hep 🤰

Bana göre şanslı insanlardansın valla keşke bende öyle olsam 🤣🤣

aynı ben.. kolonya, parfüm hem kendim kullanamıyorum hem evde eşime kullandırmıyorum hem de eğer dairede arkadaşlar kullanmışsa odaya giremiyorum. ilk hamileliğimde sürekli öğürdüm ve bu kokularla birlikte iyi ya da kötü tüm kokulardan kusuyordum.. oğlum oldu. bu hamileliğimde de kötüyüm ama oğluma nazaran daha rahatım.
allah yardımcımız olsun..

Amin canim, koku hassasiyeti pek fenaymis. Allah yardimcimiz olsun. ^_^

ya işte benim de saçımı annem kesiyor.
ucundan aldırıcam sadece o da mı olmuyor :KK70:

Ya yıllardır hep öyle söylemişler bana gorede batıl inanç ama.ogun iki kişi birden söyleyince cesaret edemedim ben kestirip pisman olanlardanım iyiki kesmemiş 🤣🤣 bi iki ay sonra ombre yaptırcam zaten

Ya yıllardır hep öyle söylemişler bana gorede batıl inanç ama.ogun iki kişi birden söyleyince cesaret edemedim ben kestirip pisman olanlardanım iyiki kesmemiş 🤣🤣 bi iki ay sonra ombre yaptırcam zaten

hadi yaaa
ay ben komple boyatmak istiyorum gerçekten
neyse 6 ay daha sıkıcam dişimi
sonra mora bile boyayabilirim :D

Kayınvalidem de anladı benimkini. Hamile kaldığımdan beri dün akşam ilkkez gördü beni. Dünden beri gidiyor geliyor oyy bıdığım diye diye göbüşümü seviyor. Çıkmışta babanneye kendini gösteriyor diyor😁

Of en sevmediğim şey birinin karnıma dokunmasi benmi anormalim acaba 🤣🤣 sen rahatsız oluyormusun

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar gozunuzaydin😍😍
Zeybltaslan Zeybltaslan kizzzz kizmi geliyiooo oğlan oğlan dedik😊😊😊 saglikla al kucagina minnak kizceni insss❤❤❤

Valla bilmiyorum ki datlum doktor %60 dedi hala % 40 sansi var ama değişmez gibime geliyor 🤣 amin inşallah canim hepimiz sağ salim alalım kucaklarimiza ❤

Back