2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim de Salı günü ikili testim var. Aşırı merak ediyorum bir tahminde bulunur mu diye
Benim haftaya perşembe günü. Ama bir şey söylemez gibi geliyor. Tahmini söylese bile kesin olmadıktan sonra değişebiliyormuş. Sonrasında değişmeside beni etkiler gibi

Benim haftaya perşembe günü. Ama bir şey söylemez gibi geliyor. Tahmini söylese bile kesin olmadıktan sonra değişebiliyormuş. Sonrasında değişmeside beni etkiler gibi
Sen ne hissediyorsun? Bana kız gibi geliyor benimki

Bende kiz istiyorum ama herkes erkek dedikce artik düşünmeyi bıraktım kızlar sağlıklı olsun gerisi boş diyip geçiyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Elbette önemli olan sağlıklı olmaları. Erkek olursada çok seveceğim ama işte insanın gönlünden geçen oluyor onu da gizleyemeyeceğim

Çok teşekkür ederim canım çok çok sağol
Bende kiz istiyorum ama herkes erkek dedikce artik düşünmeyi bıraktım kızlar sağlıklı olsun gerisi boş diyip geçiyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Off o bende de var evlat ayırdığıma değil ama insan gıcık oluyor. Hamile kaldığımda kız hissettim. Ama gören duyan herkes bence senin oğlun olacak dedi. Ultrason resmine bakmak istiyorlar gösteriyorum kesin erkek kafası büyük yatışı öyle diyorlar İnsanı zorla kız olsun da ben de size göstereyim dedirtiyorlar. Bir daha hamile birini görürsem asla cinsiyet yorumu yapmıcam Allah gönlüne göre versin diyip geçicem Ama tabiki sağlıklı olsun kız erkek farketmez

Evet ama benim zaten normalde de kan geliyor çoğu zaman dün biraz gezincede geldi şimdi ilaç içtim inşallah durur

Canım yerınde olsam sımdıye doktorsan cıkmıstım asla bole bekleyemezdım bence gıt Hemen
Evet ama canım iyi doktorlar hiçbiri yeni hasta almadılar o yüzden kaldım hem başkaları baya beyeniyor bilmiyor ilaç taraftarı değil herhalde ,dün usm yapan başka bir doktordu o söyledi korkma hematom bebege zarar vermiyor o yüzden sadece dinlenmek sölüyorlar

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 2 kilo aldım ve karnım çıktı. Kendime çok kızıyorum daha ilk aylardan aldığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…