Benim haftaya perşembe günü. Ama bir şey söylemez gibi geliyor. Tahmini söylese bile kesin olmadıktan sonra değişebiliyormuş. Sonrasında değişmeside beni etkiler gibi
Benim haftaya perşembe günü. Ama bir şey söylemez gibi geliyor. Tahmini söylese bile kesin olmadıktan sonra değişebiliyormuş. Sonrasında değişmeside beni etkiler gibi
canım bende griple giriş yaptım gebeliğe hiç ilaç kullanamadım üstelik sigarayı bırakmakta cabası oldu sürekli öksürük balgam . En iyi zencefili limonla kaynatıp içmek birde burnunu serum fizyolojik ile yıkayabilirsin sinus rinse var tamamen açıyor cok geçmiş olsun .
Off o bende de var evlat ayırdığıma değil ama insan gıcık oluyor. Hamile kaldığımda kız hissettim. Ama gören duyan herkes bence senin oğlun olacak dedi. Ultrason resmine bakmak istiyorlar gösteriyorum kesin erkek kafası büyük yatışı öyle diyorlar İnsanı zorla kız olsun da ben de size göstereyim dedirtiyorlar. Bir daha hamile birini görürsem asla cinsiyet yorumu yapmıcam Allah gönlüne göre versin diyip geçicem Ama tabiki sağlıklı olsun kız erkek farketmez
Canım 3. regl döneminde misin acaba? Bol su, istirahat vermişti geçenki gebeliğimde doktorum. Nasıl yapsan, doktora mı gitsen tekrar? Üzme canını ama olur mu? Anne güçlü olacak ki, bebek de sağlam kalsın. Geçmiş olsun.
Yok canım çünkü başka doktor zaten randevu verene kadar o hoo ,Baküdeki doktorum dufaston progesteron söyledi dufastonu bulduk onu içtim şimdi inşallah geçer
Evet ama canım iyi doktorlar hiçbiri yeni hasta almadılar o yüzden kaldım hem başkaları baya beyeniyor bilmiyor ilaç taraftarı değil herhalde ,dün usm yapan başka bir doktordu o söyledi korkma hematom bebege zarar vermiyor o yüzden sadece dinlenmek sölüyorlar