Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Sen vajinal mi düşünüyorsun? 🥹 bebeğin kaç kilo şuan? 🙃
Evet 🥹 devlette dogurucam zaten öncelikleri de vajinal malum politikalar ... Bebiş en son 14 subatta kontroldeki doktorum 2800 küsur demisti, yatış verilen doğumhane katında 3100 yazmışlar 🤗 ama dogumhane katindakilere gram guvenim yok suni takabilmek için yalandan haftalarimi da hep 37 vs yazmışlar kiloyu da yüksek girmislerdir yani sjdnjsndjsjd bilmiyorum şuan aşırı kaliteli de beslenen biri değilim şimdi yalan yok aldıysa max 3500 falandır sanmıyorum ama 😂
Ya bunu bende merak ediyorum cnku.bazi doktorlar nefesi tutarak ikinmaniz lazim diolar bazilarida tam tersi
Ben şey diye görmüştüm öksürürken kullandığımız kaslarımızı kullanmamız lazımmış, bir de bağırmak boşa enerjimizi götüreceği için enerjimizi aşşağıya yonlendirmeyi oneriyolar olay anında aklıma gelir mi bilmem ama isbxjshdjsjdjjd

Evet 🥹 devlette dogurucam zaten öncelikleri de vajinal malum politikalar ... Bebiş en son 14 subatta kontroldeki doktorum 2800 küsur demisti, yatış verilen doğumhane katında 3100 yazmışlar 🤗 ama dogumhane katindakilere gram guvenim yok suni takabilmek için yalandan haftalarimi da hep 37 vs yazmışlar kiloyu da yüksek girmislerdir yani sjdnjsndjsjd bilmiyorum şuan aşırı kaliteli de beslenen biri değilim şimdi yalan yok aldıysa max 3500 falandır sanmıyorum ama 😂

Ben şey diye görmüştüm öksürürken kullandığımız kaslarımızı kullanmamız lazımmış, bir de bağırmak boşa enerjimizi götüreceği için enerjimizi aşşağıya yonlendirmeyi oneriyolar olay anında aklıma gelir mi bilmem ama isbxjshdjsjdjjd
Kısss bebişin daha büyük olmasın 😍 keşke özelde de bir baktırsa mıydın. Güvensiz nasıl yapacaksın oradakilere 🥹 her adımda şüphe duyarsan zor olur 🥲. Ben 2 doktor arasında seçim yapamıyorum şuan 😅 ekibine kadar araştırmam lazım öyle de bir paranoyağım ahajakakak

Kısss bebişin daha büyük olmasın 😍 keşke özelde de bir baktırsa mıydın. Güvensiz nasıl yapacaksın oradakilere 🥹 her adımda şüphe duyarsan zor olur 🥲. Ben 2 doktor arasında seçim yapamıyorum şuan 😅 ekibine kadar araştırmam lazım öyle de bir paranoyağım ahajakakak
Orda doğum yapmicam ki ksbxjsbxjdndj beni bu hastahaneye yönlendiren doktoruna güveniyorum yani iyi kadındı nazik hos 🥹 o hastahanenin imkanları yüzünden risk alamiyorlar ondan sevk edildim buna. Şehir hastanesine gidicem doğuma kısmetse sjbdjdndjd aşırı büyük değildir diye düşünüyorum ben de eşim de büyük değiliz zaten genel olarak da bebişin kilosu ortalamayi çok gecmiyodu 😂😂 devlette olacağı için ebe ekip vs haldir huldur kim denk gelirse malesef :( o yüzden dua ediyorum iyi insanlara denk geleyim diye 🥹
Kızlar ben elendim... suyum geldi. Hastaneye geldik sezeryana alacaklar doktoru bekliyoruz. İlk gebeliğin çok tedirginim. Nolur dua edin🤲🏻
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🥰 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, sürecin de güzel geçer inşallah ❤️

Back