2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ay inşallah kuzum ❤

Elika paylaşmış bunu
İstatistiklere göre en fazla doğum Temmuz,Ağustos aylarında oluyormuş en az doğumda nisan bu bilgi de benden

Eklentiler

• EAE62A13-7DB6-4BC0-A810-58F9C5E24B9C.jpeg
    108,3 KB · Görüntüleme: 24
gaz mı değilmi bilmem bence değildi çünkü garipti:) huzursuzlandım uyuyamadım hiç ya da rahmim genişliyordu gece kesin bir şeyler oldu belim de ağrıyodu çünkü
dün gece bende rüyamda karnımda dolaştıgını görüyordum derimden parmak kadar bişeydi kendini gösterip kayboluyordu

Bizde eşimle konusurkn erkek gibi dusunduk hep bi kere ağzından hakim ismi cıktı cok hosuma gitti ama onuda tek basına koymamak gerekiyormuş başına abdulhakim falan olması gerekiyormuş .

Ya bana hiçbir şey vermediler. Bacaklarım ağrıyo dedim zorla magnezyum yazdırdım

Amin inşallah evet sinirler alt üst kızım var ilgi bekliyor ona da üzülüyorum sen ilaç almadın mı

Ya bana hiçbir şey vermediler. Bacaklarım ağrıyo dedim zorla magnezyum yazdırdım
Ayy banada magnezyum kalsiyum verdi. Yazdigi magnezyumu daha bulamadim eczanelerdr alamadim. Kalsiyumda ictim bi midem alt ust oldu yarin sorcam sartmi diye. Onun disinda ilk haftadan buyana vinalac folik asit +multivitamin kullaniorum

merhaba Kızlarrr :)
bende ağustos annesi olacağım inşallah
tüp bebek ile pgt yöntemini kullanarak 3. denemede hamilelik haberimizi aldık çok şükür!
öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allahım.
çok heyecanlı , şimdiden annelik duygusunun yerleştiği mucize anları yaşıyoruz ne mutlu bizeee
istanbuldan aynı zamanlara gelecek var mı? hamiş arkadaş olması en güzelli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…