2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Omega 3 hangisi canım. Folik asit solgar kullanıyorum normalde 3. Aya kadar o ama benim doğuma kadar devam edecek. Omega 3, demir ve D vitamini başlayalım dedi doktor. D vitamini wellcare kullanıyordum oğluma kendime de ondan alıcam da demir ve omega araştırıyorum
Omega 3 için çok araştırdım canım EFA S-1200 kullanıyorum.
Folik asit olarak vinelac marka kullanıyordum. Ama o bitti evde Folidoce vardı o yüzden ona devam etmeye başladım.

Günaydın canlar ❤ bebeği hissedeniniz var mı? Annem göz seyirmesi gibi pıtpıt atardı hissederdim ben dedi de ben hiç hissedemedim daha
Ben dun sanki hiss ettim ama tam emin degilim ,bugun randevum birazdsn gidicem saatler gecmiyor ☺️

Sizlerin randevuda ben de heyecanlanıyorum yaa. İnşallah söyler cinsiyeti😍
Canim ya ,insallah zaten gece uyuyamadim simdide heyecandan bulanti geldi valla ya da erken kalktihim icin normalde en erken 10da kalkarimda 😄😄

Aslanı bende düşünmeye başladım şu sıralar.
Arslan mı Aslan mı diye kafa yoruyordum 😂
Erkek ismi bakınıyorum da hiç öyle seçebilecek gibi değilim🙈
Ben düz Aslan’ı tercih ettim😊 Neden bilmiyorum ilk duyduğumda aslan parçam geliyor demiştim. 😊 İsmi bulduğunuzda içinize sinmesi en önemlisi😊🙏🏻

Aslan çocukları nasıl oluyor acaba hiç çevresinde olan var mı?

Öğretmen olduğum için bu ara hep öğrencilerimin isimlerini düşündüm kızlar.
Enes isimli çocuklar bana mı denk geldi bilemiyorum ama çok sönük karakter ve tembeller.
Yağmur isimli kızlar çok akıllı, uslu.
Defne isimliler aynı şekilde çok akıllı, uslu.

İsmin çocuğu etkilediğine inananlardanım. O yüzden bunlara baya kafayı taktım, düşünüp duruyorum😂
dofh dofh sen ne diyorsun??😊

Aslan çocukları nasıl oluyor acaba hiç çevresinde olan var mı?

Öğretmen olduğum için bu ara hep öğrencilerimin isimlerini düşündüm kızlar.
Enes isimli çocuklar bana mı denk geldi bilemiyorum ama çok sönük karakter ve tembeller.
Yağmur isimli kızlar çok akıllı, uslu.
Defne isimliler aynı şekilde çok akıllı, uslu.

İsmin çocuğu etkilediğine inananlardanım. O yüzden bunlara baya kafayı taktım, düşünüp duruyorum😂
dofh dofh sen ne diyorsun??😊
Kesinlikle isim çok etkiliyor her insanı, ismin içindeki harflerin tınısı bile çok önemliymiş.. Çalışkan ve uslu erkek çocuğu örnekleri var mı acep?🙈

Teşekkür ederim canım inşallah 5 kilo verdim açım susuyorum su içemiyorum inşallah daha iyi olurum
Çok vermişsin canım Allah sabır versin. En kısa zamanda da bulantıların bitsin inş çok zor tahmin edebiliyorum😔

Back