Nasılsınız kızlar bi süre bakmayınca sohbeti kaçırıyorum.
Gün yetmiyor ya size de oluyor mu?
Bir kaç gündür yine dolu dolu geçti günler halbuki bir şey de yapmadım görünürde.
Kendime söz vermiştim en geç 1 Şubatta başlayacağım diye.
Kendime plan proje hazırladım artık bu akşam -kendime söz verdiğim gibi- başlıyorum. Matematik için nasıl bir kaynak ile ilerlesem onu kestiremedim hala çünkü matematik yok yani ne yalan söyleyeyim. En basit tek bilinmeyenli denklemi anca çözebiliyorum
Bu konuda tavsiye alabilirim. Türkçe+matematik başlayacağım bu ikisini hiç bırakmadan tekrarlı soru çözmeli sonuna kadar götüreceğim.
Konu dışına da çok çıkmayayım. 18 ay için artık çocukluğa geçiş diyorlar ya bunu gerçekten hissediyorum artık. Çok başına buyruk bizimki. Dikkati çabuk dağılıyor. Tırmanma huyu çok fena
Sürekli evde sandalyeleri çekip yukarılara uzanıyor ben de düşecek diye peşinde
Gerçekten çevremdeki bebeklere kıyasla daha fazla hareketli bir bebek.
Bir yandan da tatlı bir dönem. Söylediklerimin neredeyse tamamını anlıyor hadi evdekilere bay bay yapalım uyumaya gidiyoruz diyorum. Herkese tek tek bay bay yapıp öpücük atıyor, benden önce odaya geçiyor, yastığını alıyor, uyku kitabını alıyor ve emmek için hazırlanıyor mesela
Büyüdüler ya gözyaşım pıt
Bir de şu uyku-memeden ayırma ve en son olarak tuvalet eğitimini tamamlasak ohoo tamam ya oldu bu iş