2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ebebek şubat indirimleri geliyor :) kızlar ne almayı düşünüyorsunuz ?
Ben ilk planda bebek bezi tabiki :)
Birde temizleme pamuğu :)

Merhaba kizlar 17 aylık bebeğim. pirimakullaniyoruz hep ( şu an 10,5 kilo 4 numaradayiz..) ama gece ozellike çok sızdırıyor. Doldugu icin... 5 numaraya geçeyim dedim büyük oldu.. onda da sızdırdı. Gece değiştirmem gerekiyor bir kez daha o zamanda ayikiyor uyutmak zor oluyor.. var mı bez tavsiyeniz. Yatarken bağlayıp sabaha kadar açma gereksinimi duymadığınız. Cevapları alintilayip yaparsanız sevinirim kaçırmam cevapları.. teşekkürler
10 kiloya 5 numara küçük değil mi ya🙄 ben 6 kullanmıştım hala da kullanıyorum.

Ayağı birden büyüdü sanki kaç numara ayakkabı giyiyor sizin kuzular
Bizimde şu 2 aya kadar çok hızlı büyüdü her ay bir numara. Şimdi durdu sanırım ya da yavaşladı büyümesi.
23 giyiyor, botu 24 numara. çift çorap meselesinden dolayı 😂

kızlar geceleri burnumuz tıkanıyor çözüm önerisi olan var mı? gündüz de burnu akıyor
Odayı nemlendirmek, serumla temizlemek yeterli olmuyorsa ben bulunduğu odaya perdeye cold mix damlatiyorum, eğer oda tam atmıyorsa gece ise baş ucundaki yastığa , gunduz ise omuz arkasına cold mix damlatiyorum.

Merhaba kizlar 17 aylık bebeğim. pirimakullaniyoruz hep ( şu an 10,5 kilo 4 numaradayiz..) ama gece ozellike çok sızdırıyor. Doldugu icin... 5 numaraya geçeyim dedim büyük oldu.. onda da sızdırdı. Gece değiştirmem gerekiyor bir kez daha o zamanda ayikiyor uyutmak zor oluyor.. var mı bez tavsiyeniz. Yatarken bağlayıp sabaha kadar açma gereksinimi duymadığınız. Cevapları alintilayip yaparsanız sevinirim kaçırmam cevapları.. teşekkürler
Bu bez sızdırma olayında ben çok sorun yaşadım. Bir ara her gece cocugun üstü başı örtüsü çarşafı sırıl sıklam oldu. Bizin kilonuzla 10.5-11 arası, prima premium care 5 kullanıyordum. Sonra 6 numara kullanmaya geçtim ve benzer sorun oldu kenara koydum. Sonra primanın kilot bezini denedim 5 numara bir sızdırma sorunu olmadı. Bitince elimde 6 numara vardı onu tekrar denedim tekrar sızdırma oldu bezi dikkatli inceleyince bezde defo olduğunu fark ettim.fabrika bandından geçerken arka kısmında yırtık oluşmuş tüm pakette. Meğer sızdırma ondanmıs. Bir süre gece kilot bez gunduz normal bez kullanmaya başladım şuan bir sorun yaşamıyoruz. 5 numara kilot bez de kaçırma sorunu yaşarsa kilot bezi de 6 numaraya gecicem.

Bizimde şu 2 aya kadar çok hızlı büyüdü her ay bir numara. Şimdi durdu sanırım ya da yavaşladı büyümesi.
23 giyiyor, botu 24 numara. çift çorap meselesinden dolayı 😂
Sağol içimi rahatlattın 22 numarayı pas geçtik 21 den 23 e atladı şimdi de biraz zorluyor gibi 24 numara spor ayakkabı aldım ayakları ince değil tombik sayılır o yüzden de zorlanıyor giydirirken bir anda hızla büyüdü.
Ne bileyim 4 ün üstünde 8 ile 14 kg arası yazınca... 6 numarada çok mu buyyk gelir bilemedim.. ben en iyisi bı 5 deneyeyim.. sleepye baktım bir sürü çeşidi var sanki hangisini almak lazım acaba.
Sleepy bio natural tavsiye ederim bez paketlerinin üzerindeki kilolara bakmıyorum ben bebeğin boyu kilosu bacak kalınlığı önemli lastikleri sıkmayacak yanlardan da açık kalmayacak şekilde karar veriyorum size de 5 6 numara rahat olur

Sağol içimi rahatlattın 22 numarayı pas geçtik 21 den 23 e atladı şimdi de biraz zorluyor gibi 24 numara spor ayakkabı aldım ayakları ince değil tombik sayılır o yüzden de zorlanıyor giydirirken bir anda hızla büyüdü.

Sleepy bio natural tavsiye ederim bez paketlerinin üzerindeki kilolara bakmıyorum ben bebeğin boyu kilosu bacak kalınlığı önemli lastikleri sıkmayacak yanlardan da açık kalmayacak şekilde karar veriyorum size de 5 6 numara rahat olur
Canım bizde de 21 numara öyle oldu. Aldığım ayakkabıyı hiç giyemedi 20den 22ye geçtik gibi oldu bizde de 😂 Yeni yeni 23 oldu şimdi.

Ayağı birden büyüdü sanki kaç numara ayakkabı giyiyor sizin kuzular
botlarını 23 aldım ben. kalıbı küçüktü sanırım. önünde bayağı pay var. genelde 2 çorapla giydiriyorum. ev botları da 23 çok büyük oluyor. yağmur çizmeleri de 22 almıştım onlar da oluyor 2 corapla. 21 i es geçtik. ilk adımları 11 aylık 20 no almıştım. 15 ay olana kadar giydi.

bugün 18 ay aşılarımızı olduk. boy kilo ölçümü yapıldı. klasik sorular bir de. koşuyor mu elindekini atıyor mu gibi. öğleden sonra da doktor randevumuz var rutin kontrol💃 artık büyüdüğü için sorularım da azaldı sanırım.
bez konusunda bir bütün numaralari atlayarak geçtik neredeyse. bayağıdır 6 no kullanıyorum ben. 8 aylıktan beri falan.

bugün 18 ay aşılarımızı olduk. boy kilo ölçümü yapıldı. klasik sorular bir de. koşuyor mu elindekini atıyor mu gibi. öğleden sonra da doktor randevumuz var rutin kontrol💃 artık büyüdüğü için sorularım da azaldı sanırım.
bez konusunda bir bütün numaralari atlayarak geçtik neredeyse. bayağıdır 6 no kullanıyorum ben.

Canım sen decathlondan aldığın tulumdan memnun kaldın mı karda kışta denemişsindir dışarıda vakit geçiriyorsunuz ya
Evet memnunum sırtı açıldı beli açıldı derdim yok. Ayrıca eldivenini boyunluğu da ordan aldım. Karda buzda donda hep çıkarttım. Su gecirmemesi çok büyük avantaj yağmurdan sonra salıncağa bindi kaydı yerde yuvarlandı bir gram islaklik olmadı hiç.

X