- 18 Aralık 2019
- 3.218
- 4.713
Hayırlı olsun canım.Benim de erkek:)Oğlumuz olacakmış 12+3'te öğrendik. Yani erken daha ama epey netti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım.Benim de erkek:)Oğlumuz olacakmış 12+3'te öğrendik. Yani erken daha ama epey netti.
Akşam akşam Buna çok güldüm yaaaa :) Allah da seni güldürsün hep :)Sanırım İsveç atasözü şöyleymiş: kötü hava yoktur, yanlış kıyafet vardır. Yani çıkar
Teşekkür ederim:)Biz 3 gundur çıkıyoruz, burada epey tuttu kar. Çok sevdi oynamayı, ben de özlemişim ama bugün ruzgarli, çıkarmayı düşünmüyorum o yüzden. Duruma göre, kısa da olsa dışarıda oynamaları enerjilerini atması için iyi oluyor. Ama soğuksa anne yüreği en iyisini bilir
Bu arada bizimki de baba pek demez. Fotoğrafına falan söyler ama kendisine demez bu kelime seçip onu daha sık söylüyorlar demek.
Biz ilk yağdığında bi çıkardık, acayip soğudu birden bire, Eskisehir deyiz, buranın soğuğu meşhurdur. Sonra öksürük hapşırık geri geldi, yeni iyileşmişti derken. Açıkçası bi daha cesaret edemedim, çocukcağız belki 10 günden fazladır evde ne kadar ekipmanımız olsa da kış için ağız burun hep açık, hava hep eksilerde e ben
Teşekkür ederim:)Biz ilk yağdığında bi çıkardık, acayip soğudu birden bire, Eskisehir deyiz, buranın soğuğu meşhurdur. Sonra öksürük hapşırık geri geldi, yeni iyileşmişti derken. Açıkçası bi daha cesaret edemedim, çocukcağız belki 10 günden fazladır evde ne kadar ekipmanımız olsa da kış için ağız burun hep açık, hava hep eksilerde e ben de cesaret edemiyorum.
Hayırlı olsun :)Oğlumuz olacakmış 12+3'te öğrendik. Yani erken daha ama epey netti.
Hayırlı olsun, gönlünüzden bişey geçiyormuydu acaba :) ama önemli olan sağlıkla gelmesi :) zaten erkek dedilerse artık kesindir, kız brbekte bazen şaşırıyorlar ama erkekde degil :)Oğlumuz olacakmış 12+3'te öğrendik. Yani erken daha ama epey netti.
Odanın derecesini düşürüp nemini artırmakkızlar geceleri burnumuz tıkanıyor çözüm önerisi olan var mı? gündüz de burnu akıyor
aynen tatlım gece 3 saat uyuyabildşk sadece burnu tıkandığı için uyandı sürekliOdanın derecesini düşürüp nemini artırmak
soğana karanfil batırabilirsiniz
Biz de geçici çözüm oldu.
Gerçekten tıkanıklık varsa serum fizyolojik ile açın rahat etsin. Yoksa geceler zehir oluyor
Primada sorun yaşamamıştım ben ama 4numara küçük olur bence. Gündüz 5 gece 6 numara kullanıyorum sleepy prima ya da molfix alıyorum sızdırma sorunu yaşamadıkMerhaba kizlar 17 aylık bebeğim. pirimakullaniyoruz hep ( şu an 10,5 kilo 4 numaradayiz..) ama gece ozellike çok sızdırıyor. Doldugu icin... 5 numaraya geçeyim dedim büyük oldu.. onda da sızdırdı. Gece değiştirmem gerekiyor bir kez daha o zamanda ayikiyor uyutmak zor oluyor.. var mı bez tavsiyeniz. Yatarken bağlayıp sabaha kadar açma gereksinimi duymadığınız. Cevapları alintilayip yaparsanız sevinirim kaçırmam cevapları.. teşekkürler
Kilosu biraz düşük ondan 5 e geçmedim.. uzun süredir 10,5 kiloda...Primada sorun yaşamamıştım ben ama 4numara küçük olur bence. Gündüz 5 gece 6 numara kullanıyorum sleepy prima ya da molfix alıyorum sızdırma sorunu yaşamadık
Peki siz farklı markalara geçtiğinizde pişik falan gibi sorun yasmaiyormusunuz... Markette hnagisi uygunsa onu mu aliyirsunuz bu 3 markadanPrimada sorun yaşamamıştım ben ama 4numara küçük olur bence. Gündüz 5 gece 6 numara kullanıyorum sleepy prima ya da molfix alıyorum sızdırma sorunu yaşamadık
21 benimki ama sanırım yakında 22 almak gerekecekAyağı birden büyüdü sanki kaç numara ayakkabı giyiyor sizin kuzular
Sleepy 6numara kullanıyoruz geceleri. Bir sürü bez denedim, hep sleepy e döndüm.Merhaba kizlar 17 aylık bebeğim. pirimakullaniyoruz hep ( şu an 10,5 kilo 4 numaradayiz..) ama gece ozellike çok sızdırıyor. Doldugu icin... 5 numaraya geçeyim dedim büyük oldu.. onda da sızdırdı. Gece değiştirmem gerekiyor bir kez daha o zamanda ayikiyor uyutmak zor oluyor.. var mı bez tavsiyeniz. Yatarken bağlayıp sabaha kadar açma gereksinimi duymadığınız. Cevapları alintilayip yaparsanız sevinirim kaçırmam cevapları.. teşekkürler
Şimdiye kadar prima ve sleepy kullandım ilk kez molfix denedim memnun kaldım pişik falan olmadı. Benim oğlumunda kilosu fazla değil ama 4 numaraya veda edeli çok oldu. Malum fiyatlar yükseliyor tane hesabı yaparak alıyorum artık.Peki siz farklı markalara geçtiğinizde pişik falan gibi sorun yasmaiyormusunuz... Markette hnagisi uygunsa onu mu aliyirsunuz bu 3 markadan
Ayy ben de bırakayım 4 ü o zaman. Bir kere bagladim 5 numara onda da taştı.. belkide iyi kapatmadim yanları.. haklisiniz fiyatlar zaten uçmuş deniyeyim diger markalariŞimdiye kadar prima ve sleepy kullandım ilk kez molfix denedim memnun kaldım pişik falan olmadı. Benim oğlumunda kilosu fazla değil ama 4 numaraya veda edeli çok oldu. Malum fiyatlar yükseliyor tane hesabı yaparak alıyorum artık.
Numara buyuteyim ben de sleepyde kaç numara iyi gelir acaba... Birde şu idrar gistergesi varmış önde o ise yariyir muSleepy 6numara kullanıyoruz geceleri. Bir sürü bez denedim, hep sleepy e döndüm.
Bir numara büyüterek başlayın idrar taşıyorsa. Öndeki çizgi ilk zamanlar için iyiydi de şimdi idrar miktari takip etmiyorum, olmasa da olur benim için.Numara buyuteyim ben de sleepyde kaç numara iyi gelir acaba... Birde şu idrar gistergesi varmış önde o ise yariyir mu