ahh o ben yaaa tam başladım hamile kaldım gene devam ederdim karantinalar bilmem neler girdi..
Tam karantinalar bitti arabayı değiştirdik bu araba da çok büyük geldi cesaret edemedim... bir de aylarca arkada oturunca arabayı hiç benimseyemedim hehehe komşunun arabasına binmişim de beni bir yere bırakıyor gibi hissediyordum anca ön koltuğa geçince benimsedim. bir sonraki hedefim de aktif kullanmak. çok gerekli oluyor bir kere bir yere gitmek istediğimizde hafta içi genelde daha boş oluyor ana-kız gideriz alışverişimizi yaparız hem de dışarıda zaman geçer çünkü bazen evde hiç zaman geçmiyor hem de dışarıda onlar için kocaman bir dünya var :)
ahh ahhh daha bugün yaşadık ya sabah yediremedik biz babasınla kayınvalidem yedirdi. bende mama sandalyesinde ve araba koltuğunda katıyım. ancak ara öğün tarzı bir şey yiyorsa ortalıkta dolaşıyor
akşam da yemedi mesela 1 saat sonra annemlerde yemiş.
geçenlerde 1 saat geç kaldı öğle yemeği acıktı sanırım mama sandalyesine gidip
Ada - Mama - al al diyor kucağıma alim onu oturtim diye.
ee dedim acıkınca da kendi söylüyor büyüdü artık hehehe
geriye dönük 5 sayfa okudum daha bir 10-15 sayfam var ama selam vermeden geçemedim çünkü dur okuyim dediğimde her girdiğimde üstüne yazılmış oluyor
---
Bu arada biz de ctesi günü oyun grubuna gidiyoruz onun içinde değişiklik oluyor öğretmen talimatlarına uyuyor arkadaşları ile bir şeyler yapıyor
ve bu arada biz de aşırı korunmamıza rağmen Cov+ çıktık sanırım ki omicron- etkisi çok değil ama hızlıca yayıldığı için kaptık.. Zaten böyle olacağını bekliyorduk grip gib hatta daha hafif gibi...
Sevgiler, özlemişim
Aklıma emzirdikten sonra kucağımda uyuduğu ve sayfaları hatim ettiğim zamanlar geldi