- 31 Ağustos 2012
- 7.648
- 27.073
Merhaba kızlar, bahsetmiştim benim oğlan hastaydı gittikçe kötüleşiyor, dört gecedir ateşi çıkıyor ve öksürük de arttı. Burnu da akmaya başladı.bugün doktora gideceğiz. Be ben Eylül’den bu yana 4. Kez burun akmalı grip geçiriyorum. Hayatımda hiç bu kadar sık hastalanmadım. Tabi benimle birlikte ufaklıkta hastalık geçiriyor. Sonra bütün aile geçiriyoruz gerçekten çok fena durumdayız. Ben artık hastalıktan bıktım grip dediğin bir kez olur bu ne ya mahvolduk. Artık ilaç kullanmak istemiyorum ufaklık içinde yani hastalık nerden geliyor nasıl bulaşıyor bilmiyorum görüştüğümüz Kişiler hiç hasta değil. Yılda iki defa olsa anlarım da 4 defa nedir ya
AA canım geçmiş olsun görmemişim
şimdi nasılsınız daha iyi misiniz?
Ben ne evde nede disarda kısıtlıyorum. Tehlikeli bir şey yapmadığı sürece tabikide. Bende önceden elimde dezenfektanlarla gezer dokunduğu her şeyi önce silerdim. Fakat artık sadece çantama bir ıslak mendil atıp çıkıyorum. Elleri çok kirlendiginde silmek için. Çünkü artık ellerini yüzüne veye ağzına götürmüyor. Aynı bizim gibi şuan. Eğer elini ağzına götürse bende elimde mendille gezerdim ama mendil çantada ihtiyaç anını bekliyor sadece. Siz benim parkta nelerre müsaade ettigimi görseniz
ya zaten çıkartmak ve dışarıda oynaması gerekli
algıları böyle böyle açılıyor.
elimden gelse her gün yaptırabilsek keşke ama her gün full baştan sona kıyafet yıkayacak vaktim enerjim hem annemin hem benim olmuyor, o yüzden yapamıyoruz.