Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dayanılmayacak kadar mı?
Benim geçen haftalarda yumurtlıklarım sızlıyordu gece yatarken sızıdan uykumdan uyanıyordum ama dayanılmayacak gibi değildi.
Bence senin normal bir durum canım. Ama yine yarın doktoruna danış istersen. İçin rahat etsin.
Kısmetse bende agustos annesiyim inşallah 24.11.1995 dogum tarihim 01.11.2019 en son adet tarihi ilk günü kilom 85 tahmini dogum 07.08.2020
Kanda çıktı 212.26 ama daha görmedik nasipse 18 aralık çarşamba göreceğiz yavrumuzu
Yanliz değilmişim demek ki ben de de hic bulanti yok uyku var halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var .
Belirti olmayinca insan hamile oldugunu unutuyor bazen.Ters bir hareket yapmaktan korkuyorum.12 hafta onemli
Süper canım sevindim senin adına, bende göremedi, çok korkuyorum boş gebelik falan olmasından.. ne zor süreçlermiş unutmuşum ben.. her anı tedirginlik..
Benim de 1 hafta once gorunmedi.Oldukca endiselenmistim.Beta hcg artisi normal olunca sorun yok dedi.Ilk gebeligimde 4+1 de hem kese hem embriyo gorunmustu.Cumartesi gunu gidecegim tekrar.Cok sabirsiz oldumSen ne zaman girmistin kontrole?
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 4 haftalık daha. benim de sadece sol kasığımda hafif bir sızı var son bir haftadır hiç lekelenme yaşamadım. Regl gecikmesinin 3. Günü hcg 225 ti 2 gün geçti yarın yine gideceğim doktora. İnşallah güzel bir artış olmuştur. Hamileliği erken farkedince de beklemek ayrı bir stres yaratıyor. Keseyi görebilecek miyim hcg artacak mı derken gereksiz stres yaşıyoruz.
Arkadaşım da hamile 5. Hafta onun da Regl olacakmış gibi bel kasık bölgesi ağrıyor. doktoru normal demiş. Rahim kalınlaştıgından kaynaklanabiliyormuş canını sıkma :)