- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maasallah çok güzel artmış.Kızlar kan sonucum en son 5 kasım perşembe günü 117 ydi. Bugün 2476 çıkmış
Gayet iyi canımMerhaba lar.beta HCG 63iki gün sonra 229 üç gün sonra 736 olmuş nasıl sizce
Yok keseyi gördü çok güzel gelişimi iyi normal düzeninde 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi canım.Gözün aydın canım, benimki de pazartesi sadece keseyi görebildi, bazıları yolk kesesi var vs. diye yorum yapıyormuş, senin dr.un farklı bir şey dedi mi?
Maşallah ne güzelYok keseyi gördü çok güzel gelişimi iyi normal düzeninde 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi canım.
Süper canım sevindim senin adına, bende göremedi, çok korkuyorum boş gebelik falan olmasından.. ne zor süreçlermiş unutmuşum ben.. her anı tedirginlik..Yok keseyi gördü çok güzel gelişimi iyi normal düzeninde 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi canım.
Burda bir arkadaş demişti sıkışık git diye bende öyle yaptım iyi ki de yapmışım doktor hemen gördü. Sıkışık geldim dedim iyi yapmışsın hemen görürüz dedi
Süper canım sevindim senin adına, bende göremedi, çok korkuyorum boş gebelik falan olmasından.. ne zor süreçlermiş unutmuşum ben.. her anı tedirginlik..
İnşalllahhhh ilk müjdeyi aldık senden çizgi haberini sonrası gelir inşallahMaşallah ne güzel
Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Burda bir arkadaş demişti sıkışık git diye bende öyle yaptım iyi ki de yapmışım doktor hemen gördü. Sıkışık geldim dedim iyi yapmışsın hemen görürüz dedi
İnşallah gülüm, senin enerjin bana çok iyi geliyor allah biliyor yaİnşalllahhhh ilk müjdeyi aldık senden çizgi haberini sonrası gelir inşallah
Nişan vermiştir. Yani senin çocuk annem yarın görmeye gelecek diye yerine yerleşmiştir avuç içini geçmeyen yoğun olmayan kanamadan korkma bende de kasık ağrısı arada yokluyordu başka bişey hissetmiyordum benimki sessiz sedasız yerleşmiş kurulmuş köşesine ultrasonda. Darısı sanaİnşallah gülüm, senin enerjin bana çok iyi geliyor allah biliyor ya
Yarın benim de kontrolüm olacak kısmetse ben de sıkışık gideyim, oluştuysa kese görür inşallah
Bugün ufak bir akıntım vardı açık kahverengi tonlarında aklım çıktı bir şey oldu diye
Amin inşallah canım, bu arada doktor bebeğin sağ ya da sol overde olup olmadığını söylüyor mu?Nişan vermiştir. Yani senin çocuk annem yarın görmeye gelecek diye yerine yerleşmiştir avuç içini geçmeyen yoğun olmayan kanamadan korkma bende de kasık ağrısı arada yokluyordu başka bişey hissetmiyordum benimki sessiz sedasız yerleşmiş kurulmuş köşesine ultrasonda. Darısı sana
İnşallah canımm Aile Sağlığı Merkezi’nde kan verdim, ultrason baktırmadım henüzHarikaaaa Darısı yarın başıma inşallah, keseyi görebildiniz mi güzelim?
Evet canım en başından beri hep aynı gidiyoruzzHemen hemen benimde öyledir hesabıma göre 2500-3000 olsa gerek aynı ilerliyoruz
Keseyi görmeye ne zaman gidecektin canım ben salıya ayarladım kesin olsun diye ♥
Bilemiyorum ki canım gelişimine bağlı belki yolc sac kesesini görebiliriz belki bebeği de minik nokta olarakİnşallah canımm Aile Sağlığı Merkezi’nde kan verdim, ultrason baktırmadım henüz
Evet canım en başından beri hep aynı gidiyoruzz
Doktora haftaya herhangi bir gün gitmek istiyorum ama henüz tarih netleştirmedik.
Acaba haftaya gittiğimizde bebeği de görme şansımız olur mu?
Kaybına rağmen bu kadar pozitif olman gerçekten de süper. Hep bunu söylüyorum Allah bize annelikle beraber güç de veriyor.İnşallah canım bak ben geçtiğimiz nisan ayında 9 aylık doğum yaptım doğumdan 3 gün sonra kaybettim cennet kuşumu. Sonra tekrar hamile kalıp erken haftada düşük yaptım şuan hiç kötü düşünmüyorum hayatıma olduğu gibi devam ediyorum sıfır stres sıfır. Bu hamileliği doya doya yaşamak istiyorum hepimizin hakkı bence
Olumsuzu düşünmeyelim pozitif olalım.
Doktorların dediği gibi düşük olacaksa zaten oluyor engelleyemiyorsun, tutunmak isteyen bir bebeği de her şartta hayata getiriyorsun. Bu kaygılar stresler anneliğin en güzel yansıması olacak tabi ki hepimizde var
İnşallah canımKaybına rağmen bu kadar pozitif olman gerçekten de süper. Hep bunu söylüyorum Allah bize annelikle beraber güç de veriyor.
benim de ilk doğumum kötüydü hasta çocuk doğurdum oğlum 1 yaşında kanser oldu. Ameliyatlar kemoterapi sürekli hastaneler derken Allah yavrumu bağışladı ama ömrü hastane ev arası geçiyor. Herkesin hakkında hayırlısını yazsın Rabbim .Evlat verdi diye sevinmek aldı diye üzülmek bunlar yerine hep şükür hep şükür. Kıymet bilmek her halimize şükretmek görevimiz. Hepimizin sağlıklı evlatlatları hayırlı ömürleri olsun inşallah.
Yok söylemedi canım ama ultrason fotosunda sağ sanırımAmin inşallah canım, bu arada doktor bebeğin sağ ya da sol overde olup olmadığını söylüyor mu?
Mrblar kizlar benimde 1 kizim var 3 yaşında bu 7.gebeligim kimisi düştü kimisi kürtaj olmak zorunda kaldım erken doğum yaptım kimyasal falan derken bu günlere geldik ins bunu saglikla alırım ve alırsınız kizlar
Listeye bende eklenmek isterim
Dayanılmayacak kadar mı?Sanki regl olcak mışım gibi ağrım var rahatsız edici bayağı normal midir?