- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2564494 kizlar mrb rabbim nasip ederse bende ağustos annesi olabilirim sat 20 kasim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2564494 kizlar mrb rabbim nasip ederse bende ağustos annesi olabilirim sat 20 kasim
Ne güzel dile getirdin bak valla öyle stres sıkıntı bitiriyo bizi ama çok şükür bende bu sefer allahın izniyle sağlıklı olacağına inanıyorum rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin seninde inşlh dualarım seninleeeeeİnşallah canım bak ben geçtiğimiz nisan ayında 9 aylık doğum yaptım doğumdan 3 gün sonra kaybettim cennet kuşumu. Sonra tekrar hamile kalıp erken haftada düşük yaptım şuan hiç kötü düşünmüyorum hayatıma olduğu gibi devam ediyorum sıfır stres sıfır. Bu hamileliği doya doya yaşamak istiyorum hepimizin hakkı bence
Olumsuzu düşünmeyelim pozitif olalım.
Doktorların dediği gibi düşük olacaksa zaten oluyor engelleyemiyorsun, tutunmak isteyen bir bebeği de her şartta hayata getiriyorsun. Bu kaygılar stresler anneliğin en güzel yansıması olacak tabi ki hepimizde var
yaaa hayırlı olsun inşllhhhh çok mutlu oldum sizin adınızaEki Görüntüle 2564494 kizlar mrb rabbim nasip ederse bende ağustos annesi olabilirim sat 20 kasim
Ben bursadayımbursadan katılan varmı arAmıza bende yeni taşındım bursaya
haha çok mutlu oldum ben bir ay oldu taşınalıBen bursadayım
Ben Bursalıyım doktor seçimi yaptınız mı özel e mi devlete mi gidiyorsunuzhaha çok mutlu oldum ben bir ay oldu taşınalı
hala araştırıyorum bir çok kişi şehir hastanesinde yılmaz çetin var ona git dedi bilmediğim için özel mi devlet mi hala araştırmaddayımBen Bursalıyım doktor seçimi yaptınız mı özel e mi devlete mi gidiyorsunuz
Benim iki yılın sonunda aşılama ile oldu birçok doktora gittim özelde devlette sonra doktorumla tanıştım sayesinde ilk aşılamada tuttu inşallah güzelde ilerler sağlıkla kavuşurum bebeğimehala araştırıyorum bir çok kişi şehir hastanesinde yılmaz çetin var ona git dedi bilmediğim için özel mi devlet mi hala araştırmaddayım
doktoru banada söylermsin bende giderim memnunsanBenim iki yılın sonunda aşılama ile oldu birçok doktora gittim özelde devlette sonra doktorumla tanıştım sayesinde ilk aşılamada tuttu inşallah güzelde ilerler sağlıkla kavuşurum bebeğime
Gözün aydın canım, benimki de pazartesi sadece keseyi görebildi, bazıları yolk kesesi var vs. diye yorum yapıyormuş, senin dr.un farklı bir şey dedi mi?Kızlar bugün hastaneye gittim şükür gördüm keseyi darısı sizlere
Valla sanırım 5+1Harika canım tam olarak kaçıncı haftadasın
Canim benim de dün gece oldu kahverengi, hcg değerlerim de çok çok artmıyordu öyle. Gece üzülmüştüm ama şimdi doktordan çıktım bir şey yok dedi, yerleşirken olur dedi, progestan yazdı. 1 hafta sonraya çağırdı. Benim kasıklarımda hafif batma ve hafif ağrı vardi ve akıntı yoğun degildi.Herkese günaydın, hayırlı günler olsun inşallah.
Bir şey sormak istiyorum, dünkü sarı akıntım bugün açık kahverengiye dönmüş.
Sizce bir sıkıntı mı var? Ağrım yok, akıntı da yoğun değil. Anlayamıyorum neden rengi koyulaştı.
Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Yarın randevum var ama sanırım dayanamayacağım kalbim çıkacak gibi
Cok guzel artmış canim, darısı başımızaKızlar kan sonucum en son 5 kasım perşembe günü 117 ydi. Bugün 2476 çıkmış
Çok güzelKızlar kan sonucum en son 5 kasım perşembe günü 117 ydi. Bugün 2476 çıkmış
Benimde 4+2 bugün 5+0 da doktora gideceğim bakalım görebilecek miyiz keseyi karından bakılıyor dimiValla sanırım 5+1
Allah razı olsun bacım, çok sevindim iyi olmanıza. İnşallah biz de iyiyizdir, yarın kontrolüm var benim de. Vallahi benim de kasıklarımda ara ara batma ve ağrı oluyor. Bazen belim bile ağrıyor... Benim de akıntım yoğun değildi ara ara wcye geçtikçe peçeteye sildikçe geliyordu yaklaşık 1 saattir kesildi yok şimdiCanim benim de dün gece oldu kahverengi, hcg değerlerim de çok çok artmıyordu öyle. Gece üzülmüştüm ama şimdi doktordan çıktım bir şey yok dedi, yerleşirken olur dedi, progestan yazdı. 1 hafta sonraya çağırdı. Benim kasıklarımda hafif batma ve hafif ağrı vardi ve akıntı yoğun degildi.
Harikaaaa Darısı yarın başıma inşallah, keseyi görebildiniz mi güzelim?Kızlar kan sonucum en son 5 kasım perşembe günü 117 ydi. Bugün 2476 çıkmış
Hemen hemen benimde öyledir hesabıma göre 2500-3000 olsa gerek aynı ilerliyoruzKızlar kan sonucum en son 5 kasım perşembe günü 117 ydi. Bugün 2476 çıkmış