2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ailelerinize nasıl söylemiştiniz? Benim ilk gebeliğim eşim de ben de tek çocuğuz :KK23:
Güzel bir şey olsun istiyorum, sizce neler yapabilirim?

Kızlar ailelerinize nasıl söylemiştiniz? Benim ilk gebeliğim eşim de ben de tek çocuğuz :KK23:
Benim annem ve kv hemşire olunca ben mecbur soru sormak için falan söylemiştim. Hiç sürprizli olmadı:))

Ama ultrason fotoğrafının altına anneanne - dede ben büyüyorum falan yazardım herhalde:) Gördüklerinde şaşırırlardı.

Bizim kafamızda bir kaç fikir var. Anneme ilk anda zaten söylemiştim ters bi durum olursa hemen onsan fikir alırım diye. Ama kayınvalidemlere
1. Örgü ip alıp eşimin annesine vereceğiz bu ne nerden çıktı diye sorarsa da yavaştan başla hazırlıklara diyeceğiz.
2. 3 tane zıbın alalım dedik. Babaannem dedem halam beni çok seviyor yazılı zıbınlardan. Aynı anda açtıralım şok olsunlar diye düşündük 😁
3. Bir kutunun içine emzik ve ultrason koyup verelim dedik. Kafalar karışık net değil daha 😁

Ben şöyle düşündüm bebek eşyası alıp bi hediye paketi yapıp onlara gidince anne bunu kapıda bırakmışlar üstünde ben geliyorum hazır olun yazıyor yapmakti ama esim dayanamadı testi yapar yapmaz söyledi onuda şöyle dedi bizim ailenin nufusu kaç kv saydi oda bi kisi eksik dedi oda hayır eksik degil kim eksik filan dedi sonra esim dedi torunun 😀 böyle oldu iste

kizlar 6+5 im ama hic belirtim yok cok korkuyorum bisey mi oldu die kanamam vs hic bisey olmadi ama bu kadar belirtisizlikte beni acabaya dusuruyor normalde 19unda cagirmisti.kalp atisina ben yarin gidicem dayanamiyorum

Annem'e tekrara anneanne oluyorsun dedik, kadın küstü konuşmuyor benimle :olamaz:
Oysa ki gayet istiyor gibiydi, çocukları da çok sever, kuzunimin 2. çocuğuna "darısı başınıza" deyince "aminn, inşallahhh" derdi...
(İlk kızımı o büyüttü), bizim kızımız büyüdü neden küçük bebeğimiz yok diyordu...
İş ciddiye binince bu da ona kalacak sandı sanırım, oysa ki diyorum bu doğarsa babaannesi bakacak buna da...
Ama yok, bildiğiniz küstü.. :KK42: Emrivaki yapmışız.. Neden düşündüğümüzü ona dememişiz...
Ya olur veya olmaz veya bu benim özelim... Ne olursa hayatıma bu kadar müdahaleyi haketmiyorum diye düşünüyorum.
Bilmem siz ne dersiniz.. Ama ciddi anlamda bu konuda çok üzüldüm...

kizlar 6+5 im ama hic belirtim yok cok korkuyorum bisey mi oldu die kanamam vs hic bisey olmadi ama bu kadar belirtisizlikte beni acabaya dusuruyor normalde 19unda cagirmisti.kalp atisina ben yarin gidicem dayanamiyorum

Bazılarında hiç belirti olmayabiliyor. Herkesin bünyesi farklı. Kuzenim 2 ay olana kadar hamile olduğunu bile anlamamıştı en ufak belirti yoktu :) gereksiz yere endişe edip kendini üzme bence. Zamanı geldiğinde kalp atışını da duyarsın inşallah

Benim sonuç 525 çıktı acaba normal mi iki gün önce de 225 ti.. sizin nasıl
Canım değer güzel artmış. Benim dün 2476 ydı. Ama önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir 2 katına katlıyor olması.
Canım için rahat etsin istiyorsan beta hcg baktır istersen. En azından değerden anlaşılır:)

Bazılarında hiç belirti olmayabiliyor. Herkesin bünyesi farklı. Kuzenim 2 ay olana kadar hamile olduğunu bile anlamamıştı en ufak belirti yoktu :) gereksiz yere endişe edip kendini üzme bence. Zamanı geldiğinde kalp atışını da duyarsın inşallah
annemde rahat gecirrmis ablamda hamilleiklerinde cok rahat gecirdi yani genetikde olabilir diolar ama iste ister istemez endiseleniyorum ne zormus kendi kendime belirti cikariyorum resmen ama tek dayanagim gogus ucu hassasiyetim ve sis gobegim kasigimda resmen yumruk hissediyorum bakalim yarin insallah duyarim

Canım değer güzel artmış. Benim dün 2476 ydı. Ama önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir 2 katına katlıyor olması.

Canım için rahat etsin istiyorsan beta hcg baktır istersen. En azından değerden anlaşılır:)
neyse ki yarina randevu aldim saat 3 oldu bile aksam olsun bir an once 😂

X