- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
10 gün sonra bebeği de görürsün inşallah canımSadece keseyi gördü canım, bebek yok henüz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün sonra bebeği de görürsün inşallah canımSadece keseyi gördü canım, bebek yok henüz dedi
Ay inşallah ya10 gün sonra bebeği de görürsün inşallah canım
Benim annem ve kv hemşire olunca ben mecbur soru sormak için falan söylemiştim. Hiç sürprizli olmadı:))Kızlar ailelerinize nasıl söylemiştiniz? Benim ilk gebeliğim eşim de ben de tek çocuğuz
Güzel bir şey olsun istiyorum, sizce neler yapabilirim?
Bizim kafamızda bir kaç fikir var. Anneme ilk anda zaten söylemiştim ters bi durum olursa hemen onsan fikir alırım diye. Ama kayınvalidemlereKızlar ailelerinize nasıl söylemiştiniz? Benim ilk gebeliğim eşim de ben de tek çocuğuz
Benim sonuç 525 çıktı acaba normal mi iki gün önce de 225 ti.. sizin nasılhadi bakalım haberleşiriz
ben bursada yaptirdim tup bebek hamileyim keseyi grdum kalp atisini bekliyorumbursadan katılan varmı arAmıza bende yeni taşındım bursaya
Normal canım güzel artış olmuşBenim sonuç 525 çıktı acaba normal mi iki gün önce de 225 ti.. sizin nasıl
Seninle çok yakın tarihlerimiz inşallah hayırlısı olur hepimiz içinNormal canım güzel artış olmuş
Annem'e tekrara anneanne oluyorsun dedik, kadın küstü konuşmuyor benimleKızlar ailelerinize nasıl söylemiştiniz? Benim ilk gebeliğim eşim de ben de tek çocuğuz
kizlar 6+5 im ama hic belirtim yok cok korkuyorum bisey mi oldu die kanamam vs hic bisey olmadi ama bu kadar belirtisizlikte beni acabaya dusuruyor normalde 19unda cagirmisti.kalp atisina ben yarin gidicem dayanamiyorum
Benimde çarşamba 566 çıkmıştı sonucum salı keseyi görmeye gideceğim bakalımSeninle çok yakın tarihlerimiz inşallah hayırlısı olur hepimiz için
İnşallah görürsün keseyi sonra da bebişi Ben de çarşamba gitmiştim doktora 225 çıkınca 10 12 gün sonra gel ancak görünür dedi.Benimde çarşamba 566 çıkmıştı sonucum salı keseyi görmeye gideceğim bakalım
Canım değer güzel artmış. Benim dün 2476 ydı. Ama önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir 2 katına katlıyor olması.Benim sonuç 525 çıktı acaba normal mi iki gün önce de 225 ti.. sizin nasıl
Canım için rahat etsin istiyorsan beta hcg baktır istersen. En azından değerden anlaşılır:)kizlar 6+5 im ama hic belirtim yok cok korkuyorum bisey mi oldu die kanamam vs hic bisey olmadi ama bu kadar belirtisizlikte beni acabaya dusuruyor normalde 19unda cagirmisti.kalp atisina ben yarin gidicem dayanamiyorum
annemde rahat gecirrmis ablamda hamilleiklerinde cok rahat gecirdi yani genetikde olabilir diolar ama iste ister istemez endiseleniyorum ne zormus kendi kendime belirti cikariyorum resmen ama tek dayanagim gogus ucu hassasiyetim ve sis gobegim kasigimda resmen yumruk hissediyorum bakalim yarin insallah duyarimBazılarında hiç belirti olmayabiliyor. Herkesin bünyesi farklı. Kuzenim 2 ay olana kadar hamile olduğunu bile anlamamıştı en ufak belirti yoktu :) gereksiz yere endişe edip kendini üzme bence. Zamanı geldiğinde kalp atışını da duyarsın inşallah
neyse ki yarina randevu aldim saat 3 oldu bile aksam olsun bir an onceCanım değer güzel artmış. Benim dün 2476 ydı. Ama önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir 2 katına katlıyor olması.
Canım için rahat etsin istiyorsan beta hcg baktır istersen. En azından değerden anlaşılır:)