- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
hoşgeldinhayırlı olsun bebişinizMerhaba ben de inşallah Ağustos da doğum yapacakmışım Allah izin verirse:) aranıza yeni katıldım şu an 7 hafta 2 günlük hamileyim
doğrudur canım,benim daha önceden kalbi durdu kürtaj oldum bir de kimyasal var bunları belirttim ama 2çocuğumda var yani sağlıklı olan kalır seninle dediProgesteron genellikle daha önceden hikayesinde düşük tehlikesi yasamiş yâda düşük tehlikesi kanaatine varılmış kişilere genellikle istiyorlar. Ben doktora önceden yaşamış olduğum düşüğümü söylediğimde istedi sanırım o yüzden baktirdi kan tahlillerinde
merhaba aynıyız seninleHayırlı olsun bebeğiniz,hoşgeldinizMerhaba nasipse ben de son gününden ağustosu yakaladım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
aynen yememde sıkıntı yok ama yiyince midem yukarı çıkıyor gibi ve yanıyor arada,değişik bi mide şeysisağlıkla doğsunlar inşallah bende çok halsizim bide midem bulanıyo havalanıyo ama afedersiniz istifra edemiyorum.. belki etsem daha iyi olcak.. benimle aynı durumu yaşayan varmı?
ben testini yaptırmıştım ara ara alerjim var kedi köpek tüyüne,şimdi istemedi bu testi doktor ama sanmam,dışkılarına dikkat ediyorum,alerjime rağmen kopamam kedilerimden her gün haşır neşirim onlarla ve aynen gördüğüm tüm hayvanlarla ilgilenirim,elimde deil onlar evladım gibilerevde bakmadığım hayvan kalmamıştı zamanında ancak tüylerine alerjim var malesefBu arada çocukluğumdan beri evde köpek ve kedimiz vardı evlendim evimde yine kedi var. sokakta gördüğüm kedi köpek kuş hiç birine dayanamam kucağıma alırım sarılır öperim ama bu zamana kadar hiç toxoplazma bulaşmamış hayret ettim. Ben kesin bu yaşıma kadar bulaşmıştır ve bir kere bulaşınca da bağışıklık kazanılıyor diye seviniyordum ama demekki hayvanla temas konusunda çok abartılmış bi durum bu. Tabi ki hamilelik boyunca dikkat ediyorum fazla temas etmiyorum ama bu zamana kadar hiç bulaşmaması imkansız gibi bişeydi yani evinde hayvan olanlar hiç şüphe duymasın ve endişelenmesin bence