• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba:-) ben de inşallah Ağustos da doğum yapacakmışım Allah izin verirse:) aranıza yeni katıldım şu an 7 hafta 2 günlük hamileyim
hoşgeldin🌸hayırlı olsun bebişiniz🐣
Progesteron genellikle daha önceden hikayesinde düşük tehlikesi yasamiş yâda düşük tehlikesi kanaatine varılmış kişilere genellikle istiyorlar. Ben doktora önceden yaşamış olduğum düşüğümü söylediğimde istedi sanırım o yüzden baktirdi kan tahlillerinde
doğrudur canım,benim daha önceden kalbi durdu kürtaj oldum bir de kimyasal var bunları belirttim ama 2çocuğumda var yani sağlıklı olan kalır seninle dedi
Merhaba 🌸 nasipse ben de son gününden ağustosu yakaladım 🤗 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
merhaba aynıyız seninle🙌Hayırlı olsun bebeğiniz,hoşgeldiniz🌸
sağlıkla doğsunlar inşallah bende çok halsizim bide midem bulanıyo havalanıyo ama afedersiniz istifra edemiyorum.. belki etsem daha iyi olcak.. benimle aynı durumu yaşayan varmı?
aynen yememde sıkıntı yok ama yiyince midem yukarı çıkıyor gibi ve yanıyor arada,değişik bi mide şeysi🤷🏻‍♀️
Bu arada çocukluğumdan beri evde köpek ve kedimiz vardı evlendim evimde yine kedi var. sokakta gördüğüm kedi köpek kuş hiç birine dayanamam kucağıma alırım sarılır öperim ama bu zamana kadar hiç toxoplazma bulaşmamış hayret ettim. Ben kesin bu yaşıma kadar bulaşmıştır ve bir kere bulaşınca da bağışıklık kazanılıyor diye seviniyordum ama demekki hayvanla temas konusunda çok abartılmış bi durum bu. Tabi ki hamilelik boyunca dikkat ediyorum fazla temas etmiyorum ama bu zamana kadar hiç bulaşmaması imkansız gibi bişeydi 😁 yani evinde hayvan olanlar hiç şüphe duymasın ve endişelenmesin bence 😊
ben testini yaptırmıştım ara ara alerjim var kedi köpek tüyüne,şimdi istemedi bu testi doktor ama sanmam,dışkılarına dikkat ediyorum,alerjime rağmen kopamam kedilerimden her gün haşır neşirim onlarla ve aynen gördüğüm tüm hayvanlarla ilgilenirim,elimde deil onlar evladım gibiler💕evde bakmadığım hayvan kalmamıştı zamanında ancak tüylerine alerjim var malesef😕

Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum😞
Geçen gün bendede geldi canım yaa
Bir de 5. Haftada gelmişti doktora dediğimde de bir daha gelirse progestan başlarız demişti. Birde bana ultrasonda hiçbir sorun görmediğini herşeyin çok güzel ve normal olduğunu demişti.
Ama kahverengi eski kan demek. Ben panik yapmadım ağrım vs yok diye.
Sende kendini takip et canım duruma göre doktoruna dersin. Ama gebelikte önemli olan Kırmızı kanamalar çünkü yeni oluyor.
Ki şakır şakır kanaması olup bebeğine birşey olmayanlarda var ☺️

Ay ben cinsiyet tahmin edemiyorum ya😂kararsız kalıyorum🙈

kizlar tartiya ciktim 2 kilo almisim daha 7.haftadayim🤦‍♀️
En son -1 çıkıyordum ama
Ağzım hiç durmuyor + Sigarayı bırakmanın etkisiyle sanırım bende çok kilo alacağım
Sürekli birşeyler yiyorum leblebi olsun kuruyemiş olsun hiç boş durmuyor ağzım 😂

En son -1 çıkıyordum ama
Ağzım hiç durmuyor + Sigarayı bırakmanın etkisiyle sanırım bende çok kilo alacağım
Sürekli birşeyler yiyorum leblebi olsun kuruyemiş olsun hiç boş durmuyor ağzım 😂
aynen bende sigarayi biraktim 1 ay oldu hic canim cekmiyor ama tüm gun yatiyorum uyku halindeyim mide bulantim hic yok belki olsa yemekte yiyemem herseyi yiyorum yarasin die.bide kabizlik yapiomus hamilelik bende de oldu.goguslerimde asiri sisti sarilamiyorum bile birine onlar rahat 1 kilo vardir😁

hoşgeldin🌸hayırlı olsun bebişiniz🐣
doğrudur canım,benim daha önceden kalbi durdu kürtaj oldum bir de kimyasal var bunları belirttim ama 2çocuğumda var yani sağlıklı olan kalır seninle dedi
merhaba aynıyız seninle🙌Hayırlı olsun bebeğiniz,hoşgeldiniz🌸
aynen yememde sıkıntı yok ama yiyince midem yukarı çıkıyor gibi ve yanıyor arada,değişik bi mide şeysi🤷🏻‍♀️
ben testini yaptırmıştım ara ara alerjim var kedi köpek tüyüne,şimdi istemedi bu testi doktor ama sanmam,dışkılarına dikkat ediyorum,alerjime rağmen kopamam kedilerimden her gün haşır neşirim onlarla ve aynen gördüğüm tüm hayvanlarla ilgilenirim,elimde deil onlar evladım gibiler💕evde bakmadığım hayvan kalmamıştı zamanında ancak tüylerine alerjim var malesef😕
Aa ne güzel sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕 kalp atışına ne zaman gideceksin sen?

Canım ben 10. Haftadayım ve 4 kilo aldım 🙈 sanırım sigarayı bırakmam da etkili oldu😂

Eki Görüntüle 2572292
Bu da benim ultrason resmim sizce cinsiyeti ne? 😊

Kesen baya yuvarlak bilemedim 🤔 ama sola çok yakın erkek diyorlar öyle olunca. Sen ne hissediyorsunn??

Yaaaa 🤗 hiç erkek ismi de düşünmedik 🙈 erkek olursa şok olucaz galiba😂

aynen bende sigarayi biraktim 1 ay oldu hic canim cekmiyor ama tüm gun yatiyorum uyku halindeyim mide bulantim hic yok belki olsa yemekte yiyemem herseyi yiyorum yarasin die.bide kabizlik yapiomus hamilelik bende de oldu.goguslerimde asiri sisti sarilamiyorum bile birine onlar rahat 1 kilo vardir😁
O göğüs hassasiyeti çok kötü ya oğlumda öyleydim. Arabayla giderken en küçük çukurda bile memelerimi tutuyordum yoksa felaket ağrıyordu 😳 Gece yatamıyordum falan. Allahtan bunda öyle olmadı.

O göğüs hassasiyeti çok kötü ya oğlumda öyleydim. Arabayla giderken en küçük çukurda bile memelerimi tutuyordum yoksa felaket ağrıyordu 😳 Gece yatamıyordum falan. Allahtan bunda öyle olmadı.
Geceleri üstüne yatamıyorum acaip ağrıyo ama gündüz daha iyiyim

😍😍
Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum😞
Canım benimki kanama gibi değildi asla. Akıntı gibiydi akıntının içinde hafif kahverengi lekeler görüyordum ve çok sık gelmiyordu. Doktora mesaj attım progestan vurdurmamı söyledi. 1 kere iğne vurdurdum sadece. Bi 10 gün az az oldu bu şekilde. 10 gğn sonra kontrolde gayet sağlıklıydı bebeğim sorun yoktu. İçini ferah tut. Doktorunla görüşmeyi ihmal etme ama.
Anaam yan mı yatıyor o yoksa benzetiyorum 😍 ama kız gibi sanki ya
Ben de kafasını poposunu ya da aşağı mı yukarı mı bakıyor hiçbirini seçemiyorum canım doktora da sormak aklıma gelmedi 😂😂
Ben de mide kazınmasından dolayı iki kilo almıştım. Midem kazındığında yemezsem midem bulanıyor gibi hasta gibi hissediyordum. Doktora söylediğimde bulantı ilacı yazdı bana ve çok rahatladımmm. Mide kazıntım tamamen geçti. Kilomu da kontrol altına aldım bi 600 gr da gitti hatta şişkinlikti muhtemelen

İyi akşamlar kızlar 😍 Yazdıklarınızı okuyorum hep ama çok sık yazamıyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bebişler büyümeye başlamış maşallah 🙏 Artık yavaş yavaş bebeğe benzemeye başlamışlar 😊
Bu da benim miniğin dünkü görüntüsü. Ne dersiniz? Ben cinsiyet hissedemiyorum da 😂
Ehehe sanırım sende benim gibi hastaneden çıktığın gibi arabada resim çekmişsin 😂
Direk buradan bi arkadaşıma atmıştım usg resmini 🤭
Bir de ben erkek diyorum ☺️

Bizim miniklerin görüntülerini çok benzettim canım cinsiyetleri aynı olacak bence 😍
Yaaa çok merak ediyorum canımm 😍 18 ocakta gidiyorum doktora belki bir tahminde bulunur🤗 ama bizimkiler ağustos başı ve yakın olduğu için cidden benziyolar🙏🏼 Sağlıklı olsunlarda 🧿

Ehehe sanırım sende benim gibi hastaneden çıktığın gibi arabada resim çekmişsin 😂
Direk buradan bi arkadaşıma atmıştım usg resmini 🤭
Bir de ben erkek diyorum ☺️
Aynen canım hemen çekip ablamlara atıyorum 😂😂
Bu zamana kadar hep erkek istedim ama şimdi ikisine de eşit hissediyorum hayırlısı olsun inşallah 🙏

Yaaa çok merak ediyorum canımm 😍 18 ocakta gidiyorum doktora belki bir tahminde bulunur🤗 ama bizimkiler ağustos başı ve yakın olduğu için cidden benziyolar🙏🏼 Sağlıklı olsunlarda 🧿
Ben de çok merak ediyorum canım bir de artık kendimi daha çok hamile gibi hissetmeye başladım bebeğe benzemeye başladığı için 😍 Aynen yeter ki sağlıklı olsunlar hiç farketmez insan sadece bilmek istiyor 😍

Back