• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla ben boş gebelik olduğunu bildiğim halde kürtaj olduğum doktora gidemedim başka doktor tercih ettim sen başka iyi bi hastaneye git ve vajinadan baktır bebek görünüp sonra neereye kayboldu onu anlamadım c9k saçma geldi bu durum 😐 kanaman felan olması lazım bebeğin gitmesi lazım ucucak hali yok ya cocun
Bebek gorunuyor zaten.Olcum yapti ,ghnu geri cikti.Bende ne lekelenme ne agri.

Hoşgeldin sayende ilacımı buldum ya ilk hamilrligimde kullanıyordum iyi gelmişti bana adını unutmuştum sayende hatırladım saol 😂😂
Çok iyi olmuş o zaman sevindim valla:) eczaneden alma 67 liraya aldım nette 56 ya gördüm bundan sonra netten alıcam:)

Evet, 4,5 haftalık ilken kese görünmüştü 5 haftalık ilken de sesi açmadan kalp atışını doktor gösterdi bebeğe zarar vermesin büyüsün öyle dinleriz dedi bugün de duydum çok şükür :)
Ahh ne güzel :)) ben 5. Haftada sadece keseyi görmüştüm. normalde bugün gidecektim ama bazı sebeplerden gidemedim pazartesi kalp atışı için gidicem inşallah duyarım 🥰

Hemen Bilgi aktarımı yapayım bugün doktora gittim, ben süt ve süt ürünleri , balık vs hiç hayatım boyunca yemedim söyledim doktora regesis max adında ilaç verdi doğuma kadar içecekmişim, folik asit kullanımı ise 12. Haftaya kadar devam edecekmiş öğrendiklerim bunlar :)

Ilacın ismini yanlış yazdin aldıysan bi resmini atarmisin beyaz fuşya bi kutu olması lazım dimi

Ahh ne güzel :)) ben 5. Haftada sadece keseyi görmüştüm. normalde bugün gidecektim ama bazı sebeplerden gidemedim pazartesi kalp atışı için gidicem inşallah duyarım 🥰
İnşallah duyarsın karnım kasılıyor dedim nerde olduğunu merak ediyordum annem nerde Said amı solda mı diyip aklıma soktu bak tam ortada diyor doktor:) ben de grip oldum onun için gittim hastaneye ilaç da içemiyoruz ya mahvoldum parol içebilirsin 8 saat arayla ama plus olmayacak dedi

Eklentiler

• C55FD2EB-6D54-482E-9B45-503CF0790528.jpeg
    C55FD2EB-6D54-482E-9B45-503CF0790528.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 22
İnşallah duyarsın karnım kasılıyor dedim nerde olduğunu merak ediyordum annem nerde Said amı solda mı diyip aklıma soktu bak tam ortada diyor doktor:) ben de grip oldum onun için gittim hastaneye ilaç da içemiyoruz ya mahvoldum parol içebilirsin 8 saat arayla ama plus olmayacak dedi
Bol C vitamini al doğal yoldan atlatırsın inşallah. Limon suyuyla biraz tuzu karıştırıp içersen çok kısa sürede geçiriyor gribi. 😊

Teyzeleri 7 hafta 3 günlük olduk ve bugün şükürler olsun ki kalp atışını duydum 🙏🏻Rabbim. Herkese bu duyguyu tatdırsın hayatımda duyduğum en güzel sesti 😍 hadi cinsiyet tahmini yapın😅😅😅😅😅
Kız gibi hissettim 😊
Hadi bakalim kizlar icinize ne dogacak 😂
Seninkini de kız hissettim canım ☺️
Ay bende eksik kalmayım benimki beye benziyor kızlar 😁
Valla seninki erkek gibi kuzum 😂😍

Bol C vitamini al doğal yoldan atlatırsın inşallah. Limon suyuyla biraz tuzu karıştırıp içersen çok kısa sürede geçiriyor gribi. 😊
Öksürük fena , nane limon bal iyi yaptı ama öksürük öldürüyor öksürdükçe başım ağrıyor

Selam kızlar gözümü açamıyorum bulantı halsizlik uykusuzluk iştahsızlık sürekli yatıyorum sürekli dua ediyorum bir an önce bu 3 ay bitsin diye bu halde birde ise giden hamile arkadaşlara kolaylık diliyorum ben yattigım yerden tükendim

Selam kızlar gözümü açamıyorum bulantı halsizlik uykusuzluk iştahsızlık sürekli yatıyorum sürekli dua ediyorum bir an önce bu 3 ay bitsin diye bu halde birde ise giden hamile arkadaşlara kolaylık diliyorum ben yattigım yerden tükendim
Rabbim yardimciniz olsun valla zor bende mahvaluyorum ama ayakta durmaya calisiyorum.

sağlıkla doğsunlar inşallah bende çok halsizim bide midem bulanıyo havalanıyo ama afedersiniz istifra edemiyorum.. belki etsem daha iyi olcak.. benimle aynı durumu yaşayan varmı?

Back