• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok kusuyorum çok fenayım. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Çocuğuma bakamayacak durumdayım.
Allah yardımcın olsun canım gün boyu Benimde midem ayakta ama sadece sabah ve geceleri çıkartıyorum gün içinde biraz daha iyiyim o yüzden çok iyi anlayabiliyorum bir an önce geçsin gitsin inşallah
her gittigimde doktora bidaha takmicam arastirmicam dusunmicem diyorum ama doktora gitme surem uzadikca kafamda tekrar kurmaya basliyorum.napcam bilmiyorum boyle herhaftada ultrasona girilmezki:KK43: ama aldim yine randevu dusunmeden duramiyorum
🤷🏻‍♀️
Malesef bebekler anne karnındayken gelişimlerine müdahale etme şansımız yok sen kendini yesen bitirsen dahi yazılan olacak.
Yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecek yoksa gelmeyecek.
Doktordan seni rahatlatmasını rica et bence. Kafana takılanları sor ve konuyu kapat.. 9 ay böyle geçmez canım
Daha ileride bir sürü şeyler çıkacak önümüze testlere gireceğiz yeni belirtilerimiz olacak. Mesela hareketlerini hissettiğimiz dönemde bazen çok hareketli olacaklar bazen hiç hareket etmeyecekler..
Ve şundan eminim 4-4lük geçirilen hamilelik yok ..

Allah yardımcın olsun canım gün boyu Benimde midem ayakta ama sadece sabah ve geceleri çıkartıyorum gün içinde biraz daha iyiyim o yüzden çok iyi anlayabiliyorum bir an önce geçsin gitsin inşallah

🤷🏻‍♀️
Malesef bebekler anne karnındayken gelişimlerine müdahale etme şansımız yok sen kendini yesen bitirsen dahi yazılan olacak.
Yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecek yoksa gelmeyecek.
Doktordan seni rahatlatmasını rica et bence. Kafana takılanları sor ve konuyu kapat.. 9 ay böyle geçmez canım
Daha ileride bir sürü şeyler çıkacak önümüze testlere gireceğiz yeni belirtilerimiz olacak. Mesela hareketlerini hissettiğimiz dönemde bazen çok hareketli olacaklar bazen hiç hareket etmeyecekler..
Ve şundan eminim 4-4lük geçirilen hamilelik yok ..
Bire bir katılıyorum insan Ne ederse kendine ediyor. Sakin olup beklemek lazım. Allah ne yazdıysa o olacak bizö gücümüz olacak olanın önüne geçmeye yetmez. Daha başlarındayız ne sıkıntılar gelecek. Kendimi düşünüyorum da 7. Aydan sonra yürümek merdiven çıkmak zulüm geliyordu. Merdivenleri resmen emekleyerek çıkıyordum. Şimdiden en küçük kızım anne sen şişman olacaksın çirkin olacaksın ben istemem deyiverdi🙈

Bire bir katılıyorum insan Ne ederse kendine ediyor. Sakin olup beklemek lazım. Allah ne yazdıysa o olacak bizö gücümüz olacak olanın önüne geçmeye yetmez. Daha başlarındayız ne sıkıntılar gelecek. Kendimi düşünüyorum da 7. Aydan sonra yürümek merdiven çıkmak zulüm geliyordu. Merdivenleri resmen emekleyerek çıkıyordum. Şimdiden en küçük kızım anne sen şişman olacaksın çirkin olacaksın ben istemem deyiverdi🙈
Öyle canım en küçük şeyleri yapmak bile zorlaşacak
Bende çatı ağrısından dolayı büyük adım atamıyordum çok ağrıyordu. Penguen gibiydim
yere birşey düşecek diye ödüm kopuyordu 🤭 Ayakkabımı eşim bağlıyordu, çorabımı eşim giydiriyordu.
gece uyuyamıyordum sağ-sol yatmaktan kalça kemiklerim ve yanlarım sızlıyordu ama seçenek olmayınca mecbur uyana uyana uyuyordum ☺️
Can taşıyoruz sonuçta kolay değil yeni bir birey meydana getiriyor vücudumuz. Mucize tamamen💛

Öyle canım en küçük şeyleri yapmak bile zorlaşacak
Bende çatı ağrısından dolayı büyük adım atamıyordum çok ağrıyordu. Penguen gibiydim
yere birşey düşecek diye ödüm kopuyordu 🤭 Ayakkabımı eşim bağlıyordu, çorabımı eşim giydiriyordu.
gece uyuyamıyordum sağ-sol yatmaktan kalça kemiklerim ve yanlarım sızlıyordu ama seçenek olmayınca mecbur uyana uyana uyuyordum ☺
Can taşıyoruz sonuçta kolay değil yeni bir birey meydana getiriyor vücudumuz. Mucize tamamen💛

Daha birbirimizin çok lehlerine şahitlik edeceğiz inşallah 😊
İyi geceler hanımlar yarın doktor kontrolüm var dua beklerim insaAllah

Hayırlı haberlerle gel inşallah 😊

Bilmem ben bilinçsizce yazdım onu. Büyük kız 2010 ayı 3 ocak sat, ortanca 2012 temmuz, en küçük 2014 9 şubat son adet bak bakalım 😀
Buyuk kizda 19+1=20 20-9=11 tek erkek 😊
Ortanca kizda 22+7=29 29-9=20 cift kiz 😊
Kucuk kizda 23+2=25 25-9=16 cift kiz 😊
Benim hesaba gore en buyuk kizda tutmuyor sadece.

Merhaba kızlar.
Benim durumum tam kesinleşmediği için biraz sessiz takip ediyorum sizleri.
Kalp atışı duyan arkadaşların da sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı pıtpıtları duymayan bizlere.
Yarın yine haftalık kontrolüm var. Umarım sağlıkla ilerlemiştir ve kalbi duyarız. Benim için de dua eder misiniz ?

1 düşükten 5 yıl sonra tekrar hamile kalmıştım ama galiba aranızdan ayrılıyorum. Bebişimin kesesini bugün gördüm doktor saglıklı görünüyor dedi ama 2 saat sonra çıkan kan sonuçları beni çok üzdü İlk beta hcg 2499 çıkmıştı bugün yaptığım 2246 ya düşmüş bunun yanında progestronum 0.3 E düşmüş. Doktorum tlf da bu gebelik gerçekleşmez rahmin bebeği tutamaz dedi , ısrarımla progestron yazdırdım bir umut 😞

kizlar beni yine dusunceler sardi.kese gunde 1mm buyuyomus ya benim 8 bucuk gunde 7mm buyumus:KK43: hic bakmismiydiniz 2 ultrason kesenizin tam olarak dogru buyup buymedigine.benim gibi olan varmi
Doktoruma sordugumda kac mm tarzı bısey bana guldu bunlara takılma dıe

Hipotroid mi ne o cıktı patates va o şeyler yiyemiyorum ne yazık ki maffediyor midemi muzdan tiksindim tarhanayı bugün denedim iyi geldi ispanakta korkuyorum yemeye bi dönem zehirlenen çok oldu diye bi ara onuda deneyim
troidle patatesin bi ilgisi yokki :)

Çok sevindim inşallah bende bugun keseyi gorucem 😊🙈
Görürsün canım hiç panik yapma🤗 o kadar zor geçiyorki. Keseyi görüyorsun bebeği görcek miyim derdi. Bebeği görüyorsun kalp atışını duyacak mıyım derdi. Kalp atışını duyuyorsun bir ay sonra gel diyor bu sefer acaba iyi mi bir sıkıntı var mı bu bir ay geçecek mi derdi😂 hiç bitmiyoor hiç😢

Görürsün canım hiç panik yapma🤗 o kadar zor geçiyorki. Keseyi görüyorsun bebeği görcek miyim derdi. Bebeği görüyorsun kalp atışını duyacak mıyım derdi. Kalp atışını duyuyorsun bir ay sonra gel diyor bu sefer acaba iyi mi bir sıkıntı var mı bu bir ay geçecek mi derdi😂 hiç bitmiyoor hiç😢
Ay ne bileyim cok okuyorm boş gebelik dış gebelik kafayı yiycem az kaldı ilk gebeliğim pek bilgi sahibi de değilim inşallah yolunda gider hersey 🤲😂

Back