- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım gün boyu Benimde midem ayakta ama sadece sabah ve geceleri çıkartıyorum gün içinde biraz daha iyiyim o yüzden çok iyi anlayabiliyorum bir an önce geçsin gitsin inşallahÇok kusuyorum çok fenayım. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Çocuğuma bakamayacak durumdayım.
her gittigimde doktora bidaha takmicam arastirmicam dusunmicem diyorum ama doktora gitme surem uzadikca kafamda tekrar kurmaya basliyorum.napcam bilmiyorum boyle herhaftada ultrasona girilmezki ama aldim yine randevu dusunmeden duramiyorum
Bire bir katılıyorum insan Ne ederse kendine ediyor. Sakin olup beklemek lazım. Allah ne yazdıysa o olacak bizö gücümüz olacak olanın önüne geçmeye yetmez. Daha başlarındayız ne sıkıntılar gelecek. Kendimi düşünüyorum da 7. Aydan sonra yürümek merdiven çıkmak zulüm geliyordu. Merdivenleri resmen emekleyerek çıkıyordum. Şimdiden en küçük kızım anne sen şişman olacaksın çirkin olacaksın ben istemem deyiverdiAllah yardımcın olsun canım gün boyu Benimde midem ayakta ama sadece sabah ve geceleri çıkartıyorum gün içinde biraz daha iyiyim o yüzden çok iyi anlayabiliyorum bir an önce geçsin gitsin inşallah
Malesef bebekler anne karnındayken gelişimlerine müdahale etme şansımız yok sen kendini yesen bitirsen dahi yazılan olacak.
Yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecek yoksa gelmeyecek.
Doktordan seni rahatlatmasını rica et bence. Kafana takılanları sor ve konuyu kapat.. 9 ay böyle geçmez canım
Daha ileride bir sürü şeyler çıkacak önümüze testlere gireceğiz yeni belirtilerimiz olacak. Mesela hareketlerini hissettiğimiz dönemde bazen çok hareketli olacaklar bazen hiç hareket etmeyecekler..
Ve şundan eminim 4-4lük geçirilen hamilelik yok ..
Öyle canım en küçük şeyleri yapmak bile zorlaşacakBire bir katılıyorum insan Ne ederse kendine ediyor. Sakin olup beklemek lazım. Allah ne yazdıysa o olacak bizö gücümüz olacak olanın önüne geçmeye yetmez. Daha başlarındayız ne sıkıntılar gelecek. Kendimi düşünüyorum da 7. Aydan sonra yürümek merdiven çıkmak zulüm geliyordu. Merdivenleri resmen emekleyerek çıkıyordum. Şimdiden en küçük kızım anne sen şişman olacaksın çirkin olacaksın ben istemem deyiverdi
Öyle canım en küçük şeyleri yapmak bile zorlaşacak
Bende çatı ağrısından dolayı büyük adım atamıyordum çok ağrıyordu. Penguen gibiydim
yere birşey düşecek diye ödüm kopuyordu Ayakkabımı eşim bağlıyordu, çorabımı eşim giydiriyordu.
gece uyuyamıyordum sağ-sol yatmaktan kalça kemiklerim ve yanlarım sızlıyordu ama seçenek olmayınca mecbur uyana uyana uyuyordum ☺
Can taşıyoruz sonuçta kolay değil yeni bir birey meydana getiriyor vücudumuz. Mucize tamamen
İyi geceler hanımlar yarın doktor kontrolüm var dua beklerim insaAllah
Buyuk kizda 19+1=20 20-9=11 tek erkekBilmem ben bilinçsizce yazdım onu. Büyük kız 2010 ayı 3 ocak sat, ortanca 2012 temmuz, en küçük 2014 9 şubat son adet bak bakalım
Gözünüz aydın, kaç haftalıkken gördünüz ve kalbi duydunuz?Kizlar ben de sonunda bebisimi gördüm neredeyse haftasını yakalamış .kalbi de pıt pıt atıyordu.
Evet canımBana mi dedin kuzum anlamadım :)
Doktoruma sordugumda kac mm tarzı bısey bana guldu bunlara takılma dıekizlar beni yine dusunceler sardi.kese gunde 1mm buyuyomus ya benim 8 bucuk gunde 7mm buyumus hic bakmismiydiniz 2 ultrason kesenizin tam olarak dogru buyup buymedigine.benim gibi olan varmi
troidle patatesin bi ilgisi yokki :)Hipotroid mi ne o cıktı patates va o şeyler yiyemiyorum ne yazık ki maffediyor midemi muzdan tiksindim tarhanayı bugün denedim iyi geldi ispanakta korkuyorum yemeye bi dönem zehirlenen çok oldu diye bi ara onuda deneyim
Çok sevindim inşallah bende bugun keseyi gorucemGünaydın kızlar
Bugün benim de içim kıpır kıpır. Dün bebeğimi gördüm artık baya baya bebeğe benzemiş ve ilk defa hareket ederken gördüm. İnanılmazdıı
Görürsün canım hiç panik yapma o kadar zor geçiyorki. Keseyi görüyorsun bebeği görcek miyim derdi. Bebeği görüyorsun kalp atışını duyacak mıyım derdi. Kalp atışını duyuyorsun bir ay sonra gel diyor bu sefer acaba iyi mi bir sıkıntı var mı bu bir ay geçecek mi derdi hiç bitmiyoor hiçÇok sevindim inşallah bende bugun keseyi gorucem
Ay ne bileyim cok okuyorm boş gebelik dış gebelik kafayı yiycem az kaldı ilk gebeliğim pek bilgi sahibi de değilim inşallah yolunda gider herseyGörürsün canım hiç panik yapma o kadar zor geçiyorki. Keseyi görüyorsun bebeği görcek miyim derdi. Bebeği görüyorsun kalp atışını duyacak mıyım derdi. Kalp atışını duyuyorsun bir ay sonra gel diyor bu sefer acaba iyi mi bir sıkıntı var mı bu bir ay geçecek mi derdi hiç bitmiyoor hiç