• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay ne bileyim cok okuyorm boş gebelik dış gebelik kafayı yiycem az kaldı ilk gebeliğim pek bilgi sahibi de değilim inşallah yolunda gider hersey 🤲😂
Ben de aynıydım o yüzden söylüyorum😊 ama o okuduğun şeylerin olma ihtimali sağlıklı bir gebelik ihtimalinden daha düşük. Allah başa vermesin tabiki ne olacağı bilinmez ama genelde güzel ilerliyor. Tadını çıkarmaya bak☺️

Ben de aynıydım o yüzden söylüyorum😊 ama o okuduğun şeylerin olma ihtimali sağlıklı bir gebelik ihtimalinden daha düşük. Allah başa vermesin tabiki ne olacağı bilinmez ama genelde güzel ilerliyor. Tadını çıkarmaya bak☺
Inşallah canım valla hayırlısıyla bi gorseydik😊 ondan sonra da cinsiyet meragi baslar ikili tarama falan derken oo dert biter mi

Ay ne bileyim cok okuyorm boş gebelik dış gebelik kafayı yiycem az kaldı ilk gebeliğim pek bilgi sahibi de değilim inşallah yolunda gider hersey 🤲😂
dış gebelik bos gebelik kese olusmadan da anlasılabılyıromus :) benim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış demekki normal bir gebelik geçireceksin demişti.

Gunaydin kizlar. Aklima bir sey takildi. Keseydi kalp atisiydi, tahlildi derken nerdeyse her hafta bir kez doktor kontrolu oldu. Acaba ultrason zararli olabilir mi?

Gunaydin kizlar. Aklima bir sey takildi. Keseydi kalp atisiydi, tahlildi derken nerdeyse her hafta bir kez doktor kontrolu oldu. Acaba ultrason zararli olabilir mi?
ultrason zararlı değil mr da cok zararlı değil tomografi , grafi tarzı şeyler zararlı direk radyasyon yayıyor. Ama onda bile bir kere bilmeden girdiyseniz bi sorun olmaz deniyor. Bende sağlık sektöründe çalışıyorumda bu tür seyleri hep merak edip araştırmıştım :)

Onu da sordum canım, ses dalgaları olduğu için zarar vermiyor. Zaten bir süre bu kadar sık giriyorsun kalp atışından sonra ayda 1 😊

dış gebelik bos gebelik kese olusmadan da anlasılabılyıromus :) benim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış demekki normal bir gebelik geçireceksin demişti.
Yaa benim doktorum daha hiç bakmadı sadece kan verdim ultrason için cok erken dedi bugüne gün verdi bakalım. Inşallah normaldir hersey😊

Kizlar merhaba hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucaginiza alırsınız insallah benim bı sorum olacakti yaşayanlar varsa cevap yazabilirmi. Ben 4 aralikta adet oldum normal sürdü ve bitti daha sonra 19 aralikta tekrar kahverengi pembemsi leke geldi sonra bı daha olmadi bu yerlesme kanamasi olabilrmi yoksa baska biseymi cevap yazarsaniz sevinirim ☺️

Kizlar merhaba hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucaginiza alırsınız insallah benim bı sorum olacakti yaşayanlar varsa cevap yazabilirmi. Ben 4 aralikta adet oldum normal sürdü ve bitti daha sonra 19 aralikta tekrar kahverengi pembemsi leke geldi sonra bı daha olmadi bu yerlesme kanamasi olabilrmi yoksa baska biseymi cevap yazarsaniz sevinirim ☺
eğer düzenli adet oluyorsanız 2 gün daha bekleyin ve test yapın :) bazen yerleşme kanaması olabiliyormus ama bende olmadı.

Yaa benim doktorum daha hiç bakmadı sadece kan verdim ultrason için cok erken dedi bugüne gün verdi bakalım. Inşallah normaldir hersey😊
karından hiçbirşey ghorunmuyor evet o yüzden vajinal baktı doktorum ordan rahmı daha yakın oldugu ıcın net gorebılıyorsun .Kalp atısını duyana kdar alttan bakacağız dedi . Bol şans güzel haberlerini bekliyruz :)

karından hiçbirşey ghorunmuyor evet o yüzden vajinal baktı doktorum ordan rahmı daha yakın oldugu ıcın net gorebılıyorsun .Kalp atısını duyana kdar alttan bakacağız dedi . Bol şans güzel haberlerini bekliyruz :)
Teşekkür ederim canım inşallah 🙈🤷‍♀️

eğer düzenli adet oluyorsanız 2 gün daha bekleyin ve test yapın :) bazen yerleşme kanaması olabiliyormus ama bende olmadı.
Duzenli degil maalesef ama yerleşme kanamasi bu kadar erken mi olur onuda bilmiyorum ilk hamileliğimde olmamisti

Buyuk kizda 19+1=20 20-9=11 tek erkek 😊
Ortanca kizda 22+7=29 29-9=20 cift kiz 😊
Kucuk kizda 23+2=25 25-9=16 cift kiz 😊
Benim hesaba gore en buyuk kizda tutmuyor sadece.

Bunda da kız öyleyse 😊
Merhaba kızlar.
Benim durumum tam kesinleşmediği için biraz sessiz takip ediyorum sizleri.
Kalp atışı duyan arkadaşların da sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı pıtpıtları duymayan bizlere.
Yarın yine haftalık kontrolüm var. Umarım sağlıkla ilerlemiştir ve kalbi duyarız. Benim için de dua eder misiniz ?

Haykeo haberlerle gel inşallah 😊
1 düşükten 5 yıl sonra tekrar hamile kalmıştım ama galiba aranızdan ayrılıyorum. Bebişimin kesesini bugün gördüm doktor saglıklı görünüyor dedi ama 2 saat sonra çıkan kan sonuçları beni çok üzdü İlk beta hcg 2499 çıkmıştı bugün yaptığım 2246 ya düşmüş bunun yanında progestronum 0.3 E düşmüş. Doktorum tlf da bu gebelik gerçekleşmez rahmin bebeği tutamaz dedi , ısrarımla progestron yazdırdım bir umut 😞
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Günaydın herkese 😇
Günaydın 😊
Günaydın arkadaşlar 🌞
Günaydın 😊

Günaydın 😊
ultrason zararlı değil mr da cok zararlı değil tomografi , grafi tarzı şeyler zararlı direk radyasyon yayıyor. Ama onda bile bir kere bilmeden girdiyseniz bi sorun olmaz deniyor. Bende sağlık sektöründe çalışıyorumda bu tür seyleri hep merak edip araştırmıştım :)

Peki şey sorayım bilgimiz vardır belki benim son adet 17 Kasım. Ankilozan spondilit hastasıyım. Ben gebelik beklemediğim ve bilmediğim için 12-19 Aralık arası lodin 300 öf ilacımı kullandım. Bebeğe zararı olmuş mudur? Ya da olacak mıdır çünkü o tarihte muhtemelen bebek yoktu döllenme olmuştu belki ama

Günaydın hanımlar. Bende bugün sağlık ocağına gidip kan verdim hem kan değelreirm hemde beta hcg için. Pazartesi çıkar sonuçlar dedi bakalım ne durumdayız 😊

Buyuk kizda 19+1=20 20-9=11 tek erkek 😊
Ortanca kizda 22+7=29 29-9=20 cift kiz 😊
Kucuk kizda 23+2=25 25-9=16 cift kiz 😊
Benim hesaba gore en buyuk kizda tutmuyor sadece.

Küçük kızda ben 24 yaşındayım ama 😀 oda tutmuyor öyleyse. 9 şubat sat 14 gün yumurtlama ekle zaten doğum tarihim geçmiş oluyor 😊

Back