• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
17 subat ya dogum tarihin doldurmadigin icin oyle hesapladim.

Kizlar bende doktordan ciktim bebek 6+2 gunluk kalp atimi cok azdi 15 gun sonraya cagirdi ama kesem 8 haftalikmis bakalim ne olucak

Kizlar bende doktordan ciktim bebek 6+2 gunluk kalp atimi cok azdi 15 gun sonraya cagirdi ama kesem 8 haftalikmis bakalim ne olucak

Keseniz SAT ile uyumlu mu? SAT'ınız 19'muş bana çelişkili geldi.
Kalp atımı kaçmış söyledi mi?

Dün ben de kontroldeydim, kalbini dinledi. Ne kese ölçüsü, ne bebeğe dair detay, doktorum bu bilgilerin bizi strese sokmaktan başka işe yaramayacağını belirtti ve söylemedi. Sadece hafta ile uyumlu olduğunu söyledi. Bir de kalp atışının 108 olduğunu. İstenen 100 olmasıymış.

Hiç takmayın kafanıza, bizim şu an tek ihtiyacımız stresten uzak durmak.

Bunda da kız öyleyse 😊

Haykeo haberlerle gel inşallah 😊

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Günaydın 😊

Günaydın 😊

Günaydın 😊

Peki şey sorayım bilgimiz vardır belki benim son adet 17 Kasım. Ankilozan spondilit hastasıyım. Ben gebelik beklemediğim ve bilmediğim için 12-19 Aralık arası lodin 300 öf ilacımı kullandım. Bebeğe zararı olmuş mudur? Ya da olacak mıdır çünkü o tarihte muhtemelen bebek yoktu döllenme olmuştu belki ama
bende de ankilozan spondilit var spina bfidam da var aynı zamanda bende gebeliği bilmiyordum grip ilaçları falan içtim ama sordum ebelere dr lara falan daha bebek olusmadı bıle sorun olmaz dediler.

Doktor dedi bebegin olcumi onemli keseyo takip edicez oluyormus boyle oyle dedi.
Ben 3 aralikta hamile kalmi
Keseniz SAT ile uyumlu mu? SAT'ınız 19'muş bana çelişkili geldi.
Kalp atımı kaçmış söyledi mi?

ÂeeeaeEeSEeeeeeEeEsSzzSSŞWA2 de kontroldeydim, kalbini dinledi. Ne kese ölçüsü, ne bebeğe dair detay, doktorum bu bilgilerin bizi strese sokmaktan başka işe yaramayacağını belirtti ve söylemedi. Sadece hafta ile uyumlu olduğunu söyledi. Bir de kalp atışının 108 olduğunu. İstenen 100 olmasıymış.

Hiç takmayın kafanıza, bizim şu an tek ihtiyacımız stresten uzak durmak.
4DSSDssSSSsssee
Önden gidiyor demek ki. Kalp atımı ne kadarmış?
Kalp sesi cok azdi vajinalda istemedim 15 gun sonra gidocem

bende de ankilozan spondilit var spina bfidam da var aynı zamanda bende gebeliği bilmiyordum grip ilaçları falan içtim ama sordum ebelere dr lara falan daha bebek olusmadı bıle sorun olmaz dediler.
Ağrıların ne durumda peki? Sabah tutukluğun var mı? Birde normal doğum yapabilecek miyiz bu hastalıkta. Kafamda deli sorular 🙈😊
erkek cıkıyor zaten erkek hissediyorum keşke sağlıklı ikiz olsa :KK70:

Keşke bende hissedebilsem bir kız bir erkek anlamadım bende 🙈
Ben 3 aralikta hamile kalmi

4DSSDssSSSsssee

Kalp sesi cok azdi vajinalda istemedim 15 gun sonra gidocem
Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende 6+5oldım doktor randevusuna kadar 8+2 olacak.

Ağrıların ne durumda peki? Sabah tutukluğun var mı? Birde normal doğum yapabilecek miyiz bu hastalıkta. Kafamda deli sorular 🙈😊

Keşke bende hissedebilsem bir kız bir erkek anlamadım bende 🙈

Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende 6+5oldım doktor randevusuna kadar 8+2 olacak.
benım seronegatif yani sürekli tutuklugum olmuyo sadece yazdan kışa geçiş doneminde tutuuyorum . Şu an iyiyim fazla ayakta durup hafif ağır birşey(misal 4 kg patates) kaldırırsam sakroilyak eklemimde batmalar başlıyo . Normal doğum ben yapamabilirm ama seni bilemem tabi :D bende spina bfida var cunku .

Back