- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bende doktordan ciktim bebek 6+2 gunluk kalp atimi cok azdi 15 gun sonraya cagirdi ama kesem 8 haftalikmis bakalim ne olucak
Doktor dedi bebegin olcumi onemli keseyo takip edicez oluyormus boyle oyle dedi.Son adet tarihin 19 Kasımmış. Kese nasıl 8 haftalık olabiliyor acaba ?
Canım doktor randevun kactaSon adet tarihin 19 Kasımmış. Kese nasıl 8 haftalık olabiliyor acaba ?
Kizlar bende doktordan ciktim bebek 6+2 gunluk kalp atimi cok azdi 15 gun sonraya cagirdi ama kesem 8 haftalikmis bakalim ne olucak
17 subat ya dogum tarihin doldurmadigin icin oyle hesapladim.
Ama döllenme zamanı bebek olana kadar doldurmuş oluyorum17 subat ya dogum tarihin doldurmadigin icin oyle hesapladim.
Hamile kaldığın yaş, hamile kaldığın ayı toplayıp 9 çıkarıyorsun çift çıkarsa kız tek çıkar ise erkekbu hesaplama nası oluyor bende merak ettim =)
bende de ankilozan spondilit var spina bfidam da var aynı zamanda bende gebeliği bilmiyordum grip ilaçları falan içtim ama sordum ebelere dr lara falan daha bebek olusmadı bıle sorun olmaz dediler.Bunda da kız öyleyse
Haykeo haberlerle gel inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Peki şey sorayım bilgimiz vardır belki benim son adet 17 Kasım. Ankilozan spondilit hastasıyım. Ben gebelik beklemediğim ve bilmediğim için 12-19 Aralık arası lodin 300 öf ilacımı kullandım. Bebeğe zararı olmuş mudur? Ya da olacak mıdır çünkü o tarihte muhtemelen bebek yoktu döllenme olmuştu belki ama
erkek cıkıyor zaten erkek hissediyorum keşke sağlıklı ikiz olsaHamile kaldığın yaş, hamile kaldığın ayı toplayıp 9 çıkarıyorsun çift çıkarsa kız tek çıkar ise erkek
Canım doktor randevun kacta
Ben 3 aralikta hamile kalmiDoktor dedi bebegin olcumi onemli keseyo takip edicez oluyormus boyle oyle dedi.
4DSSDssSSSssseeKeseniz SAT ile uyumlu mu? SAT'ınız 19'muş bana çelişkili geldi.
Kalp atımı kaçmış söyledi mi?
ÂeeeaeEeSEeeeeeEeEsSzzSSŞWA2 de kontroldeydim, kalbini dinledi. Ne kese ölçüsü, ne bebeğe dair detay, doktorum bu bilgilerin bizi strese sokmaktan başka işe yaramayacağını belirtti ve söylemedi. Sadece hafta ile uyumlu olduğunu söyledi. Bir de kalp atışının 108 olduğunu. İstenen 100 olmasıymış.
Hiç takmayın kafanıza, bizim şu an tek ihtiyacımız stresten uzak durmak.
Kalp sesi cok azdi vajinalda istemedim 15 gun sonra gidocemÖnden gidiyor demek ki. Kalp atımı ne kadarmış?
erkek cıkıyor zaten erkek hissediyorum keşke sağlıklı ikiz olsa
Ben 3 aralikta hamile kalmi
4DSSDssSSSsssee
Kalp sesi cok azdi vajinalda istemedim 15 gun sonra gidocem
Ağrıların ne durumda peki? Sabah tutukluğun var mı? Birde normal doğum yapabilecek miyiz bu hastalıkta. Kafamda deli sorularbende de ankilozan spondilit var spina bfidam da var aynı zamanda bende gebeliği bilmiyordum grip ilaçları falan içtim ama sordum ebelere dr lara falan daha bebek olusmadı bıle sorun olmaz dediler.
erkek cıkıyor zaten erkek hissediyorum keşke sağlıklı ikiz olsa
Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende 6+5oldım doktor randevusuna kadar 8+2 olacak.Ben 3 aralikta hamile kalmi
4DSSDssSSSsssee
Kalp sesi cok azdi vajinalda istemedim 15 gun sonra gidocem
Ailede varsa neden olmasınİkiz olsa ne güzel olur
benım seronegatif yani sürekli tutuklugum olmuyo sadece yazdan kışa geçiş doneminde tutuuyorum . Şu an iyiyim fazla ayakta durup hafif ağır birşey(misal 4 kg patates) kaldırırsam sakroilyak eklemimde batmalar başlıyo . Normal doğum ben yapamabilirm ama seni bilemem tabi bende spina bfida var cunku .Ağrıların ne durumda peki? Sabah tutukluğun var mı? Birde normal doğum yapabilecek miyiz bu hastalıkta. Kafamda deli sorular
Keşke bende hissedebilsem bir kız bir erkek anlamadım bende
Hayırlısı olsun canım inşallah. Bende 6+5oldım doktor randevusuna kadar 8+2 olacak.
kaynanamın ıkız kardeslerı var ınsallah olur ya yok dememAilede varsa neden olmasın