• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bugün bat'ıma göre 5. Hafta içerisindeyim doktora gittim bir sürü kan tahlili istedi progesteron 6.1 çıkmış doktora henüz yorumlatamadim sonucları internetten gördüm. Agrım sızım yok hcg ise yükselişte. Gebelikte progesteron normal seviyesi kaç olmalı. Baktiran yâda bilgisi olan var mi
Progesteron oranın cok dusuk cıkmıs canım doktorla gorusmedın mı?en az 11olması gerekıyor gebelıkte

😐 hamile kalmadan önce günde en az 3 litre su içen ben şimdi 0.5 litre olan suyu bilr bitiremiyorum kusmaktan buna çare bulan varsa banada söylesin valla heleki gece şu içsem wcden çıkamıyorum safra kusmaktan 😐 rabbim korur Heralde
Canım senın kusman kacıncı haftasa basladı kactasın suan?

😐 hamile kalmadan önce günde en az 3 litre su içen ben şimdi 0.5 litre olan suyu bilr bitiremiyorum kusmaktan buna çare bulan varsa banada söylesin valla heleki gece şu içsem wcden çıkamıyorum safra kusmaktan 😐 rabbim korur Heralde

Doktor bana basta Premesis kullandiriyordu bulantilari hafifletmek icin. Su ana kadar Allah’a sukur ogurmelerim olsa da istifra etmedim hic. Bakalim bugun degistirdi folik asiti. Belki de bu yuzden ben duzenli icebiliyorum. Gece de tuvalete gitmek gerektigi icin uyuyamiyorum, uyuyamadikca su iciyorum. Boyle de bir dongu.

Progesteron oranın cok dusuk cıkmıs canım doktorla gorusmedın mı?en az 11olması gerekıyor gebelıkte

Evet canım az önce araştırdım bende biraz moralim bozuldu açıkçası. Henüz doktorla görüşemedim. Bende troid haşimato da var. Büyük ihtimalle onun da etkisi olabilir. Endokrinoloji doktoruma durumu anlattim ilac yazdi yarin sabah ac karnina icmem gereken bir hapim var. Düşüklerim oldu daha önceki yıllarda şimdi ise oksapar 0.4 kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Off moralim bozuk :( inşallah düzelir

Canım senın kusman kacıncı haftasa basladı kactasın suan?

5+2 de öyle bir başladıki sağolsun şuan 8+4 şuan ama ilk haftalara göre biraz daha iyiyim yine her yediğimi kusuyorum ama vücut direncim biraz daha iyi yada vücudum bu duruma artık alıştı zofran kullaniyorum bidr ilacsiz yapamıyorum bugün denemek için içmiyim sabah dedim öğlene zor dayandım ictim mecbur senin ne zamandır var

Doktor bana basta Premesis kullandiriyordu bulantilari hafifletmek icin. Su ana kadar Allah’a sukur ogurmelerim olsa da istifra etmedim hic. Bakalim bugun degistirdi folik asiti. Belki de bu yuzden ben duzenli icebiliyorum. Gece de tuvalete gitmek gerektigi icin uyuyamiyorum, uyuyamadikca su iciyorum. Boyle de bir dongu.

Premesis mide bulantısı için mi onu duymadım ilk hafta dramamin kullandım geçmeyince zofran başladım oda hafifletmedi prilam ictim oda fayda etmedi dört tane serum verildi antibiyotikle beraber doktor zofranda başka ilaç veremem en ağırı o dedi onu kullanıyorum oda fayda etmiyor ama en azindan vücut direncim sağlam kalıyor ben çok kustugum için resmen sudan tiksindim inşallah bugünlerde geçecek bakalım sonra inşallah bol bol içerim 😁

Temmuz annelerinde cinsiyet öğrenenler olmuş şimdi şöyle bir göz attım da :))
1 aya bizde öğrenmeye başlayacağız özellikle erkek annelerinin öğrenme şansı daha fazla daha erken belli ettiği için :))
Oğlumda 12+5te ikili test için gittiğimde öğrenmiştim.
Bakalım bunda ne zaman öğreneceğim 🥰
Tek dileğim sağlıklı olması..
hislerim kız diyor ama gerçekten içimden her iki cinsiyetten birine dahi yakınlık yok eşit derecede ikiside.
Her şeye kabulüm 😍

Benim sol gogsum cok agriyor sag tarafda birsey yok. Normalde iki gogsumde siser benim bu sefer sol gogsum sadece sis.

Demek km normal canım benimde sol şiş ve acıyor sağa göre daha fazla.
Neden degistirdin cinsiyeti kizlarin oldugu icin kafan mi karisiyor. Bendede ayni durum varda 😊

Ya ilk erkek geçiyordu ama derinden daha bir ses kız kız diyor ne bileyim belki de 3 kızı var ya dediğin gibi ondan kafam karışıyor. Oğlum olmasını istediğimden herhalde diğer anneler gibi hissedemiyorum. Sanırım sende benim gibi olacaksın. Şunun şurasında 8-9 haftaya çıkar. Ben kız yazdırdım ama inşallah evlat hasreti ile yananlara Rabbim verdikten sonra benimde içimdeki evladımı hayırlı sağlıklı bir erkek evlat eyler. İnşallah sana da hayırlı bir kız evlat verir. Kızlar bambaşka oluyor 😊 Allah iki meyveyi de tattırsın inşallah 😊

Ama şunu da söyleyeyim ben kızlarında hep kustum. Erken dönemde başladı bulantılarım. En büyük belirtin herhalde oydu. Kendi kendimi kandırıyorum işte böyle belki de ama bunda bulantı kusma yok, ayak üşümesi, baş ağrısı var. Ha birde burnum değişti benim biraz büyüdü gibi😊

Valla nr yalan söyleyim Bend e çok dikkat etmiyorum kullanırken o sağlıklıysa her türlü doğacak buna eminim o yüzden sakınmıyorum şahsen 6 ay önce çift keseyle kürtaj oldum aynı anda ablamın iki buçuk yaşındaki çocuğunu kaybettik o yüzden allaha teslim ettim yicek lokmasi varsa kalır benle minik kuşum şuan tek derdim kusmalarim 😣
Canım çok üzüldüm ablan içinde senin içinde ablan bebeğini neden kaybetti özel değilse😔😞

Ama şunu da söyleyeyim ben kızlarında hep kustum. Erken dönemde başladı bulantılarım. En büyük belirtin herhalde oydu. Kendi kendimi kandırıyorum işte böyle belki de ama bunda bulantı kusma yok, ayak üşümesi, baş ağrısı var. Ha birde burnum değişti benim biraz büyüdü gibi😊
Canım benim de bir oğlum var onda burnum büyümüştü ve kusmam yoktu😍 bence oğlan seninki

Premesis mide bulantısı için mi onu duymadım ilk hafta dramamin kullandım geçmeyince zofran başladım oda hafifletmedi prilam ictim oda fayda etmedi dört tane serum verildi antibiyotikle beraber doktor zofranda başka ilaç veremem en ağırı o dedi onu kullanıyorum oda fayda etmiyor ama en azindan vücut direncim sağlam kalıyor ben çok kustugum için resmen sudan tiksindim inşallah bugünlerde geçecek bakalım sonra inşallah bol bol içerim 😁

Premesis zencefilli bir folik asit. O da bulanti ve bas donmesini engelliyormus. Agustos’ta dusuk yaptiktan sonra bende de vertigo oldugu oldugu icin doktorum folik asit takviyesi olarak bunu kullandirdi. Bugun artik Pregnacare’e donus yaptik. İnsallah hemencecik su icmeye baslarsin ☺

5+2 de öyle bir başladıki sağolsun şuan 8+4 şuan ama ilk haftalara göre biraz daha iyiyim yine her yediğimi kusuyorum ama vücut direncim biraz daha iyi yada vücudum bu duruma artık alıştı zofran kullaniyorum bidr ilacsiz yapamıyorum bugün denemek için içmiyim sabah dedim öğlene zor dayandım ictim mecbur senin ne zamandır var
Canım cok gecmıs olsun ben 6+3 hıc olmadı

Benimde oğlumda hiç bulantı kusmam olmadı desem yeri. Ağustos ayında hamileydim ve şort dahi giysem yani kendim üşümesem bile o ayağım ısınmıyordu hiç. Çorapla gezdim bütün Ağustos Eylül boyunca o sıcakta 😀😀

Dur hemen moral bozma ama yarın hemen dr a gıt lekelenmen fln yoksa korkma hıc ıgne oluyorsun korkma kuzum

Canım benim de bir oğlum var onda burnum büyümüştü ve kusmam yoktu😍 bence oğlan seninki

Ay valla umutlandım şimdi. Hiç olmayacak bir hayal gibi geliyor bana. Sonra dönüp diyorum Allah sana beklemediğin düşünmediğin ve onca hastalığın arasında bu mucizeyi verdi neden olmasın. Ama oğlum olursa seni etiketleyeceğim 😊
Benimde oğlumda hiç bulantı kusmam olmadı desem yeri. Ağustos ayında hamileydim ve şort dahi giysem yani kendim üşümesem bile o ayağım ısınmıyordu hiç. Çorapla gezdim bütün Ağustos Eylül boyunca o sıcakta 😀😀

Evet bunları duydum ama insan acaba diyor. Ve benim gibi 3 güzel kızı bulduktan sonra acaba olur mu diyor insan, içinden ufacık bir umut geçecek olsa daha derinden bir ses 3 kızın var buda kız olacak diyor. Hamd olsun Rabbime çok güzel kızlarım var buda kız olsa buda benim parçam ama insan kendinde olmayanı diliyor. Birde etrafta öyle bir baskı var ki inan benden çok merak ediyorlar, ya da insanlarda 3 kızı var ya bu oğlanı arıyor duygusu uyanıyor. Halbuki Allah biliyor zaten ankilozan spondilit hastasıyım, en küçük kızım 5yaşında seneye bire başlayacak, ortanca bu sene bire gidiyor, en büyük olan seneye ortaokula başlayacak bu dönemde yapmazdım. Zaten gelecek planımda bebek fikri yoktu benim. Kızlarımı büyüyecektim. Rabbim hediye verdi bunu ve şimdi ben tevekkül ettim. Sadece diyorum Rabbim verdi ise neden 3kız evladından sonra bir oğlum olması duygusunu tatmayayım ama yanlış anlıyorlar hemen. Neyse baya iç döküş gibi oldu kusura bakma canım 😊

Ay valla umutlandım şimdi. Hiç olmayacak bir hayal gibi geliyor bana. Sonra dönüp diyorum Allah sana beklemediğin düşünmediğin ve onca hastalığın arasında bu mucizeyi verdi neden olmasın. Ama oğlum olursa seni etiketleyeceğim 😊

Evet bunları duydum ama insan acaba diyor. Ve benim gibi 3 güzel kızı bulduktan sonra acaba olur mu diyor insan, içinden ufacık bir umut geçecek olsa daha derinden bir ses 3 kızın var buda kız olacak diyor. Hamd olsun Rabbime çok güzel kızlarım var buda kız olsa buda benim parçam ama insan kendinde olmayanı diliyor. Birde etrafta öyle bir baskı var ki inan benden çok merak ediyorlar, ya da insanlarda 3 kızı var ya bu oğlanı arıyor duygusu uyanıyor. Halbuki Allah biliyor zaten ankilozan spondilit hastasıyım, en küçük kızım 5yaşında seneye bire başlayacak, ortanca bu sene bire gidiyor, en büyük olan seneye ortaokula başlayacak bu dönemde yapmazdım. Zaten gelecek planımda bebek fikri yoktu benim. Kızlarımı büyüyecektim. Rabbim hediye verdi bunu ve şimdi ben tevekkül ettim. Sadece diyorum Rabbim verdi ise neden 3kız evladından sonra bir oğlum olması duygusunu tatmayayım ama yanlış anlıyorlar hemen. Neyse baya iç döküş gibi oldu kusura bakma canım 😊
Yok canım ne kusuru
Bende kendimi bildim bileli kızım olsun istemiştim ama oğlumda hep erkek hissettim
O yüzden erkek olduğunu öğrendiğimde hiç garipsemedim çok çabukta kabullendim.
Oğlumu kaybedince de anladım ki evlat her şekilde evlat ister kız ister erkek olsun.
Canından can daha ötesi yok. Ama dediğin gibi insan kendinde olmayana heves etmeye, istemeye meyilli canım ve bu insani bu duygu çok çok normal.
Herkesin gönlünden geçen olsun inşallah💛

Back