Ay valla umutlandım şimdi. Hiç olmayacak bir hayal gibi geliyor bana. Sonra dönüp diyorum Allah sana beklemediğin düşünmediğin ve onca hastalığın arasında bu mucizeyi verdi neden olmasın. Ama oğlum olursa seni etiketleyeceğim
Evet bunları duydum ama insan acaba diyor. Ve benim gibi 3 güzel kızı bulduktan sonra acaba olur mu diyor insan, içinden ufacık bir umut geçecek olsa daha derinden bir ses 3 kızın var buda kız olacak diyor. Hamd olsun Rabbime çok güzel kızlarım var buda kız olsa buda benim parçam ama insan kendinde olmayanı diliyor. Birde etrafta öyle bir baskı var ki inan benden çok merak ediyorlar, ya da insanlarda 3 kızı var ya bu oğlanı arıyor duygusu uyanıyor. Halbuki Allah biliyor zaten ankilozan spondilit hastasıyım, en küçük kızım 5yaşında seneye bire başlayacak, ortanca bu sene bire gidiyor, en büyük olan seneye ortaokula başlayacak bu dönemde yapmazdım. Zaten gelecek planımda bebek fikri yoktu benim. Kızlarımı büyüyecektim. Rabbim hediye verdi bunu ve şimdi ben tevekkül ettim. Sadece diyorum Rabbim verdi ise neden 3kız evladından sonra bir oğlum olması duygusunu tatmayayım ama yanlış anlıyorlar hemen. Neyse baya iç döküş gibi oldu kusura bakma canım