• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
izmirde olan varmı aranızda .izmirde olanlar hangi doktora gidiyorlar.arkadaşlar burda sorunu olan anne adayları .lütfen kendinizi başka annelerle mukayese edip boşyere canınızı sıkmayın.her hamilelik farklı her anne farklı.doktorunuza danışın rahatsızlığınız varsa.içinizi ferah tutun.
canim bende izmirdeyim ben doktor huseyin ceyberi ye gidiyorum muhtesem bi doktor tavsiye ederim ama özel bi doktoŕ biraz maliyetli ama bebeklerimiz icin deger

Kızlar bugün bat'ıma göre 5. Hafta içerisindeyim doktora gittim bir sürü kan tahlili istedi progesteron 6.1 çıkmış doktora henüz yorumlatamadim sonucları internetten gördüm. Agrım sızım yok hcg ise yükselişte. Gebelikte progesteron normal seviyesi kaç olmalı. Baktiran yâda bilgisi olan var mi
Ben yarın yaptırıcam kan tahlillerinin hepsini,progesteron varsa yazarım canım,kese bakmadınız mı

Ben yarın yaptırıcam kan tahlillerinin hepsini,progesteron varsa yazarım canım,kese bakmadınız mı
Progesteron yapılırsa sonucunu mutlaka bana bildir canım, keseyi de göremedik ya geç döllenme yâda cihazlar eski bilemiyorum vajinal ultrason da bakmadı. Sen gördün mü canım

Kızlar bugün bat'ıma göre 5. Hafta içerisindeyim doktora gittim bir sürü kan tahlili istedi progesteron 6.1 çıkmış doktora henüz yorumlatamadim sonucları internetten gördüm. Agrım sızım yok hcg ise yükselişte. Gebelikte progesteron normal seviyesi kaç olmalı. Baktiran yâda bilgisi olan var mi
Benim progesterona hiç bakılmadı ve istenen tahlillerde de yok. Doktoruma sorucam neden istememiş olabilir ki

Benim progesterona hiç bakılmadı ve istenen tahlillerde de yok. Doktoruma sorucam neden istememiş olabilir ki
Progesteron, döllenmiş yumurtanın büyümesine katkı için rahim dokusunun kaplanmasını sağlar ve gebelik boyunca rahmin korunmasına yardımcı olur. Aslında önemli birşey arkadaşlar doktorların ilk hafta ki gebeliklerde bakması gereken bir kan değeri. Allah korusun düşük nedenine bile yol açabilir

Merhaba arkadaslar bende bugun kontrole gıttım 5+5 cıkıyordu sata göre ama ultrasonda 5+2 göründü, keseyi ve nokta gıbı de bıseyler gördü bos gebelık degıl deıd 10 gun sonraya gün verdı daha onceden de kimyasal gebeliğim oldugu ıcın önlem amaclı progestan verdi simdilik hersey normal 🙏🙏

Kızlar ya bugüne kadar olan göğüs acımam kesildi sabahtan beri hiç yok kasıklarım ağrıyor hafifte midem bulanıyor bnm gibi olan var mu

Kizlar ben de sonunda bebisimi gördüm neredeyse haftasını yakalamış .kalbi de pıt pıt atıyordu.🥰🥰🥰
Gözün Aydın canım sevindim💛
Kızlar ya bugüne kadar olan göğüs acımam kesildi sabahtan beri hiç yok kasıklarım ağrıyor hafifte midem bulanıyor bnm gibi olan var mu
Çok normal canım belirtiler gidecek, değişecek, geri gelecek..
Hamileliği aynı belirtilerle tamamlayamayacağız zaten, daha bir sürü değişik şeyleri deneyimleyeceğiz.

Merhaba hanımlar, Kontrolden geliyorum. Allah’a şükür değerler hafta ile uyumlu, kalp atışı pıt pıt pıt 😍 Doktorun bana tavsiyesini sizinle de paylaşmak istiyorum. Suyu sadece gündüz değil, geceleri gerekirse alarm kurarak kalkıp içmemiz gerekiyor. Bunu bana geçenki gebeliğimde de söylemişti, geceleri uykum kaçtığı için sürekli ićiyorum ben. Şu haftalarda en önemli şey su arkadaşlar. Ben 3,5 litre içiyorum genelde, 4’e bile çıkabilirsin dedi.

Premesis plus olan folik asiti, Pregnacare olarak değişti. İlaveten günde 1 fıs D vitamini (bunu da kullanıyordum).

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah. :anneadayı:

bende aynı durumdayım inan bişey yiyemiyorum ama merak etme bebek bizden besleniyor hiç onu takma kafana bi şekilde biticek 12. haftada kalmıyor diyorlar. bende beslenemiyorum etimek yoğurt ve patates haşlaması yiyiyorum zorluyorum ama olmuyor ne yumurta yiyebiliyorum nede et balık , dayanıcaz artık 12. haftaya kadar ama çalışınca çok zor oluyor.

Bebeği düşünmüyorum o konuda sıkıntım yok 6 ay önce de hamilelik yaşadığım için o günden beri her sabah haşlanmış yumurta pekmez folic asit2 felan hep kullandım depo sağlamdır 🤣 kendim için artık tükendiğimi hissediyorum çünkü ama bugün yemek yapıp yedim gastirite tarhana çorbası iyi geliyormuş salcasiz az yağlı yapıp yedim biraz midem iyi gibi allaha şükür dört gözle 12.haftayı bekliyorum valla allah hepimizi kurtarsın tez zamanda bulantilardan🤗

Bir de, geçen hafta bütün belirtilerim gitti korkuyorum diye yazmıştım ilk. Çok normal, vücut alışıyormuş ve zamanla kaybolup zamanla yenileri de eklenerek ortaya çıkıyormuş. Korkma dedi. (Prof. Dr. Perinatolog)
Geçen Cuma “Boş gebelik bu kese küçük geldi bana” diyen devletteki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın. 1 haftadır kabus gördüm!

Beslenme konusunda ben çok iyiyimdir kendime güveniyorum :) Ekşi şeylerden uzak dur patates püresi pirinç lapası midene pamuk gibi gelecektir bol su iç, armut mesela zor sindirilir kabugu falan baya dokunur o tüketme , midenin dostu iki meyve var ayva ve muz . Ben tarhana çorbasıda içiyorum mideme iyi geliyor ıspanak yaptım dokunmadı . Bolbol ceviz ye .

Hipotroid mi ne o cıktı patates va o şeyler yiyemiyorum ne yazık ki maffediyor midemi muzdan tiksindim tarhanayı bugün denedim iyi geldi ispanakta korkuyorum yemeye bi dönem zehirlenen çok oldu diye bi ara onuda deneyim

progestan fitili kullanıyorum ama 1 gün öncesi aksattım galiba o yüzden geldi.bugünde sıkıntı yaşarsam yarın giderim doktora diye düşünüyorum

Valla nr yalan söyleyim Bend e çok dikkat etmiyorum kullanırken o sağlıklıysa her türlü doğacak buna eminim o yüzden sakınmıyorum şahsen 6 ay önce çift keseyle kürtaj oldum aynı anda ablamın iki buçuk yaşındaki çocuğunu kaybettik o yüzden allaha teslim ettim yicek lokmasi varsa kalır benle minik kuşum şuan tek derdim kusmalarim 😣

Bise olmaz bi kaç güne tekrar başlıyor meraketme sudyen yerine sporcu atleti kullan çok daha rahat ediyorsun

Merhaba hanımlar, Kontrolden geliyorum. Allah’a şükür değerler hafta ile uyumlu, kalp atışı pıt pıt pıt 😍 Doktorun bana tavsiyesini sizinle de paylaşmak istiyorum. Suyu sadece gündüz değil, geceleri gerekirse alarm kurarak kalkıp içmemiz gerekiyor. Bunu bana geçenki gebeliğimde de söylemişti, geceleri uykum kaçtığı için sürekli ićiyorum ben. Şu haftalarda en önemli şey su arkadaşlar. Ben 3,5 litre içiyorum genelde, 4’e bile çıkabilirsin dedi.

Premesis plus olan folik asiti, Pregnacare olarak değişti. İlaveten günde 1 fıs D vitamini (bunu da kullanıyordum).

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah. :anneadayı:

😐 hamile kalmadan önce günde en az 3 litre su içen ben şimdi 0.5 litre olan suyu bilr bitiremiyorum kusmaktan buna çare bulan varsa banada söylesin valla heleki gece şu içsem wcden çıkamıyorum safra kusmaktan 😐 rabbim korur Heralde

Back