Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde normalde hep düşük ama bünye olarak alışkınım düşük tansiyona.Kızlar merhabalar benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı merak ettim.Dünden beri çok fazla baş dönmem var ve bugün dayanamadım aile hekimime gittim 9a 4 çıktı. Baya düşükmüş. Doktorum gelmene gerek yok dinlen bol su iç dedi ama eşimin içi rahat etmedi öğleden sonra doktora gidicez. Şimdi iki gün raporluyum.
Ben birincide öyleydim canım gastritimde vardı serum bile geçirmezdi ama sonra tedavimi olmuştum heralde ondan bir kaç saatde olsa rahat ettirdi serum beni tabi şimdi yine aynıyım bitik durumdayim
Kizlar bugun oldukca endiseliyim.Mide bulantim gecti,goguslerim pek sizlamiyor.Belirtilerim bir anda gecince stres oldum.6+5 te vaginalden kalp atisini gorduk ama duyamadik.Bugun 7+6 yim.Gidemedim is nedeniyle hala.Umarim sorun yoktur.Onceden belirtileri bir anda kaybolanlar vardi.Sonra tekrar belirtiler olustu mu
bol ılık su iç,arada içine bi kaç damla limon sık,ıhlamur iç arada da,çok geçmiş olsun ilerlemesin inşallhGünaydın kızlar. Sanki ben grip oluyorum gibi. Boğazlarım acıyor, kuruyor. İlaçta içemem ne yapsam ki acaba?
inşallah canım,sen keseyi gördün müBenim de 25 kasim ☺ İnsallah hepiniz saglikla kucagimiza aliriz
benimde normalde düşüktür hep geçenlerde öylesine ölçtüm annemlerde,8e 5 çıktı,çok arada baş dönmem oluyor ani hareketlerdeKızlar merhabalar benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı merak ettim.Dünden beri çok fazla baş dönmem var ve bugün dayanamadım aile hekimime gittim 9a 4 çıktı. Baya düşükmüş. Doktorum gelmene gerek yok dinlen bol su iç dedi ama eşimin içi rahat etmedi öğleden sonra doktora gidicez. Şimdi iki gün raporluyum.
sol göğsüm fark atar kesinlikleKızlar birşey soracağım sağ göğsünüz mu büyük sol göğsünüz mü?
Maşllh canımkese boyutunu ölçtü müKızlar doktora gittim Kesemi gördük kalp atışını haftaya kontrolumde duyacakmışız :) Doktora öksürüyorum zararı olurmu dedim bişe olmaz o tutunmak isterse düz duvara bile tutunur dedi :)
jesenizin boyu ne kadar di acaba?Kızlar doktora gittim Kesemi gördük kalp atışını haftaya kontrolumde duyacakmışız :) Doktora öksürüyorum zararı olurmu dedim bişe olmaz o tutunmak isterse düz duvara bile tutunur dedi :)
Gözünaydın ınsallah :)) peki bebek ile ilgili bıseu soyledi mi yolksac falan :))Günaydınnnnnçok şükür kesemizi gördükdevletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mmtahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzımayarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Dediğim gibi 5sn içinde keseyi ölçtü,iyi gözüküyor dedi başka yorum yapmadıözelde olsa incelerdi doktorum kesin,kalbide devlette dinleyip öyle giderim kendi doktorumaGözünaydın ınsallah :)) peki bebek ile ilgili bıseu soyledi mi yolksac falan :))
bol ılık su iç,arada içine bi kaç damla limon sık,ıhlamur iç arada da,çok geçmiş olsun ilerlemesin inşallh
inşallah canım,sen keseyi gördün mü
benimde normalde düşüktür hep geçenlerde öylesine ölçtüm annemlerde,8e 5 çıktı,çok arada baş dönmem oluyor ani hareketlerde
sol göğsüm fark atar kesinlikle
Anladım canımm, benim normalde öyle bir problemim yoktu, o yüzden bu kadar etkiledi heralde. Sağol canımmBenimde normalde hep düşük ama bünye olarak alışkınım düşük tansiyona.
Hamilelikte daha da düşüyor ama beni o kadar etkilemiyor. Son zamanlarda 8-4 çıktığı oluyordu.
Düşük tansiyon iyi canım doktorum düşük olmasına rağmen oh oh çok güzel derdi.
Yüksek tansiyon çok riskli bir durum varsın düşük olsun bu yönden bak ve doktorunu dinle bol bol dinlen, ani hareketlerde bulunma.
N naznaz16 canım o kahkaha emojisi yanlış olmuşbol ılık su iç,arada içine bi kaç damla limon sık,ıhlamur iç arada da,çok geçmiş olsun ilerlemesin inşallh
inşallah canım,sen keseyi gördün mü
benimde normalde düşüktür hep geçenlerde öylesine ölçtüm annemlerde,8e 5 çıktı,çok arada baş dönmem oluyor ani hareketlerde
sol göğsüm fark atar kesinlikle
Hayırlı olsun canımGünaydınnnnnçok şükür kesemizi gördükdevletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mmtahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzımayarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın.kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Felaket durumdayım. Patlayacak gibiler.kızlar günaydın bende göğüs ağrısı vardı zaten ama şu 1 hafta içinde hem ağrı arttı hemde çok büyüdüler canım çok acıyor sizlerde durum nasıl
Tamam canım, değiştirdimiilay canım listede hissettiği kısma erkek yazmıştın ya sen onu kız yap o taraf daha ağır basıyor. Bence kızım olacak
Hayırlı olsun canımKızlar doktora gittim Kesemi gördük kalp atışını haftaya kontrolumde duyacakmışız :) Doktora öksürüyorum zararı olurmu dedim bişe olmaz o tutunmak isterse düz duvara bile tutunur dedi :)
Sol büyükKızlar birşey soracağım sağ göğsünüz mu büyük sol göğsünüz mü?
Neyse sorun yok o zaman haftaya mı cagurdı :))Dediğim gibi 5sn içinde keseyi ölçtü,iyi gözüküyor dedi başka yorum yapmadıözelde olsa incelerdi doktorum kesin,kalbide devlette dinleyip öyle giderim kendi doktoruma
2hafta sonra çağırdı canım,zaman geçmez artık banaNeyse sorun yok o zaman haftaya mı cagurdı :))
merhaba, 6+2 yim dün bende de çok açık kahverengi lekelenmelerim oldu. sizinde aynı durum başınıza geldiği için merak ettim.Pazartesi doktor kontrolüm var ve şiddetli ağrılarım olmadığı için belirtmedim hiçkimseye yardımcı olursanız çok sevinirimBen 5+5 de vajinadan duydum kalp atışını bugünde kahverengi lekelenmem oldu doktora gitmedim inşallah kotu birşey çıkmaz altından
Bende doktora gidecem dört gozle bekliorum ve bende bulantı ilacı isticem gerçekten çok kötüyüm insallah o ilaçlarında bi zararı yoktuebende iki gündür lavabodan çıkamıyorum bulantı için pazartesi doktora söylicem hamilelerin kullandığı bulantı haplarından isticem en kötü çünkü dayanamıyorum
merhaba, 6+2 yim dün bende de çok açık kahverengi lekelenmelerim oldu. sizinde aynı durum başınıza geldiği için merak ettim.Pazartesi doktor kontrolüm var ve şiddetli ağrılarım olmadığı için belirtmedim hiçkimseye yardımcı olursanız çok sevinirim