• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar birşey soracağım sağ göğsünüz mu büyük sol göğsünüz mü?

Kızlar merhabalar🥺 benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı merak ettim.Dünden beri çok fazla baş dönmem var ve bugün dayanamadım aile hekimime gittim 9a 4 çıktı. Baya düşükmüş. Doktorum gelmene gerek yok dinlen bol su iç dedi ama eşimin içi rahat etmedi öğleden sonra doktora gidicez. Şimdi iki gün raporluyum. 🥺
Benimde normalde hep düşük ama bünye olarak alışkınım düşük tansiyona.
Hamilelikte daha da düşüyor ama beni o kadar etkilemiyor. Son zamanlarda 8-4 çıktığı oluyordu.
Düşük tansiyon iyi canım doktorum düşük olmasına rağmen oh oh çok güzel derdi.
Yüksek tansiyon çok riskli bir durum varsın düşük olsun bu yönden bak ve doktorunu dinle bol bol dinlen, ani hareketlerde bulunma.

Ben birincide öyleydim canım gastritimde vardı serum bile geçirmezdi ama sonra tedavimi olmuştum heralde ondan bir kaç saatde olsa rahat ettirdi serum beni tabi şimdi yine aynıyım bitik durumdayim 😔😔

Aynen bendede gastirit var tedaviye başlıcam zaman Hamil e olduğumu ogrendim üstüne bide troid eklendi hamilelikte başladı iyce maffoldum bedenen ruhen bitislerdeyim hiç bebegime odaklanamaz oldum çok yorucu bu süreçler allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar bugun oldukca endiseliyim.Mide bulantim gecti,goguslerim pek sizlamiyor.Belirtilerim bir anda gecince stres oldum.6+5 te vaginalden kalp atisini gorduk ama duyamadik.Bugun 7+6 yim.Gidemedim is nedeniyle hala.Umarim sorun yoktur.Onceden belirtileri bir anda kaybolanlar vardi.Sonra tekrar belirtiler olustu mu

Meraklanma geri geliyorlar bi kaç gün önce banada oldu dedim alla alla bebeğe bişey oldu galiba randevum vardı gayet gümbür gümbür atıyordu kalbi ertesi gün tekrar başladı fazlasıyla

Günaydın kızlar. Sanki ben grip oluyorum gibi. Boğazlarım acıyor, kuruyor. İlaçta içemem ne yapsam ki acaba?
bol ılık su iç,arada içine bi kaç damla limon sık,ıhlamur iç arada da,çok geçmiş olsun ilerlemesin inşallh😆
Benim de 25 kasim ☺ İnsallah hepiniz saglikla kucagimiza aliriz
🙌inşallah canım,sen keseyi gördün mü
Kızlar merhabalar🥺 benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı merak ettim.Dünden beri çok fazla baş dönmem var ve bugün dayanamadım aile hekimime gittim 9a 4 çıktı. Baya düşükmüş. Doktorum gelmene gerek yok dinlen bol su iç dedi ama eşimin içi rahat etmedi öğleden sonra doktora gidicez. Şimdi iki gün raporluyum. 🥺
benimde normalde düşüktür hep geçenlerde öylesine ölçtüm annemlerde,8e 5 çıktı,çok arada baş dönmem oluyor ani hareketlerde
sol göğsüm fark atar kesinlikle:KK53:

Kızlar doktora gittim Kesemi gördük kalp atışını haftaya kontrolumde duyacakmışız :) Doktora öksürüyorum zararı olurmu dedim bişe olmaz o tutunmak isterse düz duvara bile tutunur dedi :)
Maşllh canım🐣kese boyutunu ölçtü mü

Kızlar doktora gittim Kesemi gördük kalp atışını haftaya kontrolumde duyacakmışız :) Doktora öksürüyorum zararı olurmu dedim bişe olmaz o tutunmak isterse düz duvara bile tutunur dedi :)
jesenizin boyu ne kadar di acaba?

Günaydınnnnn💕💕💕çok şükür kesemizi gördük🐣🐣devletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mm:emir_bebek:tahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzıma:deli:yarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
Gözünaydın ınsallah :)) peki bebek ile ilgili bıseu soyledi mi yolksac falan :))

Gözünaydın ınsallah :)) peki bebek ile ilgili bıseu soyledi mi yolksac falan :))
Dediğim gibi 5sn içinde keseyi ölçtü,iyi gözüküyor dedi başka yorum yapmadı:işsiz:özelde olsa incelerdi doktorum kesin,kalbide devlette dinleyip öyle giderim kendi doktoruma

bol ılık su iç,arada içine bi kaç damla limon sık,ıhlamur iç arada da,çok geçmiş olsun ilerlemesin inşallh😆
benimde normalde düşüktür hep geçenlerde öylesine ölçtüm annemlerde,8e 5 çıktı,çok arada baş dönmem oluyor ani hareketlerde

Normalde sağ büyük olur ya benim de sol fark atar. Merak ettim bende mi sorun var acaba diye 😊

Benimde normalde hep düşük ama bünye olarak alışkınım düşük tansiyona.
Hamilelikte daha da düşüyor ama beni o kadar etkilemiyor. Son zamanlarda 8-4 çıktığı oluyordu.
Düşük tansiyon iyi canım doktorum düşük olmasına rağmen oh oh çok güzel derdi.
Yüksek tansiyon çok riskli bir durum varsın düşük olsun bu yönden bak ve doktorunu dinle bol bol dinlen, ani hareketlerde bulunma.
Anladım canımm, benim normalde öyle bir problemim yoktu, o yüzden bu kadar etkiledi heralde. Sağol canımm🙏🏼

N naznaz16 canım o kahkaha emojisi yanlış olmuş🤦🏻‍♀️

Günaydınnnnn💕💕💕çok şükür kesemizi gördük🐣🐣devletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mm:emir_bebek:tahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzıma:deli:yarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
Hayırlı olsun canım💜
kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Çok geçmiş olsun. 😞 Umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
kızlar günaydın bende göğüs ağrısı vardı zaten ama şu 1 hafta içinde hem ağrı arttı hemde çok büyüdüler canım çok acıyor sizlerde durum nasıl
Felaket durumdayım. Patlayacak gibiler.
iilay iilay canım listede hissettiği kısma erkek yazmıştın ya sen onu kız yap o taraf daha ağır basıyor. Bence kızım olacak ❤️
Tamam canım, değiştirdim😊
Hayırlı olsun canım😍
Sol büyük😌

Ben 5+5 de vajinadan duydum kalp atışını bugünde kahverengi lekelenmem oldu doktora gitmedim inşallah kotu birşey çıkmaz altından
merhaba, 6+2 yim dün bende de çok açık kahverengi lekelenmelerim oldu. sizinde aynı durum başınıza geldiği için merak ettim.Pazartesi doktor kontrolüm var ve şiddetli ağrılarım olmadığı için belirtmedim hiçkimseye yardımcı olursanız çok sevinirim 😌😇

bende iki gündür lavabodan çıkamıyorum bulantı için pazartesi doktora söylicem hamilelerin kullandığı bulantı haplarından isticem en kötü çünkü dayanamıyorum
Bende doktora gidecem dört gozle bekliorum ve bende bulantı ilacı isticem gerçekten çok kötüyüm insallah o ilaçlarında bi zararı yoktue

merhaba, 6+2 yim dün bende de çok açık kahverengi lekelenmelerim oldu. sizinde aynı durum başınıza geldiği için merak ettim.Pazartesi doktor kontrolüm var ve şiddetli ağrılarım olmadığı için belirtmedim hiçkimseye yardımcı olursanız çok sevinirim 😌😇

Ertesi gün devam etti bnm doktora gittim serum taktılar progestan iğne yaptı bide fitilini verdi sabah akşam fitil kullanıyorum ihmal etme

Back