• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar nasıl besleniyorsunuz ? Ben hiç bir şekild e yemek yiyemiyorum sadece armut meyve olarak galete felan yiyorum onlarida geri çıkartıyorum zaten sağlıklı beslenme diye bişey kalmadı bende 52 kiloyla basladigim hamilelikte 47 ye düştüm dahada vericem gibi duruyor çok zorlanıyorum 😐 haftaya raporumda bitiyor iş başı yapmam lazım artık nasıl yapicam bilmiyorum

N naznaz16 canım o kahkaha emojisi yanlış olmuş🤦🏻‍♀️

Önemli değil canım ben pek anlamam emojiden zaten😊
Hayırlı olsun canım💜

Çok geçmiş olsun. 😞 Umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

Felaket durumdayım. Patlayacak gibiler.

Tamam canım, değiştirdim😊

Hayırlı olsun canım😍

Sol büyük😌

Demek ki anormal değil 😊
merhaba, 6+2 yim dün bende de çok açık kahverengi lekelenmelerim oldu. sizinde aynı durum başınıza geldiği için merak ettim.Pazartesi doktor kontrolüm var ve şiddetli ağrılarım olmadığı için belirtmedim hiçkimseye yardımcı olursanız çok sevinirim 😌😇

Aynı haftadayız, seninle bende 6+4 ama bende olmadı. Çok şiddetli ağrı ya da kanama olmadıysa dert etme ama dinlen yinede

Kızlar merhabalar🥺 benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı merak ettim.Dünden beri çok fazla baş dönmem var ve bugün dayanamadım aile hekimime gittim 9a 4 çıktı. Baya düşükmüş. Doktorum gelmene gerek yok dinlen bol su iç dedi ama eşimin içi rahat etmedi öğleden sonra doktora gidicez. Şimdi iki gün raporluyum. 🥺
soda iç canım soda yükseltir midene de iyi gelir

Kızlar nasıl besleniyorsunuz ? Ben hiç bir şekild e yemek yiyemiyorum sadece armut meyve olarak galete felan yiyorum onlarida geri çıkartıyorum zaten sağlıklı beslenme diye bişey kalmadı bende 52 kiloyla basladigim hamilelikte 47 ye düştüm dahada vericem gibi duruyor çok zorlanıyorum 😐 haftaya raporumda bitiyor iş başı yapmam lazım artık nasıl yapicam bilmiyorum
bende aynı durumdayım inan bişey yiyemiyorum ama merak etme bebek bizden besleniyor hiç onu takma kafana bi şekilde biticek 12. haftada kalmıyor diyorlar. bende beslenemiyorum etimek yoğurt ve patates haşlaması yiyiyorum zorluyorum ama olmuyor ne yumurta yiyebiliyorum nede et balık , dayanıcaz artık 12. haftaya kadar ama çalışınca çok zor oluyor.

Beslenme konusunda ben çok iyiyimdir kendime güveniyorum :) Ekşi şeylerden uzak dur patates püresi pirinç lapası midene pamuk gibi gelecektir bol su iç, armut mesela zor sindirilir kabugu falan baya dokunur o tüketme , midenin dostu iki meyve var ayva ve muz . Ben tarhana çorbasıda içiyorum mideme iyi geliyor ıspanak yaptım dokunmadı . Bolbol ceviz ye .

Ertesi gün devam etti bnm doktora gittim serum taktılar progestan iğne yaptı bide fitilini verdi sabah akşam fitil kullanıyorum ihmal etme
progestan fitili kullanıyorum ama 1 gün öncesi aksattım galiba o yüzden geldi.bugünde sıkıntı yaşarsam yarın giderim doktora diye düşünüyorum

Ben de 24 ünde 2 li test yaptiracam bilmiyorum fiyat olarak özelde yaptiracam

Evet canım daha önce konusu geçmişti yurt dışında yapilan genetik test.. Hatta bir sıkıntı çıkarsa amniyosenteze öyle karar verdiklerini söyledi benim dr. Ben yaptıracağım...
aslında şöyle birşey var canım .oda %99 sonuç veriyormuş.yani 1 ihtimalde olsa yanılma payı var.ben kürtaj yaptırmayacağım için düşünmedim.bu düşüncemide doktora söyledim.ultrasyonda hareket ederken gördüğüm ağladığım yavruma kıyamıyacağım için.benim hikayemde birde kürtaj var tabi.rahmimde kist çıktı inşallah bebeğimi etkilemez.
Bizim burda belcikada o test nipt test deniliyor ve neredeyse bedava cok az bi miktar oduyoruz 8 euro

Selam hanımlar,

Geçtiğimiz pazar akşamı gıda zehirlenmesi yaşadım, korkunç bir şeymiş Allah kimsenin başına vermesin :( Yalnızca destek amaçlı serum verdiler 2 tüp. Hala tam kendime gelebilmiş değilim..

Bebek bundan etkilenmez dendi, umarım öyledir, yarın doktora gideceğim.

Bu süreci bulantısız geçiren ben bir günde mahvoldum, bu vesile ile sürekli bulantı yaşayanlara sabır ve şifa diliyorum.
Bizim sadık yarimiz haşlanmış patatesmiş meğer :)

Selam hanımlar,

Geçtiğimiz pazar akşamı gıda zehirlenmesi yaşadım, korkunç bir şeymiş Allah kimsenin başına vermesin :KK43: Yalnızca destek amaçlı serum verdiler 2 tüp. Hala tam kendime gelebilmiş değilim..

Bu süreci bulantısız geçiren ben bir günde mahvoldum, bu vesile ile sürekli bulantı yaşayanlara sabır ve şifa diliyorum.

Çok geçmiş olsun.

Selam hanımlar,

Geçtiğimiz pazar akşamı gıda zehirlenmesi yaşadım, korkunç bir şeymiş Allah kimsenin başına vermesin :KK43: Yalnızca destek amaçlı serum verdiler 2 tüp. Hala tam kendime gelebilmiş değilim..

Geçmiş olsun😞

Önemli değil canım ben pek anlamam emojiden zaten😊

Demek ki anormal değil 😊

Aynı haftadayız, seninle bende 6+4 ama bende olmadı. Çok şiddetli ağrı ya da kanama olmadıysa dert etme ama dinlen yinede
şükürler olsun kanamam ya da ağrım yok ama insan panik oluyor...Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻😇

Kızlar halsızlık var mı sızde de
olmaz mı😴hele ki bugün hiç bir iş yapamıyorum,oğlumda hasta
Selam hanımlar,

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar bugün bat'ıma göre 5. Hafta içerisindeyim doktora gittim bir sürü kan tahlili istedi progesteron 6.1 çıkmış doktora henüz yorumlatamadim sonucları internetten gördüm. Agrım sızım yok hcg ise yükselişte. Gebelikte progesteron normal seviyesi kaç olmalı. Baktiran yâda bilgisi olan var mi

Back