• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın, tahliller için aç, tok karın fark etmiyor diye biliyorum. Kan alan hemşireye sorduğumda farketmez demişti. Hayırlısı olsun. :KK45:

Bugün 6+1'im ve akşam randevum var. 1 hafta oldu belirtilerin azalmasının üzerinden. İki gündür göğsümün tam ortasına sanki bıçak saplanıyor gibi. Bir de arada kasıklarım ağrıyorum. Çok heyecanlıyım bugün nasıl geçer bilmiyorum. İnşallah kalbinin pıtırtılarını duyarım ben de. :anne:

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte yenisini nasip eylesin Rabbim. :KK200:
Insallah duyarsın canımmm

kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
😕hayırlısı olsun kuzum,en yakın zamanda tekrar nasip olur inşallah:KK200:
kızlar günaydın bende göğüs ağrısı vardı zaten ama şu 1 hafta içinde hem ağrı arttı hemde çok büyüdüler canım çok acıyor sizlerde durum nasıl
benim çok önce başladı göğüs hassasiyeti,bir de geceleri daha çok oluyor,kol altıma doğru bile hissediyorum
Günaydın, tahliller için aç, tok karın fark etmiyor diye biliyorum. Kan alan hemşireye sorduğumda farketmez demişti. Hayırlısı olsun. :KK45:

Bugün 6+1'im ve akşam randevum var. 1 hafta oldu belirtilerin azalmasının üzerinden. İki gündür göğsümün tam ortasına sanki bıçak saplanıyor gibi. Bir de arada kasıklarım ağrıyorum. Çok heyecanlıyım bugün nasıl geçer bilmiyorum. İnşallah kalbinin pıtırtılarını duyarım ben de. :anne:

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte yenisini nasip eylesin Rabbim. :KK200:
canım doktor sordu aç mısın diye,küçük bi muz yedim dedim sabah 6da,olmaz aç olmalısın dedi,yarın sabah tekrar gidicem:işsiz:
Öğleden sonrada tekrar sonuç için gidecekmişim

Kızlar doktor folicus-plus verdi bana,kullanan var mı daha önce

Insallah duyarsın canımmm

Amin canım, inşallah.

canım doktor sordu aç mısın diye,küçük bi muz yedim dedim sabah 6da,olmaz aç olmalısın dedi,yarın sabah tekrar gidicem:işsiz:
Öğleden sonrada tekrar sonuç için gidecekmişim

Şaşırdım doğrusu. Hayırlısı olsun. Bilmem iyi oldu.
Tahlillerimi aç karna sabahtan vermiştim Allahtan.

Günaydın kızlar. Sanki ben grip oluyorum gibi. Boğazlarım acıyor, kuruyor. İlaçta içemem ne yapsam ki acaba?

Günaydın Kızlar bu gün kontrolum var heyecanla bekliyorum :)
Günaydınnnnn💕💕💕çok şükür kesemizi gördük🐣🐣devletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mm:emir_bebek:tahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzıma:deli:yarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece

Oh oh maşşallah darısı bekleyenlerin başına inşallah 😊
kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Vardır bunda da bir hayır canım. Allah en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

iilay iilay canım listede hissettiği kısma erkek yazmıştın ya sen onu kız yap o taraf daha ağır basıyor. Bence kızım olacak ❤️

Kızlar doktora gittim Kesemi gördük kalp atışını haftaya kontrolumde duyacakmışız :) Doktora öksürüyorum zararı olurmu dedim bişe olmaz o tutunmak isterse düz duvara bile tutunur dedi :)
Gozun aydın canım:)

Kızlar bulantiya dayanamadım gittim serum taktırdım ya inanın şu an nefes aldığımı hissediyorum allahım ne kadar güzel birşeymiş ya insan gerçekten sağlığının kıymetini böyle zamnlarda anlıyor herşeyi yedim o kadar güzel geldiki ama biliyorumki sabah kabus devam edecek 😢😢😢
bende iki gündür lavabodan çıkamıyorum bulantı için pazartesi doktora söylicem hamilelerin kullandığı bulantı haplarından isticem en kötü çünkü dayanamıyorum

Kızlar doktora gittim Kesemi gördük kalp atışını haftaya kontrolumde duyacakmışız :) Doktora öksürüyorum zararı olurmu dedim bişe olmaz o tutunmak isterse düz duvara bile tutunur dedi :)

Hayırlı olsun. :KK45:

Kızlar merhabalar🥺 benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı merak ettim.Dünden beri çok fazla baş dönmem var ve bugün dayanamadım aile hekimime gittim 9a 4 çıktı. Baya düşükmüş. Doktorum gelmene gerek yok dinlen bol su iç dedi ama eşimin içi rahat etmedi öğleden sonra doktora gidicez. Şimdi iki gün raporluyum. 🥺

Gözünaydın 😊
Canım ıhlamur çayı iç sıcak sıcak iyi geliyor çok

O zamann ıhlamur alayım hemen 😊
Kızlar merhabalar🥺 benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı merak ettim.Dünden beri çok fazla baş dönmem var ve bugün dayanamadım aile hekimime gittim 9a 4 çıktı. Baya düşükmüş. Doktorum gelmene gerek yok dinlen bol su iç dedi ama eşimin içi rahat etmedi öğleden sonra doktora gidicez. Şimdi iki gün raporluyum. 🥺

Olur canım normaldir bende daha yok. Hepimizin vücudu farklı tepki veriyor. Ben normalde zaten düşük tansiyonluyum. Senşn değer benim normal değerim. Biraz daha düşse bayılırım herhalde 😊

Back