• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydınnnnn💕💕💕çok şükür kesemizi gördük🐣🐣devletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mm:emir_bebek:tahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzıma:deli:yarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece

Günaydınnnnn💕💕💕çok şükür kesemizi gördük🐣🐣devletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mm:emir_bebek:tahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzıma:deli:yarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
Yaa günaydın bende heycanla beklıyorum :) Sanırım sizinle sat tarihimizde aynı . İnsallah bende milimini falan alırım .

Yaa günaydın bende heycanla beklıyorum :) Sanırım sizinle sat tarihimizde aynı . İnsallah bende milimini falan alırım .
25kasım benim🌸hadi bakalım sendende güzel haberler alırız inş🤲🏻Randevun kaçta canım

kızlar günaydın bende göğüs ağrısı vardı zaten ama şu 1 hafta içinde hem ağrı arttı hemde çok büyüdüler canım çok acıyor sizlerde durum nasıl

kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Cok gecmıs olsun camım en yakın zamandw swglıklı bır gebelık yasamanı dılıyorum sevgıyle kal♥️

Günaydın, tahliller için aç, tok karın fark etmiyor diye biliyorum. Kan alan hemşireye sorduğumda farketmez demişti. Hayırlısı olsun. :KK45:

Insallah canımm ben 6+1de vajınal olarak duydum kalp atısını

Bugün 6+1'im ve akşam randevum var. 1 hafta oldu belirtilerin azalmasının üzerinden. İki gündür göğsümün tam ortasına sanki bıçak saplanıyor gibi. Bir de arada kasıklarım ağrıyorum. Çok heyecanlıyım bugün nasıl geçer bilmiyorum. İnşallah kalbinin pıtırtılarını duyarım ben de. :anne:

kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte yenisini nasip eylesin Rabbim. :KK200:

Back