Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydınnnnnçok şükür kesemizi gördükdevletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mmtahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzımayarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
Günaydınnnnnçok şükür kesemizi gördükdevletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mmtahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzımayarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Bugün 6+1'im ve akşam randevum var. 1 hafta oldu belirtilerin azalmasının üzerinden. İki gündür göğsümün tam ortasına sanki bıçak saplanıyor gibi. Bir de arada kasıklarım ağrıyorum. Çok heyecanlıyım bugün nasıl geçer bilmiyorum. İnşallah kalbinin pıtırtılarını duyarım ben de.