- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarGunaydın kızlar♥
Gunaydın kızlar
günaydınnnngünaydınlar
Gunaydın canım kacıncı haftadasın:)Günaydın Kızlar bu gün kontrolum var heyecanla bekliyorum :)
5+5 :)Gunaydın canım kacıncı haftadasın:)
Keseyı gormusmuysun canım?5+5 :)
Hayır geçen hafta cuma gitmiştim betahcg 1100 lerdeydiKeseyı gormusmuysun canım?
Hadı ınsallah gorursun kuzu:)Hayır geçen hafta cuma gitmiştim betahcg 1100 lerdeydi
inşallah çok heycanlıyım :) belki kalp atışınıda duymus olurumHadı ınsallah gorursun kuzu:)
Hoşgeldinizhayırlı olsun inşallahmerhabalar inşAllah bende 2020 agustos annesi olucamkeseyi gördük darısı inşALLAH kalp atışına
Insallah canımm ben 6+1de vajınal olarak duydum kalp atısınıinşallah çok heycanlıyım :) belki kalp atışınıda duymus olurum
Yaa günaydın bende heycanla beklıyorum :) Sanırım sizinle sat tarihimizde aynı . İnsallah bende milimini falan alırım .Günaydınnnnnçok şükür kesemizi gördükdevletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mmtahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzımayarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
3 haftalikkenmi başladı bulantinben im 7 8 hafta kadar sürdü cnm
25kasım benimhadi bakalım sendende güzel haberler alırız inşRandevun kaçta canımYaa günaydın bende heycanla beklıyorum :) Sanırım sizinle sat tarihimizde aynı . İnsallah bende milimini falan alırım .
Cok gecmıs olsun camım en yakın zamandw swglıklı bır gebelık yasamanı dılıyorum sevgıyle kalkızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Günaydınnnnnçok şükür kesemizi gördükdevletteki dr 5sn baktı sadece ama olsun,iyi dedi 12.8mmtahlil verdi bi sürü ama ben unutup sabah bişey attım ağzımayarın sabaha kaldı tahliller,ekg çekildim sadece
Insallah canımm ben 6+1de vajınal olarak duydum kalp atısını
kızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım malesef dün regl oldum değerim 82 çıktı 1 haftaya sıfırlanır adetle dedi dr benden bu kadar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.