2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Eklentiler

• 4ABD2EB0-91B1-45BC-A971-9B9FE0819424.png
    4ABD2EB0-91B1-45BC-A971-9B9FE0819424.png
    312,3 KB · Görüntüleme: 42
kimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
Bende 2. Bekliyorum 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 2. de daha sakinim galiba misafirlerim var şehir dışından bu sebeple hala Dr gitmedim. Hem gittiğimde keseyim görebileyim diye erteliyorum sanırım 😊 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar. Annelik dünyanın kuşkusuz en güzel duygusu🥰

Kızlar benim kokusuz ara ara sarı Bi akıntım oluyo sizde de varmı Bi bilgsi olan varmı

Insallah herkes sagsaglim bebislerine kavusur❤️❤️❤️ Saglikli olmalari en önemlisi, ve icten icten bebegimin cinsiyetini coooook merak ediyorum:)

kimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
ben 3.çocuğu bekliyorum🙈🐣
biz de 2016 temmuz anneleriyle görüşüyoruz buluşuyoruz etkinlik yapıyoruz :)
yaa çok güzel bizde etkinliker hediyeleşmeler yapıyoruz ara ara😇
Bi arkadaşım daha 8 haftasi var doğuma elikadan 2 tane hastane çıkışı gonderildi organik 😁
muhakkak indireyim bende çok merak ettim☺️
Bende 2014 Aralık ablasıydım😀 Tabi o hesabıma uzun süre girmeyince şifresini, mailini unutmuşum. Evlenince bu hesabı açmıştım diğerine giremeyince.
2019 nisan annelerindeydim sonra ☺ Ben biraz uzak kaldığım için tek arkadaşla Ankara’da buluşabildik. Ama yazın İstanbul’a görüşme ayarlama planım var inşallah nasip olur 🤩 Bende bebeğimi kaybetmeme rağmen hala çoğuyla görüşüyorum. Buradaki arkadaşlıklar bir başka oluyor ❤
bende burda nickimi değiştim öyle devam ediyorum burada biraz aksilikler yaşadık zamanında😅evet ya buradaki arkadaşlıklar bi başka gerçekten💙yalnız 2014ablası nasıl oldunuz🤷🏻‍♀️Anlamadım🙈
kızlar drdan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışları için gidicez inşallah sıkıntısız duyarız
gözünüzaydın inşallh banada nasip olur keseyi görmek,kalp atışlarıda sıkıntısız duyarız inşallh🤲🏻
Selam kızlar nasılsınız?Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah :emir_bebek::anneadayı:
amin inşallh canım,çok şükür🤲🏻mide yanmam var şuanda ve kasıklarım ağrıdı hep ayakta olduğum bi gündü🤦🏻‍♀️

ben 3.çocuğu bekliyorum🙈🐣
yaa çok güzel bizde etkinliker hediyeleşmeler yapıyoruz ara ara😇
muhakkak indireyim bende çok merak ettim☺
bende burda nickimi değiştim öyle devam ediyorum burada biraz aksilikler yaşadık zamanında😅evet ya buradaki arkadaşlıklar bi başka gerçekten💙yalnız 2014ablası nasıl oldunuz🤷🏻‍♀️Anlamadım🙈
gözünüzaydın inşallh banada nasip olur keseyi görmek,kalp atışlarıda sıkıntısız duyarız inşallh🤲🏻
amin inşallh canım,çok şükür🤲🏻mide yanmam var şuanda ve kasıklarım ağrıdı hep ayakta olduğum bi gündü🤦🏻‍♀️
Benimde dün ağrım çoktu bide 2gün mide bulantım olmadı korktum bişey mi oldu diye,bugün çok az var bulantım Var ,zor geçiyor bu hamilelik inşallah minik benimle kalır du edin 🥰

X