- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
App Store da var canım ben indirebildimAppstore da yok sanırım yükleyen var mı appstoredan
Benkimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
Yaaa cok sevındımmm:)kızlar drdan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışları için gidicez inşallah sıkıntısız duyarız
Bende 2. Bekliyorum 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 2. de daha sakinim galiba misafirlerim var şehir dışından bu sebeple hala Dr gitmedim. Hem gittiğimde keseyim görebileyim diye erteliyorum sanırım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar. Annelik dünyanın kuşkusuz en güzel duygusukimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
Var canım akıntı devamlı oluyor bendedeKızlar benim kokusuz ara ara sarı Bi akıntım oluyo sizde de varmı Bi bilgsi olan varmı
Ya bende bu hafta başladı tedirgin oldum doktoru da sürekli aramak istemiyorumVar canım akıntı devamlı oluyor bendede
Akjntı hamılelık boyunca normal benım arkadasım gunde 5kez camasır degıstıyordum dıyoYa bende bu hafta başladı tedirgin oldum doktoru da sürekli aramak istemiyorum
Bende de oluyor. Normaldir, hormanlardandir.Kızlar benim kokusuz ara ara sarı Bi akıntım oluyo sizde de varmı Bi bilgsi olan varmı
Aynıyız ozman iyi ya rahatladımAkjntı hamılelık boyunca normal benım arkadasım gunde 5kez camasır degıstıyordum dıyo
İnşallah haftaya hepimiz güzel haberler veririz ben de pazartesi kalp atışı için gidicem 6+4 olucamkızlar drdan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışları için gidicez inşallah sıkıntısız duyarız
Bende de var canım bu hafta daha yoğun normal olduğunu düşünüyorum ama cuma gittiğimde doktoruma danışacağım seni de bilgilendiririmAynıyız ozman iyi ya rahatladım
Çok mutlu olurumBende de var canım bu hafta daha yoğun normal olduğunu düşünüyorum ama cuma gittiğimde doktoruma danışacağım seni de bilgilendiririm
ben 3.çocuğu bekliyorumkimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
yaa çok güzel bizde etkinliker hediyeleşmeler yapıyoruz ara arabiz de 2016 temmuz anneleriyle görüşüyoruz buluşuyoruz etkinlik yapıyoruz :)
muhakkak indireyim bende çok merak ettimBi arkadaşım daha 8 haftasi var doğuma elikadan 2 tane hastane çıkışı gonderildi organik
bende burda nickimi değiştim öyle devam ediyorum burada biraz aksilikler yaşadık zamanındaevet ya buradaki arkadaşlıklar bi başka gerçektenyalnız 2014ablası nasıl oldunuzAnlamadımBende 2014 Aralık ablasıydım Tabi o hesabıma uzun süre girmeyince şifresini, mailini unutmuşum. Evlenince bu hesabı açmıştım diğerine giremeyince.
2019 nisan annelerindeydim sonra ☺ Ben biraz uzak kaldığım için tek arkadaşla Ankara’da buluşabildik. Ama yazın İstanbul’a görüşme ayarlama planım var inşallah nasip olur Bende bebeğimi kaybetmeme rağmen hala çoğuyla görüşüyorum. Buradaki arkadaşlıklar bir başka oluyor ❤
gözünüzaydın inşallh banada nasip olur keseyi görmek,kalp atışlarıda sıkıntısız duyarız inşallhkızlar drdan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışları için gidicez inşallah sıkıntısız duyarız
amin inşallh canım,çok şükürmide yanmam var şuanda ve kasıklarım ağrıdı hep ayakta olduğum bi gündüSelam kızlar nasılsınız?Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah
Benimde akıntım çok çok az varBende bu yüzden tedirginimÇok mutlu olurum
Ay gözünüzaydın maşallhEki Görüntüle 2568687 Tbizimkisi altı haftalık olmuş 10 sonra allah nasipederse kalp atışını duymaya gidicez
Benimde dün ağrım çoktu bide 2gün mide bulantım olmadı korktum bişey mi oldu diye,bugün çok az var bulantım Var ,zor geçiyor bu hamilelik inşallah minik benimle kalır du edinben 3.çocuğu bekliyorum
yaa çok güzel bizde etkinliker hediyeleşmeler yapıyoruz ara ara
muhakkak indireyim bende çok merak ettim☺
bende burda nickimi değiştim öyle devam ediyorum burada biraz aksilikler yaşadık zamanındaevet ya buradaki arkadaşlıklar bi başka gerçektenyalnız 2014ablası nasıl oldunuzAnlamadım
gözünüzaydın inşallh banada nasip olur keseyi görmek,kalp atışlarıda sıkıntısız duyarız inşallh
amin inşallh canım,çok şükürmide yanmam var şuanda ve kasıklarım ağrıdı hep ayakta olduğum bi gündü