2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar yaa gece uykusuzlugu bende hala devam ediyor. 😑 3e 4e kadar uyuyamiyorum. Sonra tam uykuya dalacakken de bir şey oluyor sıçrıyorum. Dün mesela bir kurt bana doğru koşuyordu sıçrayıp uyandım. Çok sinir bozucu. Yıllardır uykuda sıçrama yaşamıyordum. Galiba hormonlar uykuya da karışıyor. 🙄

Sprout, happy mom, hamilelik+, elika dr banu ciftci
Ozellile hamilelik+ve elika cok guzel icerik cok geniş hafta hafta bebek gelişimi ve beslenme hamilelikle ilgili hersey ikisi de cok guzel elikada puan topluyosunuz hediye gonderiyolar 😃

Bende ikisini kullanıyorum 🤩
Ne güzel🥳burayıda yıllardır kullanıyorum,2014 haziran annelerindeydim ay ne günlerdi hala görüşüyoruz hatta İstanbulda buluştuk☺️Sonrasında 2019ekim annelerini açtım ancak o bebeğimi kaybettim:KK43:şimdi buradayım inşallh her şey çok güzel ilerleyecek🤲🏻

Ozellile hamilelik+ve elika cok guzel icerik cok geniş hafta hafta bebek gelişimi ve beslenme hamilelikle ilgili hersey ikisi de cok guzel elikada puan topluyosunuz hediye gonderiyolar 😃
Ahahaa çok iyiymiş elikayı duymamıştım🤭onuda indireyim happymomda da aynı nickleyim ben😌

Ne güzel🥳burayıda yıllardır kullanıyorum,2014 haziran annelerindeydim ay ne günlerdi hala görüşüyoruz hatta İstanbulda buluştuk☺Sonrasında 2019ekim annelerini açtım ancak o bebeğimi kaybettim:KK43:şimdi buradayım inşallh her şey çok güzel ilerleyecek🤲🏻

biz de 2016 temmuz anneleriyle görüşüyoruz buluşuyoruz etkinlik yapıyoruz :)

Canım ben elikayı bulamıyorum o kadar aradım uygulamarda çıkmıyor acaba telefondan mı kaynaklı

Ne güzel🥳burayıda yıllardır kullanıyorum,2014 haziran annelerindeydim ay ne günlerdi hala görüşüyoruz hatta İstanbulda buluştuk☺Sonrasında 2019ekim annelerini açtım ancak o bebeğimi kaybettim:KK43:şimdi buradayım inşallh her şey çok güzel ilerleyecek🤲🏻
Bende 2014 Aralık ablasıydım😀 Tabi o hesabıma uzun süre girmeyince şifresini, mailini unutmuşum. Evlenince bu hesabı açmıştım diğerine giremeyince.
2019 nisan annelerindeydim sonra ☺️ Ben biraz uzak kaldığım için tek arkadaşla Ankara’da buluşabildik. Ama yazın İstanbul’a görüşme ayarlama planım var inşallah nasip olur 🤩 Bende bebeğimi kaybetmeme rağmen hala çoğuyla görüşüyorum. Buradaki arkadaşlıklar bir başka oluyor ❤️

Bend e 2 haftadır yatıyorum bu gidişle kalkamicam gibi zaten insanlar normal hayatlarına nasıl devam ediyor anlamıyorum bendemi sorun var diye düşünmeye başladım resmen 😐 inşallah olmaz ya ben üç tane çocuk istiyordum bunu görünce ilk ve son olarak kalcak heralde 😂
benimde hafif hafif başladı yaaa cidden çok korkuyorum. Bende ilk gebelikte aynı senin gibi düşündüm ama bak unutuldu yenisi yapıldı yine kendini hatırlattı :kızgın:
Ben de öyleyim sabun kokusu elini yıkarken rahatsiz eder mi insani öğüre ögüre

Bende 2014 Aralık ablasıydım😀 Tabi o hesabıma uzun süre girmeyince şifresini, mailini unutmuşum. Evlenince bu hesabı açmıştım diğerine giremeyince.
2019 nisan annelerindeydim sonra ☺ Ben biraz uzak kaldığım için tek arkadaşla Ankara’da buluşabildik. Ama yazın İstanbul’a görüşme ayarlama planım var inşallah nasip olur 🤩 Bende bebeğimi kaybetmeme rağmen hala çoğuyla görüşüyorum. Buradaki arkadaşlıklar bir başka oluyor ❤
bende 2015 mayıs annesiyim aynen dediğiniz gibi hala görüşüyorum hepsiyle inşallah yine aynı şekilde güzel dostluklar kurarız

Canım ben elikayı bulamıyorum o kadar aradım uygulamarda çıkmıyor acaba telefondan mı kaynaklı
Google playda cikiyo canim
Screenshot_20191224_154054_com.android.vending.jpg

X