- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Hemde nasıl kuzummm cok guzeldı yaGözün aydın canım keseyi görmek bile nasıl duygulandırıyor dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasıl kuzummm cok guzeldı yaGözün aydın canım keseyi görmek bile nasıl duygulandırıyor dimi
Bende ikisini kullanıyorumBende ondan takip ettim öncekini bayılıyorum Banu Çiftçiye,henüz keseyi bile görmediğim için indirmedim daha ama indireyim yahappymomda takip ediyorum bir de
Ne güzelburayıda yıllardır kullanıyorum,2014 haziran annelerindeydim ay ne günlerdi hala görüşüyoruz hatta İstanbulda buluştukSonrasında 2019ekim annelerini açtım ancak o bebeğimi kaybettimşimdi buradayım inşallh her şey çok güzel ilerleyecekBende ikisini kullanıyorum
Ahahaa çok iyiymiş elikayı duymamıştımonuda indireyim happymomda da aynı nickleyim benSprout, happy mom, hamilelik+, elika dr banu ciftci
Ozellile hamilelik+ve elika cok guzel icerik cok geniş hafta hafta bebek gelişimi ve beslenme hamilelikle ilgili hersey ikisi de cok guzel elikada puan topluyosunuz hediye gonderiyolar
Ne güzelburayıda yıllardır kullanıyorum,2014 haziran annelerindeydim ay ne günlerdi hala görüşüyoruz hatta İstanbulda buluştuk☺Sonrasında 2019ekim annelerini açtım ancak o bebeğimi kaybettimşimdi buradayım inşallh her şey çok güzel ilerleyecek
Bi arkadaşım daha 8 haftasi var doğuma elikadan 2 tane hastane çıkışı gonderildi organikAhahaa çok iyiymiş elikayı duymamıştımonuda indireyim happymomda da aynı nickleyim ben
Canım ben elikayı bulamıyorum o kadar aradım uygulamarda çıkmıyor acaba telefondan mı kaynaklıSprout, happy mom, hamilelik+, elika dr banu ciftci
Ozellile hamilelik+ve elika cok guzel icerik cok geniş hafta hafta bebek gelişimi ve beslenme hamilelikle ilgili hersey ikisi de cok guzel elikada puan topluyosunuz hediye gonderiyolar
Bende 2014 Aralık ablasıydım Tabi o hesabıma uzun süre girmeyince şifresini, mailini unutmuşum. Evlenince bu hesabı açmıştım diğerine giremeyince.Ne güzelburayıda yıllardır kullanıyorum,2014 haziran annelerindeydim ay ne günlerdi hala görüşüyoruz hatta İstanbulda buluştuk☺Sonrasında 2019ekim annelerini açtım ancak o bebeğimi kaybettimşimdi buradayım inşallh her şey çok güzel ilerleyecek
Bend e 2 haftadır yatıyorum bu gidişle kalkamicam gibi zaten insanlar normal hayatlarına nasıl devam ediyor anlamıyorum bendemi sorun var diye düşünmeye başladım resmen inşallah olmaz ya ben üç tane çocuk istiyordum bunu görünce ilk ve son olarak kalcak heralde
benimde hafif hafif başladı yaaa cidden çok korkuyorum. Bende ilk gebelikte aynı senin gibi düşündüm ama bak unutuldu yenisi yapıldı yine kendini hatırlattı
Ben de öyleyim sabun kokusu elini yıkarken rahatsiz eder mi insani öğüre ögüre
bennkimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)
bende 2015 mayıs annesiyim aynen dediğiniz gibi hala görüşüyorum hepsiyle inşallah yine aynı şekilde güzel dostluklar kurarızBende 2014 Aralık ablasıydım Tabi o hesabıma uzun süre girmeyince şifresini, mailini unutmuşum. Evlenince bu hesabı açmıştım diğerine giremeyince.
2019 nisan annelerindeydim sonra ☺ Ben biraz uzak kaldığım için tek arkadaşla Ankara’da buluşabildik. Ama yazın İstanbul’a görüşme ayarlama planım var inşallah nasip olur Bende bebeğimi kaybetmeme rağmen hala çoğuyla görüşüyorum. Buradaki arkadaşlıklar bir başka oluyor ❤
Google playda cikiyo canimCanım ben elikayı bulamıyorum o kadar aradım uygulamarda çıkmıyor acaba telefondan mı kaynaklı
Appstore da yok sanırım yükleyen var mı appstoredanGoogle playda cikiyo canim Eki Görüntüle 2568594
İnşallah canım gözün aydın. Kalp atışını bekleyenler olarak sayımız artıyorkızlar drdan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışları için gidicez inşallah sıkıntısız duyarız
Him benimki huawei telefonum ondan olabilir canimAppstore da yok sanırım yükleyen var mı appstoredan
Beeenkimler ikinci çocuğunu bekliyor acaba :)