- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.762
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım keseyi görmek bile nasıl duygulandırıyor dimiKızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya kalp atısı ıcın gıdıcez:)
maşallh canımdarısı benim başıma henüz çok minik bekliyorum biraz daha,betanız kaçtı acaba ya kaç haftalık oldunuzKızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya kalp atısı ıcın gıdıcez:)
maşallah kese için mi gitmiştiniz,sizinde hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar. rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ben de doktordan geldim şimdi. 5 haftayı doldurmuşuz çok şükür. nasipse ağustos annesi olacağız.
Lütfen korkularınıza yer vermeyin hayatınızda evet elinizde değildir biliyorum ama olacağa çare yokken kaygılanmak yalnızca sizi üzermeleğinizi düşünün dua edinBana hic zaman gecmek bilmiyor. Hep endiseliyim, hep korkuyorum... Korkudan cok mutsuz hissediyorum kendimi.
Hangi app bu?
Dr. Banu ÇiftçiHangi app bu?
Bu app da güzel. sprout da çok harika bi uygulama. 3 boyutlu gösteriyor bayılıyorum
Bu hangi uygulama?
Cevap verilmişDr. Banu Çiftçi
Kaç haftalikti canım bebisin :) hayırlı olsun bu aradaKızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya kalp atısı ıcın gıdıcez:)
Bende ondan takip ettim öncekini bayılıyorum Banu Çiftçiye,henüz keseyi bile görmediğim için indirmedim daha ama indireyim yahappymomda takip ediyorum bir deDr. Banu Çiftçi
Kuzum 5haftalıj dedı her pazartesı yenı haftaya gırıyorsun dedıKaç haftalikti canım bebisin :) hayırlı olsun bu arada
Gozler dolu dolu:)Gözün aydın canım keseyi görmek bile nasıl duygulandırıyor dimi
Canım 5haftalıj en son gecen salı 289dumaşallh canımdarısı benim başıma henüz çok minik bekliyorum biraz daha,betanız kaçtı acaba ya kaç haftalık oldunuz
maşallah kese için mi gitmiştiniz,sizinde hayırlı olsun
Lütfen korkularınıza yer vermeyin hayatınızda evet elinizde değildir biliyorum ama olacağa çare yokken kaygılanmak yalnızca sizi üzermeleğinizi düşünün dua edin
Cokkk tesekkur ederımHadi gözün aydın. ❤
Bende kese için haftaya pazartesi ya da salı giderim,inşallah her şey yolundadırCanım 5haftalıj en son gecen salı 289du
Insallah kuzummm hersey cok guzwl olcak ınsallahBende kese için haftaya pazartesi ya da salı giderim,inşallah her şey yolundadır
Kalp atışini duyarsın insallah canim:)Kuzum 5haftalıj dedı her pazartesı yenı haftaya gırıyorsun dedı
Insallah canımmmKalp atışini duyarsın insallah canim:)