2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah razı olsun canım ,inşallah 2 ocakta randevum var o zamana kadar güzdl büyüsün.benim kesenin yanlarında hematom var hamileliğin başından düşük olucak diyorlar kanamam çox fazla olduğuda oluyor ama Rabbime emanet ettim ☺
inşallh atlatırsın canım,bebişinde toparlanır bayaca büyür o zamana kadar,Allaha emanetler🌸
Maşallah 🧿 sen büyütmüşsün yahu çocukları😂
aynen şükür bugünlere,şimdi sil baştan bakalım😊
Bugun doktor randevum vardi.6+5'im.Biraz nazli olacak minisim sanirim.Kalp atislarini duyamadik.Vaginal bakti,ancak yine duyamadik.Doktor gosterdi kimil kimil atan kalbini.Resmen mucize.Yarim cm ama kalp atisi izleniyor.Bir sorun yok.7-10 gun sonra yine gel dinleyelim dedi.Yine bir bekleyis
gözünüz aydın ne güzel görmüşsünüz işte😻dinşemekte nasip olur inşallh
Gunaydınnn tatlış anneler♥
günaydın🙋🏻‍♀️

Canım benim oğlum 16 aylık ben 7 haftalık hamileyim şuan sata göre öğrendiğimden beri emziriyorum dr tadı bozulur 3 4 aya dedi ama ben o bırakana kadar emzirmeyi düşünüyorum
Ben de bırakmak istemiyorum, ek gıdamız pek yok cünkü. Benim dr da aynı seyi söyledi pek emzirme taraftarı degil gibiydi. Başka drlar da devam edilmeli diyormuş.. bakalım kızım ne karar verecek:anne:

Kızlar günaydın 😔 bugün doktora geldim kese falan görünmedi 15 gün sonraya çağırdı adetim 8 gün gecikmişti

Cumartesi 125 ti kan istedi sonuçlarını bekliyorm ama iş yerine gitmek sorunda olduğum için eşin alcak gebelk rutinleri istedi bunun içinde betaya da bakıyorlar değil mi , sağ yumurtalığımda da kist oluşmuş 37 mm
Cumartesı 125se ıkı katını varsayarsak pazartesı 250 carsamba yanı bugun 500oluypr kese gorunmesı ıcın en az 1500 2000olması gerekıyor bosuna panık yapma yanı kuzum gayet normal:)

Kızlar günaydın 😔 bugün doktora geldim kese falan görünmedi 15 gün sonraya çağırdı adetim 8 gün gecikmişti
Daha çok yeni canım görülmeyebilir kötü düşünme. Benim beta 10binlerdeyken bile doktor göremedi keseyi.özele gittim oradaki doktor gördü.

Nedense çok üzüldüm eşim benden daha çok üzüldü 😔 inşallah sağlıklıdır şu an bişey diyemem dış gebelikte olabilir kontrolde olalım dedi

Nedense çok üzüldüm eşim benden daha çok üzüldü 😔 inşallah sağlıklıdır şu an bişey diyemem dış gebelikte olabilir kontrolde olalım dedi
Neden bole bı kanıya vardınız cumartesı 125ken zaten gorunmesı ımkansız bıseydı bugun

Çok çok iyi anlıyorum seni canım. Ben 5 haftalık hamileyken doktor keseyi göremeyip dış gebelik muhtemelen dedi çok rahat Bi şekilde. Mahfolduk eşimle kan ter içinde kaldık tir tir titredik özele gidip keseyi görene kadar öldük resmen. O yüzden hiç canını sıkma senin ki daha cok minnoş görülmeyebilir

Çok çok iyi anlıyorum seni canım. Ben 5 haftalık hamileyken doktor keseyi göremeyip dış gebelik muhtemelen dedi çok rahat Bi şekilde. Mahfolduk eşimle kan ter içinde kaldık tir tir titredik özele gidip keseyi görene kadar öldük resmen.
Ama onun suan 5hafta degıl kı cumartesı 125dı dıyor deger yanı gorunse mucıze olurdu :)

Ben ilk gebelık testi yaptırdığımda 826 falandı. Ozaman doktor bana suan da kese görulmez muhtemelen 3-4 gün sonra görülür demişti. Bakmamıştı yani karnıma beta düşük daha diye. Bu doktor neden bakmış ki durduk yere panik yaptırıyor

X