2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Göbek Çıkana kadar bir sakıncası yok. Hatta çıktıktan sonra bile yok; vücut kendini öyle güzel ayarlayan bir mekanizma ki zaten içdügüsel olarak belli bir zaman sonra yatamıyorsun.
16. Haftaya kadar yatmıştım ben.. Sonradan sağ-sol dönüşümlü yatmaya alışıyor insan.
Ayyy ben atıyım kendımı de bu gece rahat rahat uyuyayım bari.

Herkese Günaydın 🤗
Bende yeni öğrenenlerdenim. 3 gün önce 4+1 ken vajinalde doktor minicik keseyi gördü. Bu hafta tekrar gidicem inşallah büyümüştür kesem. Ben çok gerginim kızlar. İlk gebeliğim daha ama çok endişeliyim ya sağlıksızsa ya kalbi atmazsa diye. Sevincimi bile yaşayamıyorum 😔
Canım herşey olacağına varacak bu stresin bi yararı yok sana. Bu endişeler normal ama Kötü düşünme yani düşüncelerin sevincinin mutluluğunun önüne geçmesin.. Olumlama yaparak olumluyu çağırdığımıza inanıyorum ben. İlk gebeliğimde ilk birkaç gün bende öyle düşünmüştüm çok endişeliydim sonrasında 9 ayın bu şekilde geçmeyeceğini, olumlama yapmam gerektiğini düşünerek bir son vermiştim. Ama benim sebebim şuydu, araya kurban bayramı girdiği için keseyi dahi göremeden beklemek durumunda kalmıştım. Ama bak sen keseyi de görmüşsün🥳
Ayyy ben atıyım kendımı de bu gece rahat rahat uyuyayım bari.
Sırt üstü yatmayı bile özlüyor insan iyi değerlendir canım🤭

Hayırlı olsun kese çok erken görülmüş😻ben henüz doktora gitmedim,betahcg kaçtı acaba,lütfen kendinizi üzmeyin aynen bende endişeliyim ama sonra diyorum ki zaten sağlıklı değilse durmaz,sağlıklı melekler bir şekilde bir şey olmadan gelişip büyüyor ve doğuyor inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınız💕2evladım var benim,1tane de kaybım var 10haftalık kalbi durdu 1tane de kimyasalım var ve tekrar hamileyim🙈hayırlısı diyorum bekliyorum🤲🏻
Çok teşekkürler yorumunuz için 🤗 bende beklemiyodum keseyi görmesini bir önceki gün bat günü betahch 670 di doktor bakalım belki görürüz dedi 1.5mm gördü. Kan pıhtılaşma sorunum olduğu için acele ettim biraz hemen iğneye başladık bakalım. İnşallah herşey güzel olur isteyen herkes yavrusuna kavuşur inşallah 😍

Selam çalışangiller nasılsınız ben hiç iyi değilim uykulu halim ara ara gelen midem bulantım ve işlerin üst üste gelmesi :işsiz::işsiz::işsiz:

Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 6 haftalık hamileyim. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz kısmetse. Bu güne kadar şükür ters giden birşey olmadı ama çalışan bir kadınım ve her gün işe git gel
en az
2 saat yolum var. Sabahları servisle gidiyorum ve çok geriliyorum çünkü şoför bozuk yollardan çukurlardan çok sert geçiyor ve sürekli sarsıntı halindeyim bu beni çok korkutuyor. Doktor yol sorun değil dedi ama bu sarsıntıyı sormadım hiç. Benle aynı düşünenler var mı, sizce zarar verir mi bebeğe? :-(

İnşallah ne kadar zor ve sabredilmesi imkansız olsa da geçiyor. Allah sağlıkla sınamasın. Güzel yüzünü görünce çekilen doğum sancısı bile uçup gidiyor insanın aklından. Sabret

Elimden geldiğince sabrediyorum valla bugün gece kusmaktan uyuyamadım haplarda etki etmiyor ne yapcam bilmiyorum daha bir aydan fazla var 😐

olur olur,ben 3.ye hamilyim,2.yi bile hemen karar verememişken ama baya yaş farkı var benim çocukarın arasında,şimdilik iyiyim bulantı başlamadı sadece ağzımın içi aşırı tuhaf
hoşbuldum☺Oğlum ve kızım doktorların dediği tarihte doğdu inşallah minikte zamanında doğar😻profil fotosundaki evet benim evimdeki kedimdi sokaktan aldık hastaydı malesef kaybettik onu😔sokak kedilerine bakıyorum şuanda da,evimin arkasında takılıyolar soğuk havalarda kuruluk var oraya giriyorlar,artık evde bakamıyorum kedi köpek tüyü alerjisi çıktı zorlanıyorum ama nerde sokak hayvanı görsem ilgileniyorum çok seviyorum😻😻

Ilık su için bol bol,merak etmeyin öksürmekten değildir ağrı,bol bol dinlenin bişey olmaz Allhın izniyle🌸sağa sola dönünce bile giriyor arada o kas ağrısı

Bulantılarım geçsin bebeğinde sağlıkla doğsun başka bi isteğim yok valla

Çok teşekkürler yorumunuz için 🤗 bende beklemiyodum keseyi görmesini bir önceki gün bat günü betahch 670 di doktor bakalım belki görürüz dedi 1.5mm gördü. Kan pıhtılaşma sorunum olduğu için acele ettim biraz hemen iğneye başladık bakalım. İnşallah herşey güzel olur isteyen herkes yavrusuna kavuşur inşallah 😍

bende de kan pıhtılaşması sorunu var iğne yapıyorum hibor kullanıyorum dün bat günümdü yarın başlicam iğneye değer katlıyor mu göreyim de.

Selam çalışangiller nasılsınız ben hiç iyi değilim uykulu halim ara ara gelen midem bulantım ve işlerin üst üste gelmesi :işsiz::işsiz::işsiz:
Ben markette çalışıyorum rahatım istediğim zaman oturtabiliyorum, müdürler anlayışlı fakaat ekmek kokusundan 😔 Allah günah yazmasın öyle ağır kokuyor ki o taze ekmekler müşteriyi bırakıp öğüresim geliyor. Çok zorlanıyorum çoook. Evde de yiyemiyorum artık ekmek. 🥺
Başınız sağolsun 😐
Teşekkür ederim canım..
Kızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya kalp atısı ıcın gıdıcez:)
Gözünaydın canım

Tokken değil açken o boş öğürmeler mahvediyor zaten 😁 konu komsu duymasın daha az kanlansın canlansın Allah korusun üzülürsem onların çeneleri daha çok üzer diye kimseye demedim ama dememe gerek kalmadı sabah ezanından itibaren öğürdğpüm için 😂
Ben de öyleyim sabun kokusu elini yıkarken rahatsiz eder mi insani öğüre ögüre

Allahım o zaman çok şanslıyım ben de mide bulantısı rahatsız eden koku hiç birşey yok. Biz ikiz olmamıza rağmen Annemde de olmamış zaten.🧿 bir hafta yaşadım sadece onda da sadece midem dönüyordu geçti sonra. Ama ben de aşırı halsizlik var, sürekli uyuyorum.

Günaydın arkadaşlar :halay:Bugün 8.haftaya girdik Allahın izniyle. Nasılsınız

Aaa biz senle aynı gidiyoruuz🤗 ben de tam 8 haftayım bugün. Benim güzel gidiyor çok şükür uyku halinden başka sıkıntım yok sen ne durumdasın?

X