- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma gelmiyor değil ama öyle olsa daha da çok çıkardı sanırım.İkiz mi geliyor acaba
Benim bi oğlum var ilk 16 hafta kusmaktan ne hale geldim bir ben bilirim bir Allah. Bu tezi kim ortaya attıysa çıksın karşıma:)Erkek bebeklerde bulanti az olur die biliyordum demek bunyeyle alakali sanirim
Aklıma gelmiyor değil ama öyle olsa daha da çok çıkardı sanırım.
Benim bi oğlum var ilk 16 hafta kusmaktan ne hale geldim bir ben bilirim bir Allah. Bu tezi kim ortaya attıysa çıksın karşıma:)
Allah rahatlık versin canım.İyi geceler guzell annelerim .kizimi uyuttum hemen yatayim cokk yorgunumm :) saglikli sihhatli gecsin gecemiz insallah
Kesinlikle birbirimizi anliyoruz Allah buyuktur sabir bazden korkuyoruz iste amin imsallahCanim uzme kendini sen guclu ol ki bebisin de guclu olsun allahin izniyle hersey zamanla yoluna girer rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin herkese bnmde kayiplarim var o yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum
Bu arada hamile listesi yapalim ya birde gebe kaak isteyenlerin listesi
Konu sahibi arkadaş aktif yazıyormu sayfada? Ben kişileri takip edemiyorumGenel olarak kalp atışları duyulunca konu sahibi arkadaşımız liste yapacak inşallah.
Insallah hepimizin kalp atislari duyulur insallah hepimizin cocuklari saglikli olur ve insallah hepimiz hastanelerden kucaklarimizda bebeklerimizle ayrilir amiiiiinnn9Genel olarak kalp atışları duyulunca konu sahibi arkadaşımız liste yapacak inşallah.
Benim bi oğlum var ilk 16 hafta kusmaktan ne hale geldim bir ben bilirim bir Allah. Bu tezi kim ortaya attıysa çıksın karşıma:)
Aynen bende oğlumda 20 haftaya kadar
Evet canım aktifim daha çok okuyorum ama kardesime kiz istedik yüzük falan takacagiz onunla ugrasiyorum biraz lekelenmem var o yuzden raporluyum ama burayı sürekli okuyorumKonu sahibi arkadaş aktif yazıyormu sayfada? Ben kişileri takip edemiyorum
Konu sahibi arkadaş aktif yazıyormu sayfada? Ben kişileri takip edemiyorum
İnşallah görürsünüz bambaşka bir duyguHadi gozun aydin canim cok sevindim darisi bize kaldi 6 gun :)
Bence olsa dr. Söylerdi canım bu tek gibi duruyor.Kızlar bu benim ultrason kagidim yolk sac ve ucunda bebek var fakat kesenin kenarında bi yuvarlak daha var acaba o ikiz olabilr mi ordaki ne kafam karisti
Hayır bende diyorum doktor söylerdi ama kenardakini çözemedimBence olsa dr. Söylerdi canım bu tek gibi duruyor.