- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Hanımfendi insanları yanlış yönlendirmeyin doktorlar psikopat mı zarar geleceğini bile bile alttann baksınlar ? Hiç bir doktorun ağzından duymadım sakıncalı diye
Bu işin bencesi sencesi yok bilim ne derse o bugün en ünlü doktorları dinleyin alttan ultrasonun bebeğe ve anneye hiç bir zararı yok geçen hafta nolur nolmaz düşük tehlikesi bu ağrı neden var diye keseme bakıldı ve doktor beni tehlikeye attı diyosunuz öyle mi ? Yapmayın Allah aşkına siz istemeye bilirsiniz sizin tercihiniz ama insanlara baktırma bence tehlikeli demeyinİşte öyle psikopat doktorlar var. Ve ne şanssızım ki bana denk geldi. Ama ben hayır dedim. Yumurta takibinde alttan bakılıyor çatala oturuyorsun keseye bakarken de öyle bakıyorlar ki zaten sakıncalı yaptırmayın diye belirttim dikkatinizden kaçtı sanırım
evet ya böyle bişey yokay çok güldüm...
çatal dediğimiz kontrol sandalyesi degilmi?
Benim aslinda sabahları bulanmiyor midem. Otobüse biniyirum her sbah işe gitmek icin. Otobuse binince allak bullak oluyorum. Onun disinda bazen hamile oldugumu bile unutuyorum. Şu kalp atisini da bi duysaydim icim rahatlayacak.çok şükür inşallah duyarsın canım :)
bulantılar evet yemek yesem bulanıyo yemesem bulanıyo dün ilk defa kustum ama kustuğuma mutlu oluyorum
Sabahları sadece süt içebiliyorum kahvaltı edemiyorum malesef
İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz duyarız bende sabırsızlıkla bekliyorumBenim aslinda sabahları bulanmiyor midem. Otobüse biniyirum her sbah işe gitmek icin. Otobuse binince allak bullak oluyorum. Onun disinda bazen hamile oldugumu bile unutuyorum. Şu kalp atisini da bi duysaydim icim rahatlayacak.
haftaya cumartesi :) senin yine yakın daha 10 gün varHaftaya carsamba gunu kontrolum zaman gecmek bilmiyor. Senin ne zman canim
Canım hamileyken 30 yıllık tecrübeli doktorum bile aynı şeyi söyledi. Sen baktırabilirsin pek çok kişiden de bu konuda beni destekleyen duyumlar aldım. Çok zorda kalmayınca alttan bakmıyorlar. Tehlikeli durum varsa ve mecburlarsa yapıyorlar. Doktorum özellikle belirtti idrara sıkışık gel dedi. 8 aydır bütün kontrollerde alttan bakan adam heralde düşünmez, uğraşmaz alttan bakıp geçerdi.Bu işin bencesi sencesi yok bilim ne derse o bugün en ünlü doktorları dinleyin alttan ultrasonun bebeğe ve anneye hiç bir zararı yok geçen hafta nolur nolmaz düşük tehlikesi bu ağrı neden var diye keseme bakıldı ve doktor beni tehlikeye attı diyosunuz öyle mi ? Yapmayın Allah aşkına siz istemeye bilirsiniz sizin tercihiniz ama insanlara baktırma bence tehlikeli demeyin
Tamam bizim doktorlar manyak o zaman gerçektenCanım hamileyken 30 yıllık tecrübeli doktorum bile aynı şeyi söyledi. Sen baktırabilirsin pek çok kişiden de bu konuda beni destekleyen duyumlar aldım. Çok zorda kalmayınca alttan bakmıyorlar. Tehlikeli durum varsa ve mecburlarsa yapıyorlar. Doktorum özellikle belirtti idrara sıkışık gel dedi. 8 aydır bütün kontrollerde alttan bakan adam heralde düşünmez, uğraşmaz alttan bakıp geçerdi.
hayır canım eğer vajinal ultrason yasak bişey olsa birliktelikte yasak olurdu mantıken :) sen doktorunu dinle boşverKızlar ben yanlış biliyomuşum sanırım
Ben o çatalda yumurta takibi gibi o koca uzunnn kamerayla oluyor sanıyodum
Neyse bakalım salı günü gidicem doktora
Öğrenirim nasıl olduğunu
Yani doğru söyluyosunhayır canım eğer vajinal ultrason yasak bişey olsa birliktelikte yasak olurdu mantıken :) sen doktorunu dinle boşver
Sakıncalı çünkü ama mecburiyet tehlike varsa bakıyorlar canım. İlk bebeğimi düşürdüğüm de doktor dedik ki - kanaman çok fazlaydı muhtemelen düşmüştür artık alttanabakmamda sakınca yok dedi. İzin aldı benden. İkizlere hamileyken aptal kadın alttan bakacağım dedi hayır dedim. 21.haftada doğum sancım başladı ısrarla açık var mı diye zorla baktı. Kendi doktoruma ambulansla gittik 5 cm açıkla. Doktor alttan baktı mı? Neden baktıb hiçbir hamile hastama doğuracak bile olsa kontrol alttan bakıtmam belki doktorun yaptı dedi. Bebeklerimi kaybettim. Bu konu tamamen belirsiz ise sizinde kesinlikle tehlikeli değil ysptırın demeniz saçma. Bunu kabul etmeyen doktorlarda var çünküTamam bizim doktorlar manyak o zaman gerçekten
bakın hamilelikler kişiye özeldir doktorlarda öyle siz baktırın baktırmayın orası beni ilgilendirmez
Sadece demek istediğim bence sakıncalı baktırma dediniz bunu yapmayın insanlar yeterince korkuyo
Sut iyi bulandirmiyor mideni icebiliyorsun..çok şükür inşallah duyarsın canım :)
bulantılar evet yemek yesem bulanıyo yemesem bulanıyo dün ilk defa kustum ama kustuğuma mutlu oluyorum
Sabahları sadece süt içebiliyorum kahvaltı edemiyorum malesef
yok canım valla normaldede sevdiğim için heraldeSut iyi bulandirmiyor mideni icebiliyorsun..
Sakıncalı çünkü ama mecburiyet tehlike varsa bakıyorlar canım. İlk bebeğimi düşürdüğüm de doktor dedik ki - kanaman çok fazlaydı muhtemelen düşmüştür artık alttanabakmamda sakınca yok dedi. İzin aldı benden. İkizlere hamileyken aptal kadın alttan bakacağım dedi hayır dedim. 21.haftada doğum sancım başladı ısrarla açık var mı diye zorla baktı. Kendi doktoruma ambulansla gittik 5 cm açıkla. Doktor alttan baktı mı? Neden baktıb hiçbir hamile hastama doğuracak bile olsa kontrol alttan bakıtmam belki doktorun yaptı dedi. Bebeklerimi kaybettim. Bu konu tamamen belirsiz ise sizinde kesinlikle tehlikeli değil ysptırın demeniz saçma. Bunu kabul etmeyen doktorlarda var çünkü
Sağlıklı bebek düşmez kolay kolay canım ben doktor değilim asla bak yap demem yapma demem sen en iyisi doktorunu dinle en iyisini o bilirYani doğru söyluyosun
Benim tüp bebek oldugu icin
Yardımcı crinone jel veriyolar uzun bi cubukla gunde 2 kere vajinaya sıkıyorum çok sukur bi sorun olmuyor
ama
Bazi yerlerde okudum
Alttan muayne oldukları gün düşük yaşadım sakın muayne ettirmeyin demişler bunlRı okuyunca korktum ben
Demek ki denk geliyor ogün muaynede olmasa olcağı varmiş demekki
Allah hepimizin yardımcısi olsun inşallah
Hmm sizin doktorlar baktırın derken tıp fakültesi mezunu bilimsel verilerle konuşurken benim doktorum su ürünlerinden mezun olduğu için gayribilimsel konuşmuş demek. Bilim önemli tabiBen yaptırın demedim yaptırmayında demedim zararının olmadığı söyledim doktorunu dinle dedim hanımefendi ısrar ediyosunuz hala bakın sizi kötü tecrübeniz olmuş olabilir ama Allah korusun belki zamanında müdaheleyle bebeğin düşüğüde engellenebilir bence baktırma demeniz çok yanlış çünkü ben kimseye baktırma yada baktır demem çünkü doktor değilim çünkü bilim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?