Merhabalar benimde bat 23 ekim perşembe ve pazar günü test yaptım silik çıktı yarın kan tahlili yaptırcam heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak Allahım nasip ederse inşallah.
Kızlar merhaba bende yeni bir hamileyim cumartesi battı ve olmadı ama testte adetten 4 gün önce silik bir çizgi ile öğrendim ve bize evlilik yıldönümü hediyesi oldu daha doktora gidemedim sağlıkla sıkıntısız kavuşurum umarım meleğime bekleyen herkeze nasip olsun inşallah bol bol dua ediyorummm
kubra5505
valla bende öle düşünüyorum ilkinde stresten daha çok gerdiler tecrübesizdim iyice psikolojik olarakta çökmüştüm ve sonucunda bebeğimi kaybettim şimdi biraz geçsin öle gidicem uygulamalara göre 4+1 şuan ama beklicem en azından daha rahatım
Merhabalar benimde bat 23 ekim perşembe ve pazar günü test yaptım silik çıktı yarın kan tahlili yaptırcam heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak Allahım nasip ederse inşallah.
Kizlar meraba. Ben 2018 temmuz annesiyim. 2019 temmuz anneleri grubunu şimdi farkettim ve hamileligimi ilk ogrendigim zamana gittim. Bende sizler gibi çok heyecanliydim. Ama çok şükür oldu. Şimdi oğlumu sallıyorum uyutmak için. Çok zor uyuyor. İnşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsiniz
Kizlar meraba. Ben 2018 temmuz annesiyim. 2019 temmuz anneleri grubunu şimdi farkettim ve hamileligimi ilk ogrendigim zamana gittim. Bende sizler gibi çok heyecanliydim. Ama çok şükür oldu. Şimdi oğlumu sallıyorum uyutmak için. Çok zor uyuyor. İnşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsiniz