2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
hayirlisi olsun canim kac gecti adet tarihinden

bata göre 1 gun geçmişti
ama geçen ayın 27 sınde reglı oldum bu atın 23 unde adet olmam gerekıyordu ama doktorların hesaplaması gecen ay 27 sınde olduysan bu ayın da 27 sınden sonra gunun gecmıs kabul edıyolar bıraz enteeresan :)

Kızlar bugün hastaneye gittim kadın dogumcuya 89 çıkan sonucun iki gün sonra 392 ye yükselmiş sanirim artış iki katından fazla oldu haftaya tekrar çağırdı ozmn bakicak ultrasondan

Kızlar bugün hastaneye gittim kadın dogumcuya 89 çıkan sonucun iki gün sonra 392 ye yükselmiş sanirim artış iki katından fazla oldu haftaya tekrar çağırdı ozmn bakicak ultrasondan
Değerin cok artmış çoğul gebelik mi acaba bende salı günü gidecem daha..

Kızlar merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım. İkiz mi tekiz mi, ne zaman doğacak açıkçası ultrasona girene kadar öğrenemeyeceğim.ona da maalesef 20 gün var. Şuan 4,5 haftalık hamileyim. Sizde belirtiler başladı mı?

Ben De tüp bebek transferi ne zaman oldun ?

23 ekimde beta 9,2 idi
26 ekim beta 60.
Doktorum progesteronumun biraz düşük olduğunu söyledi vaginal olarak progrsterona başladım. İlk muayeneye henüz gitmedim ancak telefonda görüşüyoruz.
Belirti mi bilmiyorum kasık ağrısı oluyor ara ara. İyi şeyler düşünmek istiyorum.

kızlar ne oldu size nerelerdesınız kımse de yazmıyo sıkılıyorum valla doktora falan gıdern de mı yok

kızlar ne oldu size nerelerdesınız kımse de yazmıyo sıkılıyorum valla doktora falan gıdern de mı yok
Ben sali gunu gidiyorum nasipse:)
Benim gec dollenme oldu o yuzden haziran sonu gorunuyor an icin.
Normalde son adetim 14 eyluldu ama epey gec yumurtlamisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…