2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben biraz sıkıntıdayım açıkçası; benim sat:28 ağustos , normalde 24 eylülde adet olmam gerekiyordu. arada gecikmelerim olurdu ama adetim 15 gün gecikince b-hcg baktırdım. 49 geldi. 2 gün sonrası 148, 2 gün sonrası 255 ve 3 gün sonrası 713 geldi. Değerler iyi artış gösterince doktor bi daha baktırma dedi. keseyi göremedi ve pazartesi gel dedi. ama dayanamadım ve bu 713 çıkan değerden 4 gün sonra yani bugün baktırdım ve 1314 geldi. Artış 4 güne göre çok az ve SAT a göre değer baya düşük kalıo (geç döllenme olabilir dediler bilmiyorum) Sabah ultrasona giricem bilmiyorum, herşey yolunda giderse temmuz annesi olabilirim belki

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaallah
Son adet tarihiniz
Ve periyodunuzun gün sayısı ne ?

Benim daha 7 günüm var habire idrar testi yapıyorum
teşekkür ederim canım. son adet tarihim 26 eylül .beklenen adet tarihim 21 ekimdi. perşembe randevum var bakalım. benim çıkmamıştı canım erken gebelik yapmıştım. 5 gün kala silik çıktı ancak o da normal gebelik testiydi.

aramızda bır gun var bende 27 eylulde reglı oldum 22 de beklenen adettı dun ve bugun test yaptım sılık cıktı bugun baya nettı ayın 30 u gibi doktora gıdeyım dıyorum acele etmıycem erken gıdınce cok stres yapıyorum

hayırlı olsun senin de.ben çok erken öğrendim canım her şey yolunda mı diye merak ediyorum. böyle daha çok stres yapıyorum bekleyerek.

hayırlı olsun senin de.ben çok erken öğrendim canım her şey yolunda mı diye merak ediyorum. böyle daha çok stres yapıyorum bekleyerek.

ANLADIM CANIM BENDE GIDIYORUM ZATEN KAN DEGERİ 1500 Ü GEÇMEYINCE ULTRASONDA BILE BAKMIYORLAR

DEĞER GECINCE KESE GÖRÜNDÜ görunecek bebek göruncek kalp atısı goruncek derken ınanılmaz stres yaşıyorun

ANLADIM CANIM BENDE GIDIYORUM ZATEN KAN DEGERİ 1500 Ü GEÇMEYINCE ULTRASONDA BILE BAKMIYORLAR

DEĞER GECINCE KESE GÖRÜNDÜ görunecek bebek göruncek kalp atısı goruncek derken ınanılmaz stres yaşıyorun
benim ilk gebeliğim olacak süreci de çok bilmiyorum canım. 3 kez kan verdim daha da vermedim. İlki 3.82 çıktı sonraki gün 16.12 2 gün sonra 72 çıktı. doktor güzel artıyor dedi.perşembe çağırdı. arada evde test yapıyorum giderek koyulaşıyor.

baya düşükken ögrenmissin artık ben okusam profösör oldum valla :)

Inşallah canım kendine kötülük verip durma ıyi düşün dua et bebeğin seninle kalır inşallah

Tatlım git bence benim olsa eğer anında giderim doktora ne güzel yA :)

Kızlar merhaba bende yeni bir hamileyim cumartesi battı ve olmadı ama testte adetten 4 gün önce silik bir çizgi ile öğrendim ve bize evlilik yıldönümü hediyesi oldu daha doktora gidemedim sağlıkla sıkıntısız kavuşurum umarım meleğime bekleyen herkeze nasip olsun inşallah bol bol dua ediyorummm

kubra5505 valla bende öle düşünüyorum ilkinde stresten daha çok gerdiler tecrübesizdim iyice psikolojik olarakta çökmüştüm ve sonucunda bebeğimi kaybettim şimdi biraz geçsin öle gidicem uygulamalara göre 4+1 şuan ama beklicem en azından daha rahatım

Merhabalar benimde bat 23 ekim perşembe ve pazar günü test yaptım silik çıktı yarın kan tahlili yaptırcam heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak Allahım nasip ederse inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…